Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siemanko, mam jedno pytanie.

Czy wartość CA/PA oraz gwiazdki w raporcie naszego scouta (które pokazują umiejętności zawodnika w stosunku do innych naszych) obejmują tylko atrybuty techniczne i fizyczne czy również psychiczne ?

Normalnie podejrzewałbym, że psychiczne również, ale gdy głębiej się zastanowiłem, to już taki pewien nie byłem. Jest bardzo wielu zawodników ze strasznie kiepskimi skillami psychicznymi, które mimo wszystko generalnie mają dobrą ocenę scoutów oraz CA (tutaj dobrym przykładem jest np. Sidney Sam).

Umiałby mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie ?

Damian907 Partyzant

30.12.2011 14:53    #1362     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
[quote=robal15]ja mam w rezerwach 38 latka, który od dwóch lat już u mnie nie gra, ma połowę gwiazdki, a trzymam go, bo chce go później zatrudnić jako scouta. Jeśli go zwolnię lub się go pozbędę, to po zakończeniu kariery nie będzie chciał do mnie przyjść. Dużo zawodników miałem po 30-cie, ale tylko jeden przeszedł na emeryturę w wieku 34lat, po groźniej kontuzji, która go wyeliminowała na 4 miesiące.[/quote]

Po prostu zaproponuj swojemu piłkarzowi nowy kontrakt jako scout i problem roziwązany, a nie trzymaj 2 lata niepotrzebnego zawodnika w klubie, ew. powiedz mu że byłby z niego dobry scout.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

matimdc Partyzant

30.12.2011 14:24    #1363     Sufler - Porady do gry - Genie Scout 11 Problem
Witam

Mam mały problem nie moge wczytac gry
Najpier mialem problem z kompresja pliku ale zaznaczylemw opcjach zeby nie kompresowalo to teraz mi wyskakuje takie cos

http://image(...)jqz.png/

robal15 Młody aktywista

30.12.2011 14:18    #1364     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
ja mam w rezerwach 38 latka, który od dwóch lat już u mnie nie gra, ma połowę gwiazdki, a trzymam go, bo chce go później zatrudnić jako scouta. Jeśli go zwolnię lub się go pozbędę, to po zakończeniu kariery nie będzie chciał do mnie przyjść. Dużo zawodników miałem po 30-cie, ale tylko jeden przeszedł na emeryturę w wieku 34lat, po groźniej kontuzji, która go wyeliminowała na 4 miesiące.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Używasz Genie Scouta?
Darkness... for me is where I shine

Mar1992 Przodownik pracy

26.12.2011 18:14    #1366     Sufler - Porady do gry - Dzień testów
To wysyłaj scoutów za granicę i szukaj. Dzień testów jest przeznaczony dla słabych klubów, ale skoro nie rozumiesz sformułowania "Dzień testów", albo się chociaż nie domyślasz co to znaczy, to pewnie myślisz, że talenty leżą na ulicy i sami przychodzą do klubu.
- Cześć! Jestem Jan As i mam PA 200!
- Witaj. Jestem Jose Mourinho i chyba Cię zatrudnię.

HALA MADRID Partyzant

26.12.2011 17:00    #1367     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla man united
[quote3=loswariatos][quote=Jacko]A co Was to jak gra? Każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Wątpię czy inni uczyli się gry na 6. lidze angielskiej.[/quote]
chyba jednak nie taki początkujący... ;)
[quote2=HALA MADRID]wiem bo w jedną z starszych wersji grałem tak znudziło mi się wygrywanie wszystkiego[/quote2]
Nie chodzi o to jak gra, tylko jak dla mnie to coś tu nie halo. Znudziło mu się wygrywanie, ale przegrywa i prosi o pomoc. Ma uruchomiony FMRTE a bajeruje, że brat uruchomił i biedaczysko nie zdążył pewnie zamknąć programu, uruchomiony FMScout (pewnie przez siostrę) i pyta się o utalentowanych piłkarzy.
Po co tak bezczelnie kłamać? Nie można powiedzieć "ok, panowie, gram z edytorami, mogę mieć każdego terminatora, pomóżcie jak ich ustawić"? Przecież nikt gościa tu nie zje, bo nie on pierwszy nie ostatni używa wspomagaczy. Poza tym chętniej inni by mu pomogli gdyby nie widzieli, że są robieni w balona.
[/quote3]
Jak ty wszystko dobrze wiesz ..... włączyłem raz i nie działa nie musisz mi wierzyć a jak masz komentować zamiast pomagać to co tu jeszcze robisz w polityke z takim podejściem ...

loswariatos Młody aktywista

26.12.2011 16:48    #1368     Sufler - Porady do gry - Taktyka dla man united
[quote=Jacko]A co Was to jak gra? Każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Wątpię czy inni uczyli się gry na 6. lidze angielskiej.[/quote]
chyba jednak nie taki początkujący... ;)
[quote2=HALA MADRID]wiem bo w jedną z starszych wersji grałem tak znudziło mi się wygrywanie wszystkiego[/quote2]
Nie chodzi o to jak gra, tylko jak dla mnie to coś tu nie halo. Znudziło mu się wygrywanie, ale przegrywa i prosi o pomoc. Ma uruchomiony FMRTE a bajeruje, że brat uruchomił i biedaczysko nie zdążył pewnie zamknąć programu, uruchomiony FMScout (pewnie przez siostrę) i pyta się o utalentowanych piłkarzy.
Po co tak bezczelnie kłamać? Nie można powiedzieć "ok, panowie, gram z edytorami, mogę mieć każdego terminatora, pomóżcie jak ich ustawić"? Przecież nikt gościa tu nie zje, bo nie on pierwszy nie ostatni używa wspomagaczy. Poza tym chętniej inni by mu pomogli gdyby nie widzieli, że są robieni w balona.
meglio fascista che frocio

Falcon Przodownik pracy

Daty:
http://www.fm-ba(...)m12.html

http://www.fmfor(...)tes.html

Trening
http://fmser(...)p;t=2664

Jak wyławiamy najlepszych regenów? Szukasz ręcznie po kolei w każdym klubie z danego kraju, kiedy się pojawiają. Sortujesz zawodników według wartości, przeważnie nie mają jeszcze ustalonej i można za niską kwotę nabyć zawodnika
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

AdiLDZ Partyzant

[quote=pawcio96]Okno transferowe się zaczyna więc proszę o rekomendacje paru zawodników bez względu na cenę połowa 1 SEZONU gram BVB a szukam:
- Obrońca środkowy
- Obrońca Lewy
- Pomocnik środkowy (PŚ typowy nie OPŚ)
A zapomniałbym o trenerach:
- Taktyk
- Strzały
- Atak
Czekam i pozdrawiam
pawcio96[/quote]

Bez względu na cenę ? Czyżby jakieś zmiany budżetu w edytorze ? ;]

OŚ - Kara -> jeszcze lepiej gra na tej pozycji niż na DP, od razu wskakuje do pierwszego składu, kosztuje niecały 1mln. U mnie po 23 meczach ligowych średnia 7,46 i 8 bramek, lepiej niż Hummels.
Z młodzików Prestia, Stefan Bell oraz Gunter, którego masz w młodzikach.

OL - Gabriel Araujo z Cruzeiro -> Jakie ma CA i PA? Nie wiem i wiedzieć nie będę, edytory/fmscouty psują zabawę. W każdym bądź razie wygląda całkiem nieźle jak na swój wiek. Nie ma słabych punktów, wszystkie skille na równym poziomie. Zapowiada się naprawdę bardzo dobrze.

ŚP - Marek Hamsik, Joao Moutinho -> Ich przedstawiać nie muszę. W każdym bądź razie z tego względu, że Chelsea strasznie chciała Suboticia i ostatecznie dała mi 25 mln zainwestowałem w środek pola. Hamsik 31,5 mln €, Moutinho 17,5 mln €. Obydwoje rzecz jasna na raty.
Jeśli chodzi o młodzików ŚP którzy szlifują się w końcówkach meczów lub na wypożyczaniach, to: Tolga Cigerci, Felipe Anderson z Santosu oraz Leitner, którego już masz.
PS. Po sezonie dojdzie jeszcze bardzo dobrze zapowiadający się Andrea Bertolacci.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.