Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Rzeczywiście, nie obsługuje. Na pewno na dniach pojawi się nowa wersja.
Co do scouta to nie mam pojęcia, żadnych informacji nie było.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

luisgomes Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote=Bolson]CA i PA można na bieżąco sprawdzać FMRTE. [/quote]

Już pobieram tego FMRTE v 5.0, dzięki za doradzenie,ale jednak scout to scout. Zawsze można wyszukać kogoś według opcji takich jak wartość i inne, łatwiej i szybciej się można posługiwać, więc jest ktoś w stanie określić, kiedy pojawi się jakiś scout?

Edit@

Nie wiem, czy zrobiłem coś źle, ale ewidentnie mi pisze, iż nie obsługuje najnowszego patcha 12.0.3.

luisgomes Partyzant

Witam serdecznie wszystkich fanów serii gier Football Manager.

Mam pytanie związane ze Scoutem do FM'a 2012.
Chodzi mi o to, kiedy jest przewidziane, że program ten się ukaże?
Jakaś zwykła wersja, którą będzie można sprawdzić tzw. CA i PA zawodników.
Z tego co wiem, jeszcze takiego programu do najnowszej wersji gry nie ma, a żadnym innym sprawdzić się nie da.
Oczywiście w pierwszym sezonie, teoretycznie można użyć edytora, wchodząc w piłkarza, piszą jego obecne um. oraz potencjał, jednak rozgrywając kolejne sezony, ta możliwość "odpada".
Ewentualnie, pozostaję jeszcze pytanie, czy zadziałałby jakikolwiek scout z poprzednich wersji FM'a? (Domyślam się, że nie, ale zapytać nie zaszkodzi)

Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Luisgomes. :)

bugi42 Młody aktywista

...

rybeusz89 Partyzant

23.10.2011 11:58    #1445     Sufler - Porady do gry - Talenty
Kurde jeszcze jedno pytanie mam. Co z PA? Też sami sprawdzacie w edytorze, czy ja mam sam sprawdzić i wysłać? Bo ciężko to ocenić po raporcie scouta :P

prezestomek Partyzant

15.10.2011 14:14    #1446     Sufler - Porady do gry - Transfery
jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi glownie o... kase. czesto mialem taka sytuacje ze jesli scout znalazl mi dobrego zawodnika ktory nie byl zainteresowany przejsciem, odpowiednio wysoki kontrakt zalatwial sprawe. jednakze jesli grasz srednio znanym klubem to choc nie wiadomo ile kasy bys dal graczowi to i tak nie przejdzie poniewaz jak to on mowi "bedzie to zly krok/krok wstecz w jego karierze"
podsumowujac: pieniadze i bdb reptuacja klubu.
Shaken, not stirred

heaieono Partyzant

06.10.2011 14:21    #1447     Sufler - Porady do gry - Scoutmeister problem
Moj problem polega na tym ze jak wgram save to wyskakuje mi blad i moge go zamknac tylko no i kontynuowac ale to tez nic nie daje. Wczesniej dzialalo a teraz dup*. Wie ktos co moze byc problemem?

turbo0 Partyzant

02.10.2011 15:41    #1448     Sufler - Porady do gry - Zatrudnianie scoutow, trenerow
Trenuje od 8 sezonow Gornika Zabrze, od 5 lat nieprzerwanie gram w fazie grupowej LM, przynosze zyski, etc. Postanowilem rozszerzac scouting, nie mam w klubie zadnych ograniczen. Problem pojawia sie ze gdy probuje zatrudnic zagranicznych scoutow czy trenerow po prostu nie chca do mnie przyjsc. I nie probuje wziac trenerow Realu czy np Interu tylko slabych 1 ligowych druzyn albo srednich II ligowych. To samo zreszta jest z pilkarzami 35 letnimi, probuje zatrudnic takiego ktory gnije w rezerwach za mala kase a umnie moglby grac w 1 skladzie za lepsza kase. Macie jakies pomysly jak takie osoby przekonac do przyjscia do klubu czy po prostu musze czekac na fm 2012 i liczyc ze sie to zmieni ?

szfedo Przodownik pracy

30.09.2011 02:40    #1449     Sufler - Porady do gry - Nieznany błąd FM Genie Scout
A szukałeś tutaj?

gromo1990 Partyzant

29.09.2011 17:39    #1450     Sufler - Porady do gry - Nieznany błąd FM Genie Scout
Mam odhaczoną kompresje zapisanych plików i dopasowaną wersje scout do gry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution