Wyniki wyszukiwania dla: scout

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2012 19:32    #1121     Sufler - Inne - Skauci
Przede wszystkim zorientuj się w okienku 'siedziba zarządu', czy prezesi mają zastrzeżenia co do kierunku scoutingu. Jeżeli takowych nie ma wystarczy wejść w 'zadania scoutów' po czym dodać interesujący Cię przydział (np. Afryka Płn, itp.).

piotrp504 Partyzant

03.08.2012 18:44    #1122     Sufler - Dodatki do gry - Genie scout 12
Witam forumowiczów
mam bardzo małą prośbę mianowicie zainstalowałem Genie Sc out
wszystko ładnie chodzi
mam problemik tzn
przy zakupie młodych juniorów na co zwracać uwagę i nie za bardzo się orientuje w używaniu programu jeśli był ktoś chętny mi wytłumaczył ( może być instrukcja w pdf po polsku lub link ) drugie pytanko co oznaczają takie ikonki koło nazwiska
byłbym naprawdę wdzięczny za miłe odpowiedzi :sztanga:
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Valdi91 Młody aktywista

03.08.2012 14:41    #1123     Sufler - Inne - Skauci
Przy starcie rozgrywki musiałeś zaznaczyć (bądź nie odznaczyć) opcję 'Ukrywaj atrybuty zawodników'. To jest przyczyną niewyświetlania wszystkich atrybutów zawodnika. Ocena zawodnika zależy tak od umiejętności scout'a, jak i od długości obserwacji - im długiej kogoś obserwują, tym większej ilości informacji na jego temat są w stanie Ci udzielić.

Rosik Partyzant

Scout ma już przypisany konkretny region, w którym wyszukuje zawodników. Musisz najpierw usunąć zadanie, które ma aktualnie przypisane. Wtedy powinno być OK :)

022 Partyzant

Jesli ci bardzo na tym zalezy to sciagnij sobie Genie Scout, bedziesz mial tam wszystkie informacje o zawodniku.

Bobilo Partyzant

[quote="piotrp504"]powiedzcie mi gdzie znajde przy zawodniku Pa
dzieki[/quote]
Pobierz Genie Scouta (google)

repus Młody aktywista

[quote="Pyskaty"]Dobry :D.
Potrzebuje jakiegoś Cofniętego rozgrywającego, najlepiej takiego, który będzie CR + wsparcie. najlepiej jak najszybciej, bo okienko za chwilę się zamyka. Palermo 3 sezon. budżet 11 mln.[/quote]

Mateo Kovacic , raphael Holzhauser , Marco Veratti , Sono (świetny zawodnik ale sprawdź go za pomocą Genie scout bo ciężko go znaleźć )
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

misiek993 Partyzant

Witam. Grając karierę w Szkocji napotkałem na jeden denerwujący błąd. Otóż chodzi o to, że w pewnym momencie gry zatrudniłem scouta, żeby mi szukał piłkarzy. Jednak coś z nim jest nie tak, bo chociaż w zadaniach dostał jeden region i nic poza tym to w kółko przysyłał mi raporty na temat przeciwnika. Raporty w liczbie mnogiej bo dostaję ich po kilkanaście i tylko mi zapychają skrzynkę. Denerwował mnie wiec rozwiązałem z nim kontrakt. Ale mimo wszystko koleś nadal mi te raporty wysyła. Na jego miejsce nie mogę też zatrudnić innego scouta, bo w widoku sztabu szkoleniowego wygląda jakby był ale nie dostaje płac i nie ma kontraktu a jak się go włączy to przy nazwisku nie ma nazwy klubu. Załączam obrazek mojej skrzynki. Pomóżcie, bo koleś działa mi na nerwy.

022 Partyzant

31.07.2012 13:21    #1129     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
[quote="022"]A co do statusu wyszkolenia miedzy 15 a 21 rokiem zycia to orientuje sie ktos moze czy musza uplynac rowno 3 lata co do jednego dnia czy wystarczy, ze zawodnik dolaczy do klubu w wieku 18 lat nawet jesli za jakis miesiac skonczy 19 lat?:p[/quote]

Serio nikt nie wie?:> Zalezy mi jeszcze na odpowiedzi na pytanie jakie atrybuty uczen przejmuje od mentora oprocz determinacji, ambicji i profesjonalizmu.

I jeszcze jaka reputacja z genie scouta liczy sie w grze? (Sa krajowa,obecna i swiatowa) Bo chce sprowadzic doswiadczonego zawodnika jako mentora ma np. kontynentalna reputacje, a po przyjsciu do mojego klubu spada mu na lokalna i nie moze byc mentorem ;d

wolf011 Partyzant

[quote="Bobilo"]Witam !
Chciałbym zacząc karierę jakimś średniakiem/bijącym się o pierwsze 5 miejsc zespołem. Fajnie jakby miał już puchary ale nie musi. Moje wymagania to a.)duży budżet - żeby coś powyżej 8mln na transfery b.)zespół po maks. kilku zakupach pasował do taktyki 4-5-1 lub 4-1-2-3 (chodzi o taktyki Kofloka i Grid System z Fm Scout) c.) odpada liga francuska i niemiecka. Chyba najbardziej interesuje mnie Seria A i ciekawe wydają się Portugalska i Eredevisie. No i mógłbym kiedyś spróbować angielskiej, ale denerweuję mnie że żeby coś tam wygrać to trzeba rywalizować z 5 super mocnymi zespołami .[/quote]

Spróbuj może : Napoli, Palermo, Udinese

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.