Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

gromo1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.09.2011 17:38    #1451     Sufler - Porady do gry - Nieznany błąd FM Genie Scout
Witam. Włączyłem Scouta i po próbie wczytania gry wyskoczył mi następujacy bład. Szukałem w google wpisując nazwe błedu ale nie znalazłem żadnych rozwiazań

jaqb Partyzant

w raporcie scouta pojawia się, że zawodnik może mieć problemy z aklimatyzacją.

jackie113 Partyzant

[quote=jaqb]ad 1. To zależy od ukrytego atrybutu "zdolność do adaptacji". Opieka innego piłkarza może pomóc[/quote]
samo nasuwa sie pytanie "a jak podejrzeć te ukryte atrybuty" np przed zakupem piłkarza? wysłać scouta i wtedy się odkryją? (nie chodzi mi tu o wgrywanie jakiś cheatów że będę miał wszystko jak na tacy na skróty)

Damian907 Partyzant

23.09.2011 09:36    #1454     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami.
Musisz mieć za niską reputację i scouci nikogo nie znajdują , kto zgodziłby się grać w Twoim klubie. Akurat ja nigdy nie wysyłam scoutów do Europy, chyba że czasem do Wschodniej, tylko afryka i ameryka płn (tylko że trzeba ustawić dużą bazę danych lub piłkarzy z danego rejonu, inaczej będą sami "szaracy";), dobry zachodni piłkarz raczej do PL nie przyjdzie.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Juve26 Partyzant

22.09.2011 23:22    #1455     Sufler - Porady do gry - Treningi
http://www.fmsco(...)g11.html Czy mógłby ktoś napisać czy korzystał z któregoś z tych treningów?Badź polecić inny?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

a to stosowałeś? Co do tego skąd i dlaczego akurat w tym a nie innym miejscu się biorą tego nikt nie umie wytłumaczyć... często się biorą gdy się używa np. FMRTE czy innych GENIE SCOUTÓW itp.-na przyszłość temat Crash Dump jest tu pozdrawiam

Fenix Partyzant

Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

Fenix Partyzant

20.09.2011 17:47    #1458     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

Kubinho12 Partyzant

19.09.2011 09:16    #1459     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami.
Witam, gram w FM11 drugi sezon, Bogdanką Łęczna. Problem jest taki, że scouci, gdy wysyłam ich do jakiegoś państwa (np. Holandia, Niemcy, Słowacja, nawet Polska!), to wracają z pustymi rękami, 0 raportów. Zwiększałem u zarządu zasięg scoutingu, jest na całą Europę. Scouci mają dobre statystyki, więc nie bardzo wiem o co chodzi. Przychodzą do mnie całkiem nieźli piłkarze, więc na pewno kogoś chętnego by znaleźli.

Macie jakiś pomysł, o co się rozchodzi z tym wszystkim?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.09.2011 14:47    #1460     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
[quote=kotlet1986]Witam

Mam taki mały problem z fm 2011 mianowicie gdy chce wejść w danego zawodnika żeby sprawdzić jego parametry to gra mi się zamyka całkowicie.Żeby sprawdzić parametry zawodnika muszę poprosić scouta o raport lub wejśc w atrybuty.Miał ktoś podobny problem? gram na laptopie na win 7 [/quote]

Zainstaluj patch 11.3 jesli nie masz... powinno pomóc-pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.