Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

hapek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to mozesz kikuta na prawa i toneva na lewa.. ale tak to zobacz IVAN TOMECAK .NAJLEPIEJ TO SCIAGNIJ SOBIE FM GENIE SCOUTA I TAM SOBIE KOGOS POSZUKAJ

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=hamsik17]Ja szukam prawego i lewego obrońce.Obaj za około 30 mln EURO.
[/quote]
Lewa - Jose Angel, Jordi Alba (o dziwo radzi sobie bardzo dobrze, a do tego dochodzą jego umiejętności ofensywne), Fabio

Prawa- Romario, Azplicueta (dobrze napisałem?), Vrsalijko, Corchia, Danilo.

[quote=hapek]
NIKA KVEKVESKIRI(chłopak sie swietnie rozwija) prawa obrona[/quote]
Nie radzę. U Kvekveskiriego dużą rolę odgrywa szczęsćie. Losowy potencjał, losowe atrybuty. Jeśli nie bawisz się Genie Scoutem, to go nie bierz. A jeśli się bawisz, to najpierw go sprawdź, bo mógł Ci się wylosować geniusz, a równie dobrze mógł się trafić beznadziejny zawodnik.
Darkness... for me is where I shine

Cinek1013 Partyzant

11.01.2012 21:54    #1343     Sufler - Porady do gry - Co ile pojawiajá sié newgeni ?
Tak tak tylko dlaczego mam już 8 marca 2012 a w moim zespole do lat 19 nie pojawił się żaden Newgen ? Gram PSG więc teoretycznie powinni się już pojawić. Mam jeszcze jedno pytanie , jak wy wyszukujecie Newgenów ? Ręcznie sprawdzając każdy z klubów w danym kraju(ja tak wyszukuje i straciłem już trzech dobrych graczy) czy może w inny sposób - programy scoutujące odpadają. P.S. piszę z telefonu , przepraszam za wszelakie błędy.

Mati1213 Partyzant

09.01.2012 21:54    #1344     Sufler - Porady do gry - atrybuty piłkarzy
To czy mu urosnie atrybut zalezy owszem od PA i CA jakie posiada ale takze od atrybutow ukrytych takich jak np. ambicja i profesjonalizm. W Genie Scout odrazu to widac po cenie pilkarzy. Np mam zawodnikow 17 lat z CA 110 lecz pierwszego cena sprzedazy przez klub wynosi np. 50 mln, a drugiego tylko 2 mln. Spojrzalem na ich profile no i pierwszy mial ambicje i profesjonalizm na poziomie 16+ a ten drugi obydwa atrybuty ukryte na poziomie 10. Lecz zeby byl to dobry napastnik musi tez miec na rownym poziomie atrybuty psychiczne.

AdiLDZ Partyzant

Na 100% scout wykonuje już swoje zadanie. Po prostu mu je usuń i daj nowe.

Placente Partyzant

Wg budżetu transferowego wg Genie Scouta :P

Arsenal - 44 mln Ł
Man City - 42 mln Ł
Szachtar - 30 mln Ł
Anżi - 24 mln Ł
Real Madryt - 22 mln Ł
Zenit - 18 mln Ł
Malaga - 17 mln Ł
Man Utd - 17 mln Ł
Inter - 15 mln Ł
Chelsea - 13 mln Ł
PSG - 13 mln Ł
FCP - 13 mln Ł
Tottenham - 12 mln Ł
Barcelona - 10 mln Ł
Wolfsburg - 10 mln Ł.

Glosario Partyzant

07.01.2012 12:42    #1347     Sufler - Porady do gry - Genie Scout 11 Problem
Ściągnij Genie Scouta 2012.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
A ma ten scout już jakieś zadanie ustalone? Jeśli tak to mu go zatrzymaj i potem spróbuj dać nowe.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

mr_bungle Partyzant

07.01.2012 10:04    #1349     Sufler - Porady do gry - Granie słabymi drużynami
Witam,

To mój pierwszy post na forum. Jestem zwolennikiem grania mniejszymi drużynami i chciałbym zapytać was jak radzicie sobie z typowi problemami słabych klubów. Najważniejsza kwestia to frekwencja - jest jakiś skuteczny sposób żeby ją zwiększyć? Czy grając małym klubem i zdobywać mistrzostwo kraju będzie ona rosła cały czas? do jakiego poziomu? Mam za sobą grę m.in. Ruchem Radzionków, którym zdobyłem 3-krotnie mistrzostwo kraju, wyszedłem z grupy LM a mimo to na mecze przychodziły po 3 tyś osób.

Aktualnie zacząłem grę Chorwackim HNK Gorica z uwagi na to, że fm scout pokazuje wysoki wskaźnik "maksymalnej frekwencji" (10000 - to sporo jak na ligę chorwacką). Po wygraniu 2 ligi z 15pkt przewagą, frekwencja w pierwszej lidze jest na poziomie 500. Czy wie ktoś co tak faktycznie oznacza wskaznik maksymalnej frekwencji fm scout? jest to najwiekszy mozliwy (potencjalny) poziom średniej frekwencji czy wskaźnik mówiący o tym ile może przyjść kibiców jeśli do Goricy przyjedzie Barcelona?

Druga kwestia to reputacja. Co oprócz wyników wypływa na reputację i jak ją zwiększać?

Obecnie poszukuje jakiegoś mniejszego klubu z potencjałem z nie najlepszej ligi ale myślę, że znalezienie takiego jest chyba niemożliwe. Przeglądając statystyki fm scouta można wziąć pod uwagę grająca w 2 lidze Hertę berlin ale to dosyć mocna liga. Znacie jakieś "małe kluby z potencjałem", które można rozwinąć w chociaż taką firmę jak Porto czy Ajax?

kabaruto Partyzant

Kurczę to też nie to. Opcja nieaktywna (po najechaniu) jest napisane ze klub nie narzuca żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o scouting.

To jak pomoże ktoś inny?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution