Wyniki wyszukiwania dla: reputacja

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2009 17:13    #1201     Sufler - Porady do gry - Oferty transferowe.
[quote=batata]Jeśli dany klub zaakceptuje ofertę i tą mniejszą i tą ( twoją ) większą to wtedy po prostu zaoferuj dużo większy kontrakt niż zawodnik oczekuje :)[/quote]
Z tym również problem. Tutaj znów kłania się reputacja. Zaoferowałem Joaquinowi tygodniówkę 125 tys. Odrzucił. Patrzę. I w Arsenalu zarabia 75 tys. I wcale nie było napisane, że nie chce przyjść czy coś... :/

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.02.2009 14:45    #1202     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami w edytorze
Reputacja a konto to różne rzeczy. Będzie miał 777 mln € ale i tak do niego nikt tnie przyjdzie

dull Młody aktywista

05.02.2009 20:10    #1203     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
Oczywiście, że się liczy...Im wyższa reputacja ligi, to utalentowani zawodnicy chętniej przychodzą. Łatwiej też zatrzymać jest dobrych grajków z naszej ligi... Często jest tak, że zawodnicy z naszej ligi wolą grać w Austrii czy Rumunii ze względu na reputację ligi i klubu...ponoć reputacja lig w FM jest niezmienna, takeż pozostaje Ci walczyć klubem o najwyższe trofea

omega Młody aktywista

05.02.2009 20:07    #1204     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
[quote=pit9991]a reputacja ligi się liczy?
tzn nasza liga ma status developming czyli coś w znaczeniu rozwijającej się.[/quote]
to o czym mowisz to dotyczy Kraju co rowniez sie liczy aby zawodnick chcial przejsc mus byc wysoka reputacja ligi wysoko raputacja klubu i dobrze by bylo aby kraj byl rozwiniety Wtedy masz pewnosc ze praktycznie tylko kasa decyduje (choc zdarzaja sie zawodnicy ktorzy kochaja swoj klub czyli wysoki atrybut lojalonosci)

pit9991 Młody aktywista

05.02.2009 20:03    #1205     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
a reputacja ligi się liczy?
tzn nasza liga ma status developming czyli coś w znaczeniu rozwijającej się.

dull Młody aktywista

05.02.2009 19:55    #1206     Sufler - Porady do gry - Polska Liga a Obcokrajowcy
Słaba reputacja polskiej ligi zniechęca graczy z Ameryki Południowej do podjęcia pracy w polskich klubach... Tylko sukcesy klubu pozwolą Ci zwiększyć jego reputację i możliwość ściągnięcia kogoś interesującego. Ponadto wyślij scoutów do Ameryki Północnej (Honduras, Salwador, Gwatemala, Kostaryka )czy Afryk (Nigeria, Wybrzeże Kości Słoniowej), tam talenty też się rodzą...
Sama kasa na pensje to nie wszystko... Musisz wygrywać...

PabloBarca Partyzant

04.02.2009 20:44    #1207     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Siema;]
Chcialbym sie dowiedziec jak moge podwyzszyc reputacje klubu?

Tobi Partyzant

04.02.2009 19:19    #1208     Sufler - Porady do gry - Reputacja ligi
Otóż... jak zapewne większośc z was wie że reputacje lig nie zwiekszają/zmniejszają się automatycznie , więc postanowiłem zmieniac po sezonie ww reputację i pieniądze za trofea etc. ręcznie .
Jednakże jako że jestem edytorską kaleką postanowiłem poprosic na tej oto stronie
o porady :
Jakiego edytora ( real time ) najlepiej użyc ?
Gdzie znaleźc tą reputacje i wynagrodzenie za trofea ?

PS : denerwujące jest to żeza puchar polski w 3 sez. dostaje 170 tys. pln ;)

Dawidek Młody aktywista

29.01.2009 00:02    #1209     Sufler - Porady do gry - scouting
To jest według mnie błąd w grze. Gram Legią mam 2020r. Wartość klubu to 55M Ł, reputacja zapewne bardzo dobra(wygrałem 2 razy LM i raz PU, o ekstraklasie nie mówię, bo tylko w 1 sezonie nie udało mi się jej wygrać), scoutów mam z różnych poza-europejskich państw, a nadal mogę wysyłać ich tylko do krajów europejskich. Bardzo dziwne...
Pozdro

kruger1985 Partyzant

28.01.2009 23:50    #1210     Sufler - Porady do gry - scouting
Proszę nie pisać email z prośbami o transfery jakie przerowadziłem bo reputacja klubu i ligi nie pozwala na ściaganie mocnych zawodników. Narazie walcze w lidze a potem moze jakies puchary europejskie.
Pozdrawiam

temat zamykamy ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution