Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dooomiiin Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2011 16:03    #9931     Sufler - Porady do gry - Problem z Aktywacją fm;/ pomocy!
Odświeżam temat. Problem taki jak w temacie. Pomoże ktoś??
by dooomiiin

orginal98 Partyzant

06.05.2011 14:40    #9932     Sufler - Porady do gry - Portugalia
Mam pewien problem ponieważ rozpoczynając karierę w Portugalii (11.3) kluby portugalskie nie biorą udziału ani w LM ani w LE. Jest jakaś łatka czy cos na to żeby druzyny portugalii braly udział w LM i LE??

PanMagik Młody aktywista

06.05.2011 08:55    #9933     Sufler - Porady do gry - Transfer, a akceptowanie ofert
Witam, mam problem, otóż składam ofertę za zawodnika X, gdy ten nie ma żadnego zainteresowania na rynku.
Następnego dnia w grze otrzymuję wiadomość, że klub odrzucił ofertę, ponieważ nie chcę podejmować pochopnych decyzji.
Potem patrzę i widzę, że 2 kluby są w NIEWIELKIM stopniu zainteresowane.
Składam następną ofertę już 2 krotnie wyższą od wcześniejszej i co? Klub ją odrzuca, na domiar złego akceptuję o wiele niższą ofertę innego klubu.
I tu rodzi się pytanie, dlaczego tak jest?
Klub sprzedający i kupujący nie są powiązane niczym (klub filialny i patronacki) ani też nie gram z nimi w lidze.
Pomocy

wilq1993 Partyzant

05.05.2011 21:48    #9934     Sufler - Porady do gry - pensja a transfer
elo
kolejny "problem".
rok do końca kontraktu wielu zawodników, więc pora na ich wznawianie.
33letni Arshavin mimo sędziwego wieku i małej przydatności dla klubu inkasował 73tys euro tygodniowo. chcąc podpisać nowy kontrakt żądał 80tys i premii meczowej na poziomie 23 tys. oczywiście było to nie do przyjęcia, więc wystawiłem go na listę transferową. kupił go od razu go everton oferując 50tys + 12tys za występ. Więc CZEMU ODE MNIE ŻĄDAŁ TAKIEJ PENSJI?!? ogólnie mam problem z wynagrodzeniami, bo co nowy podpis to horrendalne sumy sobie grajkowie żądają. jedni słusznie inni mniej.

jest jakiś sposób na tak wielkie żądania wynagrodzenia?
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Karutek Partyzant

05.05.2011 21:14    #9935     Sufler - Porady do gry - Problem FM 2007....
Mam oryginalną grę FM 07, jedynym problemem jest to, że po instalacji, gdy próbuję uruchomić grę wyświetla mi się "Proszę włożyć oryginalną płytę do napędu i uruchomić grę ponownie". Jeśli możecie to pomóżcie mi w rozwiązaniu problemu :)

Falcon Przodownik pracy

05.05.2011 20:20    #9936     Sufler - Porady do gry - Jak podjąć prace??
Jeśli zaznaczyłeś tylko najwyższe klasy rozgrywkowe to może być problem.Będziesz musiał poczekać z pół sezonu zanim ruszy karuzela. Ważne również jest doświadczenie. Jeśli ustawisz amator to raczej nie licz, że obejmiesz MU nawet jeśli byłby tam wakat.
Jeśli trener jest zagrożony to wchodzisz w profil klubu i w lewym rogu powinna być opcja "wyraź zainteresowanie". Dajesz to i jak dobrze pójdzie, to trener leci a Tobie oferują posadę.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

PanMagik Młody aktywista

05.05.2011 19:42    #9937     Sufler - Porady do gry - Którego wybrać?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

05.05.2011 18:42    #9938     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na przyszłość?
1. Grając Arsenalem wyjmowałem De Geę już w pierwszym okienku bez większych problemów. Oczywiście były do tego potrzebne odpowiednie środki finansowe.
2. Zależy to jeszcze od pracowitości, ambicji i profesjonalizmu.
3. IMO tak - szczególnie jeśli chodzi o kluczowe atrybuty na danej pozycji.
4. Do pierwszego składu ciężko będzie znaleźć taniego - ja bym zdecydował się na kupno Lucasa lub Badelja i ogranie w trakcie pierwszego sezonu pod okiem Carricka/Fletchera. Ewentualnie może być Sahin/Vidal i wtedy deep lying playmaker.
5. Makengo/Bakambu
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

machaj88 Młody aktywista

05.05.2011 16:06    #9939     Sufler - Porady do gry - Jak sprzedać zawodnika
Mills ma słabe CA i dlatego tak mało jest wart. PA ma całkiem całkiem i da się go sprzedać za więcej, tylko trzeba mu dawać grać.

Chamberlain ma PA -9 i już na starcie jest drugim prawo-skrzydłowym po Puncheonie. Puncheon jest dosyć kontuzjogenny więc Alex problemów z występami nie będzie miał. Popraw mu najpierw szybkość, potem technikę i na koniec dośrodkowania. Na każdy trening poświeć minimum 1 sezon.

exeter_city Partyzant

05.05.2011 15:12    #9940     Sufler - Porady do gry - Jak sprzedać zawodnika
Witam. Gram klubem Southampton, i mam 2 problemy. Jeden dotyczy finansów, gdyz nie wiem gdzie znikają pieniądze zarobone ze sparingów, tj. mam budżet na transfery w wysokości 500 tys. i nie bardzo widzę by te 200-300 tys. wpadły na konto. Druga sprawa, udało mi się wzmocnić linie obronną, i tych słabszych sprzedać. Deklarują że nie chcą odejść, że traktuje ich jak śmiecia, i nie wiem co mam robić. Wystawiłem ich na rynek transferowy - i informacja że nikt nie jest zainteresowany piłkarzem. Mam też jeszcze jeden problem, jak rynek był otwarty, mój wysuniety obrońca Mills był warty bagatela 400 tys. (niby) a teraz 16 tys.
co zrobić by Chamberlain(16 lat - wart tez ok. 500 tys.) miał lepsze współczynniki nadające się na wystawienie go do pierwszego składu ? Ogółem wierze w młodziez, a Mills (18 lat) regularnie wchodzi na boisko.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.