Wyniki wyszukiwania dla: reputacja

Strona

master_koza Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2008 15:10    #1331     Sufler - Porady do gry - Reputacja
najszybciej rosnie rreputacja za sukces reprezentacji natomiast jesli chodzi o kluby to szybko rosnie tylko w tych najlepszych
z tymi gorszymi klubami wzrost reputacji zajmije dlugi okres czasu i zazwyczaj musza minac ze 3 sezony zeby cos skoczylo :)

Partyzant

15.07.2008 12:23    #1332     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Musisz wiecej wygrywac i sprobuj znalezc jakis mocny klub filialny. Organizuj sparingi z mocnymi druzynami sprowadz jakas gwiazde tamtejszych boisk. Reputacja wzrosnie wraz z sukcesami. :)

boro92921 Przodownik pracy

15.07.2008 12:22    #1333     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Nie to nie jest błąd jak awansujesz gdzieś do Championship to napewno Ci wzrośnie reputacja.

Vergil Młody aktywista

15.07.2008 12:10    #1334     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Gram klubem Solihull Moors. Awansowałem z nim do Bluse Square Premier z pierwszego miejsca, w następnym sezonie z 2. miejsca do Coca-Cola Legue 2 po drodze zdobywając puchar Conference i FA trophy. W Coca-Cola Legue 2 mam narazie 1 miejsce, ale z pucharów odpadłem w 1 rundach. Mimo to chyba powinna mi reputacja podnieść sie chociaż na lokalną. Jestem ulubieńcem klubu, a w opisie managera mam popularny menadżer. To jest jakiś błąd czy w Fmie 2008 po prostu tak wolno rośnie reputacja? Proszę o radę
El Fenomeno

rafee Młody aktywista

A ja mam pytanie z nieco innej beczki. Wgrałem bombonierę sobie i prowadze CSKA. Jak sądzicie jakie repry po sezonie gry udało by mi się objąć z reputacją krajową i wysoką pozycją w lidze(1-5)
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Cichy9 Partyzant

09.07.2008 18:02    #1336     Sufler - Porady do gry - Organizacja sparingów
Pierwszy sezon Wisła...Reputacja 6000

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2008 20:20    #1337     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A, to sorry, musiał mi umknąć pierwszy sezon. :)

W tej lidze trudno o dobrych trenerów i o duże finanse, dlatego gra jest tym bardziej pasjonująca. :) Ja zdołałem w ciągu 5 lat awansować Dorchester do CC1 i w połowie sezonu się zwolniłem, bo chciałem poszukać nowego wyzwania, ale się przeliczyłem, bo niska reputacja nie pozwoliła mi nawet na podjęcie pracy w Championship.

Tomash Partyzant

05.07.2008 14:13    #1338     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery
Zdaje mi się że gracz jest skłonnych rozważyć swoją decyzję gdy twoja reputacja jest większa. Żaden klasowy gracz nie posłucha się managera amatora.

mrjonhs Młody aktywista

04.07.2008 23:22    #1339     Sufler - Porady do gry - Amator a Zawodowiec
Przy tworzeniu nowego menagera zawsze biore poziom automatyczny(tworze menagera w kreatorze), a po póxniejszych sukcesach zwiększa się moja reputacja, ale wiadomo, jako amator wielu znanych zawodników nie bedzie chciało nawet z tobą rozmawiac o przejściu do twojego zespołu :) A co do ilosci lig osobiście wybrałem wszystkie, jakie były tylko możliwe i dodatkowo gram na pliku retain dodającym mi wszystkich piłkarzy na świecie. Moge sobie pozwolić na taką ilośc lig, bo mam naprawde dobry komputer i mi to nie robi większej różnicy czy zaznacze jedną lige, dwie, czy sto...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2008 19:20    #1340     Sufler - Porady do gry - Amator a Zawodowiec
Ja zawsze wybieram automatyczne ustawienia. Nawet dzięki przyzwoitej postawie w lidze zmieni sie twoja reputacja

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution