Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Panowie mam pytanie.

Ganso , Lavezzi, Cavani

Gdyby ktoś mógł ułożyć tych piłkarzy w kolejności od najlepszego do najgorszego byłbym wdzięczny. Według moich scoutów oni wszyscy są tacy sami, a wiadomo, za każdego z nich trzeba troszkę zapłacić. Ja niestety mogę pozwolić sobie na tylko jednego z nich, lecz chciałbym mieć u siebie całą trójkę. Więc, którego najpierw?

Valdi91 Młody aktywista

23.01.2012 17:20    #1322     Sufler - Porady do gry - potencjał zawodnika
Wpływ może mieć dużo rzeczy, ale z tego, co napisałeś nic się nie dowiemy. Powiedz, w jakiej sytuacji spadł mu ten potencjał. Jeśli wysłałeś scouta, i pisało w raporcie, że ma 3.5 gwiazdki, kupiłeś go i ma 2.5 to cóż, widocznie zbyt którego go obserwowałeś, i ocena scouta była jedynie powierzchowna. Kiedy go kupiłeś, szkoleniowcy lepiej poznali zawodnika, i okazało się, że jednak nie jest tak dobry, jak z początku przypuszczano. Inną opcją może być kijowy scout, po prostu źle go ocenił. Inną możliwością jest brak regularnych występów w pierwszym zespole, co dla rozwoju młodych grajków jest bardzo ważne. Jeśli masz dobrego scouta, jego obserwacje były długoterminowe (nie sugerowałeś się jednym, pierwszym raportem lecz kilkoma kolejnymi) i w miarę często dajesz mu grać, to nie mam pojęcia, być może metody treningowe? W każdym razie jeśli wszystko było OK, a potencjał mimo to spadł, to musi Ci pomóc ktoś bardziej wykwalifikowany, moje doświadczenie tak daleko nie sięga xd

Zielone... Partyzant

23.01.2012 16:08    #1323     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
I tak to samo wyskakuje - a coś innego podobnego do scouta polecicie?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

23.01.2012 12:54    #1324     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
Na FM Scout jest tyle:

"Suggestion: No known workaround for this error."

Jedyne co podają to, zeby sprawdzić czy masz najnopwszego patcha, ewentualnie:

"2. Make sure you disable "Compress Saved Games" within the Game Preferences and Confirm it".

Jeśli to nie zadziała, to raczej już nie użyjesz Genie na tym save'ie.
Darkness... for me is where I shine

Zielone... Partyzant

23.01.2012 11:48    #1325     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
Gram sobie Legią - mam rok 2013 a dokładniej to końcówka czerwca - zapisałem sobie grę jak zwykle. Następnie próbuję odpalić save w scoucie to wyskakuje jakiś błąd, myślałem ze to wina scouta, ale jak włączyłem nowa grę i zapisałem to od razu zaczęło wczytywać tego save, a tamtego save nie chce wczytać.

Błąd jest w stylu :

Error Loading Entity Number : 16783
itd.. Ktoś spotkał sie z tym?

Zielone... Partyzant

22.01.2012 17:16    #1326     Sufler - Porady do gry - Scout
Tylko jak wczytuje gre w scoucie - to wyskakuje jakies okno w ktorym napisane jest ze cos z wersja nie tak - wczoraj nie mialem tego bledu - dopiero dzisiaj mam :/ wiec chce prawidłowego scouta sciagnac

lavstorant Partyzant

Panowie ponawiam swoja prośbę o pomoc. Poszukuję Prawego obrońcy
Zespól: Man City
Sezon 1
Budżet obecnie lipa bo wydałem kasę na Bale'a -nie wiedzieć czemu wydawało mi się ,że jest on prawym obrońcą heh oraz na G.Johnson( Liverpool) ale szukam kogoś lepszego od niego oraz od P.Zabalety, dorwałem D. Alves'a ale on ma 28 lat i jego wartość to 30mln więc haha. Poczytałem parę ost. postów tutaj ale nikt nie jest mocniejszy od Johnson'a, sugeruje się opinia scouta klubowego który ma te swoje wartości po 20. Szukam kogoś w miarę młodego , rozważę każda propozycję i dam znać co i jak. Z góry thxx

Zielone... Partyzant

22.01.2012 14:39    #1328     Sufler - Porady do gry - Scout
Ma ktoś link do najnowszego scouta działającego na 12.1.1?

lavstorant Partyzant

Panowie ponawiam swoja prośbę o pomoc. Poszukuję Prawego obrońcy
Sezon 1
Budżet obecnie lipa bo wydałem kasę na Bale'a -nie wiedzieć czemu wydawało mi się ,że jest on prawym obrońcą heh oraz na G.Johnson( Liverpool) ale szukam kogoś lepszego od niego oraz od P.Zabalety, dorwałem D. Alves'a ale on ma 28 lat i jego wartość to 30mln więc haha. Poczytałem parę ost. postów tutaj ale nikt nie jest mocniejszy od Johnson'a, sugeruje się opinia scouta klubowego który ma te swoje wartości po 20. Szukam kogoś w miarę młodego , rozważę każda propozycję i dam znać co i jak. Z góry thxx

lavstorant Partyzant

Panowie poszukuję Prawego obrońcy
Sezon 1

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution