Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Zielone... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.04.2012 15:13    #1251     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze scoutem
Gram 4 sezon z Koeln, chce odpalic Scouta i wyskakuje mi ze string is too long, co zrobic? nie uda mi sie tego save juz scoutem odpalić?

loswariatos Młody aktywista

02.04.2012 20:20    #1252     Sufler - Porady do gry - Scout
Do czego scoutowi potrzebne 'kierowanie zespołem' ?
meglio fascista che frocio

Rossoneri1997 Partyzant

01.04.2012 20:18    #1253     Sufler - Porady do gry - Scout
Prowadzę Polonię Bytom. Wyznaczyłem scouta, który ma dobre atrybuty oceny gracza, do tego, aby scoutował mi najbliższego rywala. On cały czas mówi, żeby skupić się na przygotowaniach ofensywnych w treningu przedmeczowym. Czy jeśli scout ma takie zadanie to potrzebne są mu jeszcze jakieś atrybuty? np. Wiedza taktyczna?

seba1702 Młody aktywista

01.04.2012 13:00    #1254     Sufler - Edytor - pytania do edytora
Niestety nie ma takiej możliwości. Uzależnione jest to np. od reputacji i dostępnego budżetu, znajomości scoutów... Możesz to jedynie w taki sposób zmienić, że podnosisz reputację i budżet oraz bierzesz lepszych scoutów :-)
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Batys188 Partyzant

[quote="KACPER9786"]Witam! mam pytanie otóż czy da się jakoś w edytorze włączyć jakąś opcje żeby moi skauci podróżowali po całym swiecie a nie tylko jak jest w polskich druzynach ze nie ma np Brazylii i Argentyny??

POZDRAWIAM!!![/quote]

Nie ten temat po pierwsze.Raczej nie,tak mi się wydaje.Ale za to możesz to zrobić inaczej,wchodzisz w Siedzibę zarządu-Interakcja z zarządem-Kontakty - Zasięg scoutingu - i tam przedstawiasz prośbe o zwiększenie zasięgu.

Lukkas10 Partyzant

[quote="Lukkas10"]Znacie może młodziaków max. 19 lat, abym mógł wzmocnić sekcję młodzieżową w moim Huddersfield Town? Podstawowe warunki to: brak jakichkolwiek problemów z dostaniem pozwolenia na pracę w Anglii i chęć gry w klubie, który za niedługo będzie grał w Premiership :P
Scoutów wysłać mogę tylko w rejony Wysp Brytyjskich, więc zawodnik, którego mi podajecie musi być sprawdzonym grajkiem!
PS. Moja taktyka (opracowana przeze mnie :D) opiera się na środkowych pomocnikach i 3 napastnikach. Nie używam bocznych pomocników! (więc proszę mi ich nie podawać, CB, R/LB, DM, CM, ST, GK tych zawodników preferuję :D)[/quote]

Podbijam swój post!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Lukkas10 Partyzant

Znacie może młodziaków max. 19 lat, abym mógł wzmocnić sekcję młodzieżową w moim Huddersfield Town? Podstawowe warunki to: brak jakichkolwiek problemów z dostaniem pozwolenia na pracę w Anglii i chęć gry w klubie, który za niedługo będzie grał w Premiership :P
Scoutów wysłać mogę tylko w rejony Wysp Brytyjskich, więc zawodnik, którego mi podajecie musi być sprawdzonym grajkiem!
PS. Moja taktyka (opracowana przeze mnie :D) opiera się na środkowych pomocnikach i 3 napastnikach. Nie używam bocznych pomocników! (więc proszę mi ich nie podawać, CB, R/LB, DM, CM, ST, GK tych zawodników preferuję :D)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Smiglo Partyzant

dzięki popatrze sobie na nich zaraz :)
Powiedz, którzy są sprawdzeni i za ile mniej więcej wyciągne ich, bo scoutów nie mam :D

Łazarz21 Partyzant

25.03.2012 11:32    #1259     Sufler - Dodatki do gry - Wersja gry a FMRTE/Genie Scout
Witam, mam problem z dobraniem odpowiedniego edytora do mojej wersji gry :/
Wg FM'a wersja gry to : 12.2.2.259383
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi podpowiedział jaka wersja FMRTE/Genie będzie działać na tej wersji,
Pozdrawiam.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote="Lukkas10"]Szukam młodych max 17 lat zawodników do Huddersfield Town. Warunek konieczny do spełnienia to to, aby nie miał on żadnych problemów z uzyskaniem pozwolenia na grę w Anglii. Podawajcie sprawdzonych młodziaków, bo wysłać scouta mogę (póki co) tylko na teren Wysp Brytyjskich.[/quote]

Nie ma wielu zawodników maksymalnie 17-letnich, więc patrząc po nastolatkach... Odegaard, Bakenga, Coolemans, Verratti, Michale Woods, Tom Taiwo, Livermore.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.