Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote3=hapek][quote2=Mar1992][quote=hapek]a co myślicie o Adryanie Tavaresie ?Chciałbym go kupic do Lecha ale nie wiem czy warto a scoutow nie moge wyslac....gram w FM 2012.JAKBY ktos nie wiedzial to ten brazylijczyk co tak wymiatal na ostatnich mistrzostwach swiata chyba do lat 17.interesowal sie nim podobno Real i Man Utd po tym turnieju[/quote]
Ma losową determinację, ambicję, pracowitość, więc zależy jaki się trafi. [/quote2]

chodzi mi o gwiazdki potencjału moglbs mi podac?albo chociaz PA?[/quote3]
PA -9.

hapek Partyzant

[quote2=Mar1992][quote=hapek]a co myślicie o Adryanie Tavaresie ?Chciałbym go kupic do Lecha ale nie wiem czy warto a scoutow nie moge wyslac....gram w FM 2012.JAKBY ktos nie wiedzial to ten brazylijczyk co tak wymiatal na ostatnich mistrzostwach swiata chyba do lat 17.interesowal sie nim podobno Real i Man Utd po tym turnieju[/quote]
Ma losową determinację, ambicję, pracowitość, więc zależy jaki się trafi. [/quote2]

chodzi mi o gwiazdki potencjału moglbs mi podac?albo chociaz PA?

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=hapek]a co myślicie o Adryanie Tavaresie ?Chciałbym go kupic do Lecha ale nie wiem czy warto a scoutow nie moge wyslac....gram w FM 2012.JAKBY ktos nie wiedzial to ten brazylijczyk co tak wymiatal na ostatnich mistrzostwach swiata chyba do lat 17.interesowal sie nim podobno Real i Man Utd po tym turnieju[/quote]
Ma losową determinację, ambicję, pracowitość, więc zależy jaki się trafi.

hapek Partyzant

a co myślicie o Adryanie Tavaresie ?Chciałbym go kupic do Lecha ale nie wiem czy warto a scoutow nie moge wyslac....gram w FM 2012.JAKBY ktos nie wiedzial to ten brazylijczyk co tak wymiatal na ostatnich mistrzostwach swiata chyba do lat 17.interesowal sie nim podobno Real i Man Utd po tym turnieju

Drinkwater Partyzant

19.11.2011 10:05    #1405     Sufler - Porady do gry - Spadająca wiedza skautów?
Scout po jakimś czasie zapomina, zostają mu raporty, ale sytuacja w danym kraju się zmienia, zawodnicy się rozwijają, przychodzą nowi z innych krajów, przychodzą też newgeni więc jego wiedza o danym kraju zdezaktualizowała się. To całkiem normalne, trzeba więc go po jakimś czasie, albo innego ponownie wysłać.
The only person standing in your way is you.

Damiaoo Młody aktywista

15.11.2011 08:03    #1406     Sufler - Porady do gry - Trening młodych talentów
[quote=yayme]Witajcie :)
Gdy przychodzi do mojej drużyny juniorów piętnastolatek z potencjałem 4,5 gwiazdki, to czy zależne jest ode mnie, czy uda mi się utrzymać ten potencjał do samego końca? Niejednokrotnie na przestrzeni sezonów ten potencjał spadał. I początkowo tak dobrze zapowiadający się gracz w wieku 18-20 lat miał już np. 3 gwiazdki potencjału. Trochę mnie to martwi.[/quote]

Potencjał mu nie spada. Gwiazdki w raporcie scouta oznaczają potencjał/umiejętności gracza w stosunku do najlepszego gracza z twojej drużyny grającego na tej samej pozycji. Czyli np junior który miał 4,5 gwiazdki w porównaniu do twojego najlepszego zawodnika może mieć 2 gwiazdki po kupieniu przez Ciebie np Messiego ponieważ w porównaniu do Messiego jego potencjał będzie mniejszy.

Mati1213 Partyzant

13.11.2011 11:39    #1407     Sufler - Porady do gry - Kontrakty Problem
Jak z nim juz rozmawiasz o kontrakcie to zobacz zakladke jaka jest wybrana :> Nie mozesz z nim rozmawiac pewnie dlatego ze jestes na zakladce Obecny kontrakt, a musisz przejsc na zakladke Aktualna oferta. Mialem to samo ze scoutem :>

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.11.2011 00:02    #1408     Sufler - Porady do gry - Wolny Transfer
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

PDrasta Młody aktywista

Czasem jest tak, że agent pokazuje Ci w raporcie, iż zawodnik nie jest zainteresowany na współpracę z Tobą, jednak składając ofertę, masz szanse zaproponować mu kontrakt. Ale myślę, że chodzi o to, jak wspomniał kolega wyżej - to Twój scout był bardzo zainteresowany, nie sam zawodnik.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

to mówi twój scout że byłby niezwykle zainteresowany,w rzeczywistości może to być niezgodne z prawda i tym co myślą agent i piłkarz,jedyne co możesz zrobić w tej sytuacji to w interakcji chwalić zawodnika i próbować dalej...nic innego nie zrobisz...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution