Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

jarema Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2011 11:56    #1381     Sufler - Porady do gry - Brak narady przedmeczowej
Mam scouta, który zajmuje się tylko i wyłącznie obserwacją następnego rywala. Nic nie wyłączałem. W poprzednich wersjach taki scout zawsze doradzał jak ustawić linię obrony, jaki styl gry preferuje przeciwnik, na jakim boisku gra. Teraz nic takiego nie ma.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2011 11:33    #1382     Sufler - Porady do gry - Brak narady przedmeczowej
Oczywiście, że jest, tylko, że musisz ustawić jednemu ze swoich scoutów zadanie "następny rywal". Jedynym wytłumaczeniem, że nie masz raportów o następnym rywalu jest to, iż przy wcześniejszym przydzielaniu zadań/obserwacji swojemu scoutowi, który miał nadane takie zadanie, musiałeś, po prostu, wyłączyć je, poprzez zaznaczenie zadania i naciśnięcie opcji "usuń".

Aby wrócić do poprzedniego stanu, wejdź w opcję "obserwacje", wybierz jednego ze scoutów, w którym widzisz najlepszego wykonawce tego zadania, wybierz opcję "dodaj nowe zadanie", a następnie z rozsuwanej belki "przydziel do/wybierz" naciśnij "następny rywal. Od tej chwili możesz cieszyć się raportami na temat najbliższych przeciwników Twojego zespołu.

jarema Partyzant

10.12.2011 20:39    #1383     Sufler - Porady do gry - Brak narady przedmeczowej
Czy w najnowszej wersji FM'a nie ma czegoś takiego jak narada przed meczem? Nie dostaję żadnych podpowiedzi współpracowników o rywalu, a scout w swoim raporcie nie umieszcza żadnych informacji o tym jak gra przeciwnik.

shpoola20 Partyzant

06.12.2011 13:01    #1384     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
Mam najnowszego scouta, normalnie pykałem hoffenheim - zdobyłem mistrza w 1 sezonie ale nagle chce odpalic save w scoucie i wyskakuje mi błąd http://www.fmsco(...)l?n=last

I co teraz? czemu scout do tej pory smigał a nagle przestał?

Woo-Cash Partyzant

Ja mam problem odwrotny. Otóż przydzieliłem raportowanie jednemu scoutowi, a po jakimś czasie zacząłem dostawać raporty również od drugiego, który miał ustawione bieganie po krajach. Nijak nie dało się tego anulować, więc wyłączyłem temu, co miał ustawione, i do tej pory dostaję raporty od drugiego. Niestety trzeba liczyć na to, że ktoś to zgłosił i łatka naprawi.

cienias19 Partyzant

29.11.2011 21:47    #1386     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
[quote=Jashita]Skoro jest temat o błedach to ja mam dwa pytania:
1. czy co miesiąc pokazuje sie Wam kto zostal pilkarzem miesiąca itd?
2. u mnie jak wysylam obserwatora za granice żeby wynajdował zawodników wraca mi po jednym dniu... To normalne?[/quote]

1.Jeśli masz zaznaczone w subskrypcjach to będzie Ci się wyświetlała co miesiąc ta nagroda.
2. Jest to bug w grze. Jeśli wyślesz scouta do kraju którego jest narodowości wróci ci on praktycznie od razu.

loswariatos Młody aktywista

29.11.2011 00:32    #1387     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Jak się zabrać za temat gry na wyjazdach. To co obserwuję w tej wersji to jest jakieś paranormal activity. Bez znaczenia czy gram z czołówką czy z outsiderami, czy u przeciwnika morale są znakomite czy tragiczne to historia jest cały czas taka sama. Posiadanie piłki w granicach 60-40, strzały 15-5 i mój zespół przy rywalu wygląda jak orzeszek przy arbuzie. Niesamowitym wyczynem jest rozegranie kilku dokładnych podań, zawodnik ze skocznością, siłą, grą głową o wartości 6 przeskakuje moich dwóch obrońców i strzela w samo okno. Zupełnie jakby ktoś porwał cały zespół, zgarnął chłopów z bazaru i poubierał ich w klubowe koszulki. W pierwszym sezonie grałem 4-2-3-1 z ofensywnymi skrzydłowymi, teraz gram 4-1-3-2 z trójką środkowych pomocników. O ile na własnym boisku miałem najlepszy bilans w lidze, lepszy nawet od zespołów które awansowały to na wyjeździe gorsi byli tylko spadkowicze. Zaczął się drugi sezon i właśnie przegrałem w pierwszej rundzie pucharu Serbii z nieligowym zespołem. Rozwiązania i podpowiedzi od osób lubujących się w niższych ligach mile widziane.
Druga sprawa to już tylko moje spostrzeżenia. Skleciłem zespół z wolnych graczy, byłem typowany na pierwsze spadkowe miejsce jednak minimalnie przegrałem awans(właśnie dzięki fatalnym wyjazdom). Zarząd zadowolony w aktualnie rozpoczynającym się sezonie oczekuje już awansu, zgodził się na powiększenie sztabu, wszystko fajnie, pomyślałem - ambitny prezes czyli jest szansa na fajną karierę. Przewidywane miejsce na koniec - 4. Zaglądam do składów spadkowiczów, którzy są aktualnie trzecioligowcami, scoutuje wyróżniających się i co? Piłkarze zupełnie nie są zainteresowani transferem! Tak jakby Pogoń Szczecin chciała zatrudnić gracza powiedzmy z Pelikana Łowicz a on by się wypiął i powiedział "nara leszcze". Czyli jak to jest? Jestem kandydatem do awansu ale nawet z niższej ligi nie chcą do mnie przechodzić piłkarze? Przepraszam, czy betatesterzy grali tylko Barcelonami, Manchesterami i Interami a każda inna liga niż najlepsza piątka została olana i potraktowana jako zło konieczne? Wydawało mi się, że ta wersja FM jest najlepsza jaka do tej pory się pojawiła ale im dłużej gram tym więcej spotykam absurdów.
meglio fascista che frocio

Arkadio Ekspert

27.11.2011 13:08    #1388     Sufler - Porady do gry - fm 2012 genie scout
Genie scout to nie jest edytor. Ściąg FMRTE.

Ericsson17xp Partyzant

27.11.2011 11:53    #1389     Sufler - Porady do gry - fm 2012 genie scout
Jak dodać kase klubowi..?morze mi ktoś po kolei wyjaśnić..?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2011 15:54    #1390     Sufler - Porady do gry - Scaut i Fejspaki sa juz?
[quote=Arkadio]Scout jest,ale trzeba zaplacić żeby pobrać. Co do facepacków to popatrz w dziale grafika.[/quote]

[quote=Lokes]Jest to tak zwana wersja "g" więcej informacji znajdziecie na oficialnej stronie genie scouta a uzyskać do niego dostęp można za symbolicznego 1$[/quote]

Głupio to zrobili, jak już masz i chcesz odpalić, to wyskakuje zdjęcie twórcy z prośbą o datek. Ale rozumiem go, kto by się tak męczył za darmo?
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.