Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Buuum Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam
Mam problem z raportem scouta o nastepnym rywalu, polega on na tym, że dostawałem taki raport przed meczami sparingowymi, a w lidzie po 2 kolejkach ani razu go nie dostałem. Mój scout odpowiedzialny za to zadanie (M.Agafon z Górnika Zabrze) ma tylko to przypisane w swoich zadaniach,a jego wiedza o Polsce wynosi 100%, próbowałem też z innym scoutem ale też nie pomogło.
Z góry dziękuję z pomoc.

Pher Partyzant

06.11.2011 05:05    #1422     Sufler - Porady do gry - Dylemat
Kupiłem nowego FM-a, jak co roku, ale po raz pierwszy po zakupie nowego FM, mam dylemat czy w niego zagrać. W jedenastkę wciągnąłem się jak nigdy, mam z niego najlepszego save'a w historii i aż żal opuszczać grę. Oto co udało mi się osiągnąć na FM11:

Klub: Borussia Dortmund
Aktualny sezon: 2020/2021
Sukcesy: 6 (lub 7) razy mistrzostwo niemiec, mniej więcej tyle samo pucharów niemiec, 3 razy mistrz ligi mistrzów, 3 zawodników najlepszych na świecie w składzie (wg genie scouta), w tym 2 z mojej szkółki, ok 5-6 byłych juniorów ze szkółki w składzie na światowym poziomie, w wyjściowej jedenastce nie ma gorszego niż CA 170, jest kilku powyżej 180 i ze dwóch powyżej 190, na ławce i ogólnie w pierwszej drużynie nie ma gorszych niż CA 160, kilku juniorów powypożyczanych lub w U-19 z PA 185 plus , 3 najbogatszy klub na świecie i pierwszy wg rankingu klubowego, budżety płacowe ponad 7mln € tygodniowo, transferowy też nienajgorszy...

No i mam dylemat - nowa gra zakupiona, jeszcze nie rozpakowana, a ja nadal pocinam w 11 i w sumie nie widzę powodów, nawet w przyszłości żeby zagrać w 12, chyba żeby mi się schrzanił save. No i jedyna możliwość przekonania mnie do 12 to spontatniczne usunięcie starego save.

Więc się spytam was - opłaca się zrezygnować ze świetnej rozgrywki w 11 dla 12?

P.S. jeśli ktoś chce, mogę wrzucić save na jakiś hosting, naprawdę fajnie się gra odpicowaną do granic możliwości drużyną ;)

pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
05.11.2011 23:40    #1423     Sufler - Porady do gry - FM 2012 Scouting
Więcej o tym błędzie: http://www.centr(...)ami.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

garrus Partyzant

05.11.2011 21:37    #1424     Sufler - Porady do gry - FM 2012 Scouting
Na Boga niech mi ktoś pomoże jak mam kozystać ze scoutów (fm12) jak moj skaut ma pełną wiedze np.o Anglii i wysyłam go do Angli to zaraz wraca z max 2-3 graczami ;/ jak ktos ma słaby poziom wiedzy o Anglii to go wysyłam i wraca po2-3 miesiacach z raportem ok45-50 zawodników, gdzie tu logika? chyba, że to jakis Bug.

Pucek Stachanowiec

05.11.2011 17:38    #1425     Sufler - Porady do gry - XML pasing
Tutaj znajduje się sposób rozwiązania tego typu problemów: http://www.fmsco(...)elp.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

05.11.2011 17:06    #1426     Sufler - Porady do gry - FMRTE obawy
Dokładnie.

Jeśli nie ingerujesz w save'a, to nic mu nie grozi. Chyba, że sobie przez przypadek klikniesz w programie ;P.

Niedługo (takie są spekulacje) ma się pojawić FM Genie Scout do Football Managera 2012, więc tam też będziesz mógł wyszukiwać zawodników i personel.

lksz15 Partyzant

Witam,

Gram w najnowszego FM-a Koroną Kielce. Chciałbym zarobić trochę kasy na sparingach. Niestety chcąc zaaranżować sparing z drużyną np z Australi (dużo płacą za sparing) zarząd nie zgadza się ponieważ byłby to za daleki wyjazd. W zasadzie to mogę zagrać sparing tylko z drużynami z Europy i to chyba też nie wszystkimi. Macie jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu?

P.S.
Zarząd rozszeżył mi scouting na cały świat i to też nic nie dało.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

04.11.2011 23:09    #1428     Sufler - Porady do gry - FMERTE
najpierw musisz ustawić który scout ma ci zdawać raport w "obserwacje"---> "wyznacz zadanie"--->ustawiasz na "następny rywal" wtedy przed meczem będziesz otrzymywał raport inaczej nie będzie tego...

kmdrev Partyzant

04.11.2011 16:02    #1429     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Panowie granie potentatami nie ma sensu... Bo wystarczy spojrzeć ile meczów w tamtym sezonie przegrała Barca, więc jak można oczekiwać, że w grze będzie inaczej.
Chociaż moja wygrana 2:1 wisłą z Interem trochę mnie zmartwiła, jednak później dostałem od nich w papę, tam samo jak i od Leverkusen. Obecnie po sprawdzeniu gry przerzucam się na niższą ligę i tam się okażę jaki ten fm jest :)

Jak wam za łatwo, grajcie bez edytorów, bez wyszukiwarki piłkarzy. Kupujcie tylko tych których wam polecą scouci i grajcie bez patrzenia piłkarzom w statystyki. Opierajcie całą wiedzę na testach i opinii scouta :)

SpiderFYM Partyzant

04.11.2011 13:49    #1430     Sufler - Porady do gry - Działający fake..
Wybaczcie że kolejny temat w ciągu 10 minut ale..
Znalazłem dwa pliki fake pod 12, jeden tutaj na portalu, a drugi tutaj - http://www.fmsco(...)ETA.html niestety nadal nie działa nic na Polską czy Angielską ligę.. Wrzucam wszystko tak jak powinno być, a tu wielka lipa.. jakaś pomoc? :)
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution