Wyniki wyszukiwania dla: reputacja

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2008 15:24    #1351     Sufler - Porady do gry - juniorzy
Szkółka, obiekty młodzieżowe, akademia, reputacja klubu.

Palimpsest Młody aktywista

12.06.2008 11:39    #1352     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Mam drugi sezon,ale na razie zdobyłem wszystko co się da tj. w pierwszym sezonie mistrzostwo,puchar Polski,PLP,Superpuchar.A w tym sezonie jest już awans do półfinału LM(wyeliminowanie Barcy(!),Sportingu Lizbona,a w kwalifikacjach do LM Liverpool),i jest już obrona tytułu,oraz wszystko na najlepszej drodze by obronić wszystkie puchary z poprzedniego sezonu,reputacja menedżera kontynentalna.Niemniej przyznaję się ,że skorzystałem z kilku talentów z cmrev(thx Wujku;)..Angulo,Abarca,Shereni,Sosnin(Polecam GORĄCO!!),Samuel,Jan Polak(gra teraz u Czechów na Euro)A tych chłopców sam znalazłem:Igor Zofcak(świetny sktrzydłowy),Grzegorz Bonin,nie dodaje do talentów bo nie bawię się edytorem.I gram w FM 2008,prowadząc Wisłe Kraków.
@

Bartez Przodownik pracy

Jeśli chodzi o wtrącanie się, to odpowiada za to INTERFERENCE. Ale poza tym dobrze, jeśli nasz prezio ma wysokie atrybuty BUSINESS, PATIENCE i RESOURCES. Chociaż sądzę że od tych atrubutów i samego prezesa, ważniejsza jest reputacja klubu. Bo , powiedzmy, 20 milionów zielonych za piłkarza na prezesach Realu czy Barcy nie zrobi wrażenia, a na Cupiale czy Miklasie ogromne.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

30.05.2008 11:07    #1354     Sufler - Porady do gry - Wolna posada
czasami mimo nawet dużej reputacji mogą nie chcieć managera który już prowadzi jakiś klub, dlatego decydują się nawet na trenera z gorszą reputacją ale wolnego ;p (osobiście nie wyobrażam sobie aby manager prowadził repre i klub...)

kubamaly93 Młody aktywista

29.05.2008 18:59    #1355     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
Odpowiedz jest bardzo prosta-
a) Bardziej renomowany klub łatwiej uzyska pozwolenie na grę od UEFA, główny związek piłkarski nie może od tak dawać pozwoleń dla każdego gracza, więc kluby z większą reputacją grające w europejskich pucharach z pewnością mają łatwiej.

b) Drugim rozwiązaniem jest poczekanie aż dostanie drugie obywatelstwo,>>osobiste>>na dole informacja ile dni pozostało do uzyskania 2 narodowości.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zawsze biorę Śląsk Wrocław. Nie wiem czemu, bo nie jestem związany z tamtym regionem, ale po prostu jest to moja sympatia. Ale jeśli awansują w tym roku do ekstraklasy, to nie wiem, kim będę grał w nowym FM-ie. Gdy nie gram Śląskiem to wybieram klub patrząc na:

1. Kadra klubu - jeśli biorę klub z ekstraklasy, to jakiś słabszy pod tym względem, a jeśli z niższych lig to z lepszy od pozostałych drużyn z tej samej ligi.
2. Budżet - zawsze jakaś kasa na transferki się przyda.
3. Inne - reputacja, boiska treningowe, stadion itp.

Kołek Partyzant

Jeżeli jest to klub 4-toligowy, to moim celem jest wyprowadzenie go do ekstraklasy. Lubię także zaczynać grę klubem z potencjałem, aby walczyć o najwyższe cele (mistrzostwo, puchary). Również lubię grę gigantami dla czystej przyjemnosci. a jeśli chodzi o wybór:
1. Reputacja
2. Kadra
3. Poziom ligi
4. Barwy i herb

RobinWLKP Młody aktywista

1.Reputacja Ligi
2.Nazwa
3.Typy Bukmacherow
4.Stadion (np. w Polsce nigdy bym niegral Groclinem ze wzgledu na Kibicow i stadion )

no a czasem jak naprawde niewiem kim grac to biore jakas gazete i przegladam dzial 'sport' , no i jak o jakims fajnym klubiku napisza to z ciekawosci wybieram go

David93 Partyzant

Historia (np.Aston Villa,Fiorentina ;p ), reputacja i "miejsce wg bukmacherów"(zazwyczaj przedostatnie lub ostatnie ). :D
Choć zazwyczaj kieruje sie historia i sympatią (oczywiscie Lech Poznań) :D

pierdutka Przodownik pracy

1. Kadra
2. Kasa
3. Liga ( rozwinięta i to 1)
4. Reputacja...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution