Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

Allano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dzięki, dodam do wyscoutowania. Zależało mi na szybkim transferze, bo Firmino będzie musiał chyba odpoczywać co kilka meczy, ale najwyżej przygotuję rezerwową taktykę bez rozgrywającego na pauzy Brazylijczyka. :)

Niklas Młody aktywista

Niektórzy zostają asystentami, trenerami bramkarzy, menedżerami, scoutami, a inni całkiem odchodzą z futbolu. Zależy od zawodnika, a raczej od rozmów z nim :).

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Nie, nie zostaja, niektorzy zostaja scoutami :D
CR7

elmoro Partyzant

25.06.2012 21:08    #1194     Sufler - Porady do gry - Brak raportów scoutów
Mam problem z raportami scoutów. Gram MU, wysyłam scouta np. do Irlandii, wraca, w zakładce obserwacje ma napisane 67 raportów. Wchodzę więc żeby te raporty przejrzeć i wyświetla mi się 12... Oczywiście wszystkie filtry są czyste, tzn. wyłączone. Dodam, ze tak jest przy każdym scoucie, wyświetla mi się tylko kilkanaście raportów z kilkuset nawet. Jeden gość obserwował mi rozgrywki U21, miał ponad 150 raportów i co wyświetla się tylko 38?! To bug czy coś jest nie tak z moimi ustawieniami?

damic Partyzant

a nie chodzi ci czasem o to że tam właśnie scoutów wysłać nie możesz?
bo w takim przypadku to chyba ciężko

lavstorant Partyzant

[quote="lavstorant"][quote="Placente"][quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.[/quote]

wg scout'ów których co jakiś czasz zatrudniam , bo albo mam za mało albo mi moich podbierają;d Za każdym razem jest albo Glen Jonhson albo Maicon obaj mają już swoje lata zwłaszcza ten 2 a Vrsjalko dobrze gra ,gra u mnie w podstawie i niby dobrze się rozwija kupiłem go za grosze ale nie chce go sprzedawać bo ma 19 czy 20 lat a Zabaleta ma 28 lat ...A co do Dmytro to Bayern M. go chyba za 13,5mln kupił;d I teraz mam okienko letnie i nie wiem na jaką pozycje kogoś kupić;d Macie jakiegoś młodzika np na lewą obronę albo prawą może być junior byle, był, sprawdzony;d. Pozbył bym się Teveza ale został królem strzelców LM z 16 bramkami więc kibice mnie by zabili;d

Te atrybuty to sam odkryłem jak to mienić;d

lavstorant Partyzant

[quote="Placente"][quote="lavstorant"]Co sądzicie o sprowadzeniu do City w sezonie 12/13 okienko letnie Dmytro Chygrynskiy na prawą obronę? Bo mam Virsjalko, Zabalete, ale dalej mam słabą prawą stronę. Szukam jak najlepszego zawodnika do 25-26 lat max bo nie lubię kupować staruszków za 30 czy 40mnl;][/quote]

Słabą prawą obronę? Wg asystenta ? Vrsajlko to jeden z największych talentów na tą pozycję, a Zabaleta to solidny grajek. A Chygrynskyi to raczej środkowy obrońca.[/quote]

wg scout'ów których co jakiś czasz zatrudniam , bo albo mam za mało albo mi moich podbierają;d Za każdym razem jest albo Glen Jonhson albo Maicon obaj mają już swoje lata zwłaszcza ten 2 a Vrsjalko dobrze gra ,gra u mnie w podstawie i niby dobrze się rozwija kupiłem go za grosze ale nie chce go sprzedawać bo ma 19 czy 20 lat a Zabaleta ma 28 lat ...A co do Dmytro to Bayern M. go chyba za 13,5mln kupił;d I teraz mam okienko letnie i nie wiem na jaką pozycje kogoś kupić;d Macie jakiegoś młodzika np na lewą obronę albo prawą może być junior byle, był, sprawdzony;d. Pozbył bym się Teveza ale został królem strzelców LM z 16 bramkami więc kibice mnie by zabili;d

P.S czy jest możliwość zmiany statystyk atrybutów tzn chodzi mi ot o,że jak jaki kol wiek zawodnik ma np. przyspieszenie 14 gra głowa 8 itd to chciał bym widzieć cyfry a nie jakieś kreski i co jaśniejsza chyba to lepiej ciężko mi się w tym połapać czy da się to zmienić bo to samo jest ze sztabem szkoleniowym...Mam nadzieje,że w miarę jasno wytłumaczyłem swój problem;d

bhilczer Partyzant

17.06.2012 18:25    #1198     Sufler - Inne - Regiony w scoutingu
Wie ktoś, może jak wyglądają regiony w FM i jakie kraje należą do danych regionów. Jest może jakiś plik gdzie się to sprawdza? Dajmy na to do jakiego regiony należy Gruzja? Do Europy Wschodniej, Bliskiego Wschodu, czy do Azji Środkowej? Bo teraz wysyłając scoutów do danych regionów robię to trochę na czuja.

kaseta1 Partyzant

16.06.2012 20:21    #1199     Sufler - Porady do gry - Po co ta współpraca ?
60 tysięcy i większa wiedza na temat poludniowej Europy. Nie masz się czym martwić :) Prezesi czasem zachowują się dziwnie, na przykład udało mi się kupić gracza za 17 milionów euro ponieważ prezes zaakceptował ofertę. Scout w raporcie pisał, że trzeba będzie za niego dać 45. Do tego zainteresowanie największych klubów świata, dałoby radę wynegocjować za niego z 60 mln, ale cóż prezesa się nie wybiera :)

Best7 Partyzant

14.06.2012 20:18    #1200     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeny
Tego mojego scout mi polecił. 5 gwiazdek potencjału, tak więc myślę, że coś z niego będzie. Szkoda, że nie ma obywatelstwa, ale cóż. Gdy awansuję do 2 ligi myślę, że dam mu szanse w pierwszym składzie. W sumie mam kilka ciekawych chłopaków. Wolę sprowadzać takich newgenów, niż płacić bajońskie sumy za realnych piłkarzy. Zawsze staram się przeglądać zespoły w dniu pojawiania się newgenów. Zajmuję to chwilę, ale myślę, że za parę sezonów, się to opłaci. Tutaj wrzucam jeszcze 3 chłopaków:
http://speed(...)buty.png
http://speed(...)buty.png
http://speed(...)buty.png - ten gość strzelił niesamowitą bramkę przeciwko Monaco. Cudo!

Może nie są to piłkarze pokroju Messiego, ale na 3 ligę wystarczają. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution