Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Falcon nie zrozumiałeś mojego problemu, jak klikam dodaj nowe zadanie (dla scouta) i chcę wybrać region czy państwo to nie mogę jest na szarym tle i w nawiasie pisze (wyszukuje zawodników według swojego uznania)

Falcon Przodownik pracy

W fm 12 za dużo nie grałem.
1. Możesz w ogóle wysyłać scoutów do Ameryki PŁD? Bo jak nie to wiadomo dlaczego nie może jechać.
2. A dajesz mu jakieś wytyczne odnośnie wyszukiwania? Wartość, wiek, pozycje
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kabaruto Partyzant

Witam. Gram Lechem Poznań. Chciałbym aby mój scout pojechał sobie do argentyny a tutaj nie mogę mu wybrać kraju nic jak chcę wybrać juz kraj to pisze: wyszkuje zawodników według swojego uznania. Mam pytanie w związku z tym. Jak to zmienić?

salvio Partyzant

06.01.2012 20:39    #1354     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scaut 2012
Zapisuję shortliste, wczytuje w Genie Scout i wyświetla mi nadal wszystkich graczy. Jak poprawnie wczytać shortliste?

Glosario Partyzant

05.01.2012 21:21    #1355     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
@Kleyo - Na wszystkich.
@Marian B - Też podejrzewałem, że może to przez nową wersję Genie Scouta, bo przed jej pojawieniem wszystko działało jak należy.
Nowy Genie Scout wczytuje save'y. Dzięki wielkie za pomoc.

AdiLDZ Partyzant

Który wg Was lepszy na OPP jako skrzydłowy/schodzący napastnik ? Vladimir Weiss czy Xerdan Shaqiri? Wg mojego najlepszego scouta Shaqiri.

http://image(...)lny.png/
http://image(...)gln.png/

Glosario Partyzant

04.01.2012 15:00    #1357     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
Nikt nie zna odpowiedzi? Próbowałem przeinstalować FMa i Genie Scouta, ale dalej to samo. :/

Zielone... Partyzant

02.01.2012 20:56    #1358     Sufler - Porady do gry - fm.exe
a jest scout do najnowszej łatki?

dupa tam blada, pykam montpelier i chcialem zapisac gre i bład fm.exe - ehhh

Glosario Partyzant

31.12.2011 20:04    #1359     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
Mam problem z Genie Scoutem 2011. Wcześniej działał jak należy, ale dzisiaj jak wczytuje zapis wyskakuje coś po rosyjsku a w środku" compreses save game". Próbowałem odznaczyć kompresje zapisów, ale wtedy wyskakuje błąd "stream read error". Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Damian907 Partyzant

30.12.2011 22:23    #1360     Sufler - Porady do gry - Regeny
Arvanis, na rozwój zawodnika ma wpływ reżim treningowy, a nie opinia genie scout. Program ten zakłada że rozwój jest równomierny, a np. u mnie jest wysoce wyspecjalizowany, stąd mogę z młodego stopera który ma odbiór 11 po 5 latach treningu uzyskać 15 (i wcale nie mówię że to max).

Co do napastników to szukaj dalej, zapewniam że trafiają się dobrzy (oczywiści Ci klasy międzynarodowej nie tworzą się cały czas), trzeba tylko mieć zdolnych scoautów i wiedzieć gdzie szukać.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution