Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cutter Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2011 14:33    #9941     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
Prowadzisz kiepską politykę transferową, moim skromnym zdaniem, jeżeli klub jest z Anglii, spróbuj sprowadzać zawodników z tego kraju, szybciej dostosowują się do nowego zespołu, nie ma z nimi problemu jak porozumiewanie się pomiędzy sobą na boisku, nie jest to łatwe, i może często nie wychodzić, ale warto próbować. Z kupnem Van Nisterlooy'a postąpiłeś zbyt pochopnie, ma on nadal dobre statystyki, ale nie sądzę by sprawdzał się na takim poziomie rozgrywek. Kuyt, Jovanović, Carragher - Ci zawodnicy nie powinni być w Twoim zespole, są już w bardzo zaawansowanym wieku, więc radziłbym ich sprzedać, póki jeszcze można na nich zbić dobre pieniądze, na ich miejsce możesz spokojnie znaleźć dziesiątki piłkarzy dużo młodszych.

Taktyka - nie lubię grać aż tak defensywną taktyką z pominięciem środkowych pomocników, nie masz wtedy dominacji w środku pola i powstaje duża luka która często może być łatana jednym ofensywnym pomocnikiem z odpowiednimi zadaniami, aczkolwiek jest to trudna sztuka, spróbuj może zagrać "choinką" 4-3-2-1, z trzema środkowymi pomocnikami i dwoma ofensywnymi, jeżeli to nie da efektu możesz przerzucić się na gre dwoma napastnikami.

Ostatnie co chciałbym napisać, spróbuj szukać talentów w średniakach Angielskiej Ligi, o ile wiem to Liverpool ma dużo pieniędzy na transfery więc wyciągnięcie z Aston Villi takiego Delfouneso na atak za starego Van Nisterlooy'a, czy Ashley'a Younga którego wartość będzie pewnie równoznaczna ze sprzedażą Kuyt'a i Carragher'a nie będziesz miał problemów.

machaj88 Młody aktywista

05.05.2011 13:43    #9942     Sufler - Porady do gry - Zawodnik szuka nowych wrażeń
Co do pierwszego problemu: jak mówiłem, z prośbą o wystawienie na listę przyjdzie najprędzej za 2 lub 3 lata. Tak było w przypadku mojego Alvesa.

Druga sprawa: Zawodnik, dojdzie do siebie bardzo szybko myślę, że po 2 lub 3 tygodniach wszystko mu przejdzie.

Na przyszłość: karaj wyłącznie za bezpośrednią czerwoną kartkę, wtedy zawodnicy akceptują karę bez problemu. Natomiast Ty zapewne ukarałeś go za otrzymanie dwóch żółtych kartek, z czym mógł się nie zgodzić. Po dwóch żółtych, jedynie ostrzeżenie wchodzi w grę.

[quote2=Rafa]
Lepiej byłoby go sprzedać :) Na 99,9% nie przedłuży kontraktu i ucieknie za darmo. Za takie 20mln można kupić porządniejszego i mniej humorzastego grajka :P[/quote2]
Nie lepiej. Dałem za niego 22,5 mln € czyli zwróciłaby mi się jedynie ta suma. Zawodnik to gwiazda drużyny i mój ulubieniec. Wytrenowałem go od początku do końca i najniższa cena to 30 mln €, a chciałbym 40. Poza tym, jego kontrakt opiewa jeszcze na 3 lata, więc będę jeszcze miał czas go sprzedać, a kto wie, może w następnym oknie zaproponują już 30 mln?

edit. Zgodziłem się w końcu na wystawienie go na listę. O dziwo, po pierwszym dobrym występie, poprosił o zdjęcie go z listy transferowej. Teraz jest szczęśliwy, że gra w tym klubie i nie ma sprecyzowanych planów na przyszłość ;D

Tak więc jak mówiłem, nie ma co się przejmować kaprysami zawodników :)

Wilkinson Partyzant

Ja mam ten sam problem z kitspackiem dla championship. Po wrzuceniu mega-kitspack zmieniły się koszulki we wszystkich ligach oprócz championship i innych niższych lig angielskich i pojedynczych zespołów z innych lig które miały w kitsy w tym samym stylu co kluby championship po zainstalowaniu gry ( Real, Milan... )

Może coś z config jest nie tak ??? Proszę o pomoc

Orzelek18 Partyzant

Tak, wykupienie stadionu/postawienie nowego jest priorytetem do rozbudowania go... Zarządca nie zgodzi się inaczej na rozbudowanie obiektu... No i oczywiście odpowiedni budżet, ale to już jest mniejszy problem niż ten powyższy...

chomik1948 Partyzant

04.05.2011 20:15    #9945     Sufler - Porady do gry - Niższe ligi angielskie
Dodatek bardzo ciekawy grałem w 11 lidze z kontynuowaniem gry nie było u mnie problemu z Crashem też nie ,ale miałem sytuacje taką ,że pierwsze składy czołowych angielskich klubów grały w 2 ligach jednecześnie np. Premier League i 10 liga angielska oraz niektóre w pucharach dla tych niższych lig więc nie wiem czy u ciebie nie byłoby podobnego problemu.

http://www.cmrev(...)ko_.html

Tu masz link z tym właśnie problemem...

Komich Partyzant

Gram pierwszy sezon Radomiakiem w 3. lidze, grupie łódzko-mazowieckiej (ligi pobrałem z http://www.cmrev(...)1_0.html) . Mój stadion posiada 5000 miejsc, w tym 3858 siedzących. Po 9 kolejkach udało mi się zebrać komplet punktów, a mimo to na moje mecze przychodzi zaledwie ok. 600 kibiców. Kilka kolejek temu klub zorganizował dzień kibica w celu ściągnięcia na stadion większej liczby fanów, bilety były za darmo, mecz wygrałem 2:0 i po spotkaniu dostałem wiadomość, że ten wynik z pewnością przyczyni się do większej popularności klubu wśród kibiców. Jednak stało się zupełnie inaczej - właśnie otrzymałem wiadomość, że kasjer przewiduje sprzedaż jedynie 400 biletów na kolejny mecz. Wiecie w czym może być problem?

kamilj14 Partyzant

Prowadze Man City, udalo mi się dostrzec do fazy grupowej Ligi Europejskiej, ale niestety w Lidze Europy nie działaja mi koszulki (są tylko te domyślne).
W lidze angielskiej jest normalnie.
Słyszałem, ze to cos z koszulkami alternatywnymi, ale nie wiem dokladnie o co chodzi.

icipici Partyzant

Siemka - mam dziwny problem, nigdy się z czymś takim nie spotkałem, a gram w fm-a od 2005 r.

W jednym sezonie zostałem przypisany do rozgrywek Ligi Mistrzów (co jest zrozumiałe, gdyż wygrałem ligę) oraz Ligi Europy, czego z kolei w ogóle nie rozumiem. Dodam, że gram sezon 2023/24, wcześniej czegoś takiego nie było. Może ktoś wie jak to naprawić?

screen w załączniku.

denyB Partyzant

02.05.2011 22:40    #9949     Sufler - Porady do gry - Nie mogę wczytac gry...
Cześc mam problem związany z wczytywaniem gry. Grałem sobie Realem Sociedad karierę zapisałem grę następnego dnia chciałem wczytac grę i nie mogłem (obrazek w załącznikach) Dalej nie idzie ... Mam nadzieję, że pomożecie.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Też miałem problem z instalacją FM-a demo ale ściągnąłem go z jakiejś angielskiej strony i poszło
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution