Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

kotlet1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.09.2011 13:51    #1461     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
Witam

Mam taki mały problem z fm 2011 mianowicie gdy chce wejść w danego zawodnika żeby sprawdzić jego parametry to gra mi się zamyka całkowicie.Żeby sprawdzić parametry zawodnika muszę poprosić scouta o raport lub wejśc w atrybuty.Miał ktoś podobny problem? gram na laptopie na win 7

jordaneq Młody aktywista

06.09.2011 11:39    #1462     Sufler - Porady do gry - Pensja sztabu szkoleniowego
Witam
Mój problem polega na tym że maksymalna pensja (miesięczna) jaką moge dać jakiemuś trenerowi czy scoutowi to 350 euro. Rozumiem że będąc w 9 lidze angielskiej to normalne. Ale awansowałem już 3 razy - maksymalna pensja piłkarzy wzrosła z 500 euro do 3 tysięcy, a trenerowi nie moge dać więcej niż 350.. Przez to ciężko wyłapać lepszego trenera (oczywiscie jak na warunki niskiej ligi angielskiej). Jest na to jakiś sposób?

jaqb Partyzant

[quote3=Ontiz]
to samo już sprawdzałem że atrybuty maksymalne jakie pokazuje genie scout to grajek się rozwinie własnie tak bez względu na trening [/quote3]

czyli co, atrybuty ustalone z góry, bez wzgl. na trening? Sprawdzał to ktoś jeszcze? Czyli biorąc młodego zawodnika dajmy na to z atrybutem szybkość 5 nie mam pewności, że przy mocnym trenowaniu areobiku dojdzie do 6?

Ontiz Partyzant

[quote2=jaqb][quote=Magicc]Dajcie spokój, jałowa dyskusja. Teraz jest "znieście PA bo to niesprawiedliwe, zastąpcie je jakimś bliżej niekreślonym miernikiem talentu". Potem byłby płacz, że talentu też nie da się tak łatwo określić, więc to też trzeba zmienić. To ja wnoszę o zniesienie w ogóle systemu atrybutów, bo nie da się określić, czy ktoś kopie piłkę na 13 czy na 15 i to też jest niesprawiedliwe. W ogóle niech każdy ma CA=200, wtedy będzie OK.[/quote]

No tak. Chodzi mi o to, że brakuje mi w FM-ie możliwości wykształtowania (wytrenowania) zawodnika wedle własnych upodobań. Mam odczucie, że w tej grze jestem bardziej selekcjonerem i taktykiem niż trenerem. Może jak znajdę czas napisze o tym manifest.[/quote2]
to samo już sprawdzałem że atrybuty maksymalne jakie pokazuje genie scout to grajek się rozwinie własnie tak bez względu na trening

sabuuq Partyzant

I tak jest w FM. Gość może mieć PA 190 ale będzie śmierdzącym leniem i nigdy gwiazdą nie zostanie. A talent się ma albo się nie ma i to jest właśnie PA. Gdyby było tak jak mówisz to po jakiego grzyba kluby wysyłały by scoutów by oglądali 15-16 latków na całym świecie w poszukiwaniu przyszłej gwiazdy swojego zespołu skoro każdy w ich szkółce może być gwiazdą?

Drinkwater Partyzant

29.08.2011 22:31    #1466     Sufler - Porady do gry - Rozwój bazy treningowej
FMTRE nie używam, więc nie wiem jak on działa. Może to właśnie efekt użycia tego edytora? Teraz wielkie męki przeżyłem instalując GenieScouta by posprawdzać PA graczy. A może czegoś twojemu klubowi jednak zabrakło?

Sztaficer: Szczerze mówiąc dopiero to zauważyłem teraz, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. W ogóle nie przywiązuje do tej części gry uwagi. Z ciekawości sprawdziłem inną skórkę i jest tak samo.

A to chyba najlepszy junior jak się pojawił: http://img82(...)latr.png
The only person standing in your way is you.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Szukam dobrego scouta do polskiej Ekstraklasy
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

exeter_city Partyzant

24.08.2011 15:25    #1468     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
A ambicja zawodnika jest określana w raporcie scouta osobowość i determinacja i pracowitość ?

Mar1992 Przodownik pracy

kamaz333 Partyzant

Witm,
tak jak w temacie poszukuje genie scout 2007 RC4 PL oraz FM Modifier 2.14.
Tylko prosze nie dosyłac mnie do działu FilePlanet bo tam linki z tymi aplikacjami po prosty wygasły.
Gram jak cos na łatce 7.0.2

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution