Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

escude Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2011 07:23    #9921     Sufler - Porady do gry - POmocy!!!!
Nie,to nic nie da,juz probowalem tego;/,jak narazie problem jest nie do rozwiazania

McMoney Młody aktywista

08.05.2011 03:57    #9922     Sufler - Porady do gry - A czy B
Witam mam wielki dylemat.
Gram Middlesbrough, awansowałem do Premiership i powoli zaczynam drugi sezon. Potrzebuje środkowego obrońcy do składu. No i tu jest problem. Zastanawiam się nad Younesem Kaboulem z Tottenhamu i Johanem Djourou z Arsenalu. Ten pierwszy jest tańszy o niecały milion, lecz żadą o kilka tysięcy więcej tygodniówki od drugiego. Wsumie to tutaj nie jest aż taki WIELKI problem z kasą ale który jest lepszy? Kto bardziej się wykaże na środkowym obrońcy. Mam nadzieję że moge liczyć na waszą pomoc. I dodam że nie pisałem tego w temacie "zawodnicy-kupie/sprzedam/poszukuje" gdyż ja nie poszukuje zawodników tylko poprostu niewiem kogo wybrać z w/w dwójki.
Jeśli dostane prawdziwe i pomocne odpowiedzi oczywiście się odwdzięcze. Pozdrawiam ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Gerard31 Partyzant

08.05.2011 03:32    #9923     Sufler - Porady do gry - Reputacja - Górnik
[quote=mateuszmc]Mógł sprawdzić np. w FMRTE[/quote]

No też tak pomyślałem, to jeśli w sumie ktos używa FMRTE to może zmienić też tą reputację jeśli to jakis problem,choc ja twierdzę że stopniowo ona i tak sama wzrośnie, nie słyszałem żeby była jakaś blokada tego wzrostu

sebastiano399 Partyzant

Poczekaj, czas jest najlepszy.

Chciałem do Legii ściągnąć Boruca z Genoi. z klubem się dogadałem bez problemu, przychodzi do zaproponowania kontraktu a tam, że nie zainteresowany mimo tego, ze Legia jest jego ulubionym klubem. Czekałem do końca sezonu na to czy przedłuży kontrakt czy nie i się doczekałem. Został bez klubu nikt się nim nie interesował i zgodził się gra dla mnie za 450 tys. euro rocznie a wcześniej zarabiał 1 mln euro.

To jest tylko moje doświadczenie, nie ma złotej rady

mateushem Partyzant

07.05.2011 13:10    #9925     Sufler - Porady do gry - Problem!!
Mam problem z grą, uruchamiając ją wyskakuje czarne tło , kursor przestaje być aktywny ale np. muzyka gra. alt+tab , ctrl + alt + delete nie chodza jedyna mozliwosc to pocisniecie kompa z reseta. Co zrobic?? windowsa przeinstalowywalem sciagalem gre z roznych stron i przy kazdej to samo, a kiedys mi chodzila!...

Spalony91 Partyzant

o dzieki wielkie juz pierwsze zdjecie zrobilem:) tylko mam kolejny problem:P wycinam zdjęcie wszystko jest ok tylko jak mam to zapisać żeby było w grze? bo jak wklejam normalnie w moje dokumenty/sport.../fm2011 to nie działa, a jak wcześniej ściągałem facepaki do FC BArcelony to zdjęcia tam są podpisane jakimiś nr. może dlatego moje zdjęcie się nie wczytuje w grze ?

Salim Partyzant

[quote=Junin]Szukam klubu z prowincjonalnej, niemal nieznanej ligi, słabszej od polskiej ekstraklasy(da sie?). najlepiej bez wiekszych problemow finansowych na starcie[/quote]
Slowacja - Zylina,
Rumunia - Cluj,
Chorwacja - Dynamo Z.
Finlandia - tam to chyba Turuku czy jakos tak.
poza tym zalezy czy chcesz z Europy :)

Zymon Partyzant

[quote=Junin]Szukam klubu z prowincjonalnej, niemal nieznanej ligi, słabszej od polskiej ekstraklasy(da sie?). najlepiej bez wiekszych problemow finansowych na starcie[/quote]
Bate Borysow(Białoruś),Lewski Sofia,CSKA Sofia,Debrecen,Maribor
był - będzie - jest zawsze IKS!

Junin Partyzant

Szukam klubu z prowincjonalnej, niemal nieznanej ligi, słabszej od polskiej ekstraklasy(da sie?). najlepiej bez wiekszych problemow finansowych na starcie
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

menejdzer Partyzant

06.05.2011 17:01    #9930     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisaną gra?
Witam wszystkich czytających ten temat.
Nastąpił problem z moim FM 2011, nie grałem od kilku dni i chciałem pyknąć sobie pare meczy i jeszcze LM ostatni mecz w grupie z Dormundem wrr..

Dobra więc odpaliłem gierke i od razu gra mi weszła do małego okienka i pisało coś takiego "not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml

klikam ok, i nie mam opcji wczytania ostatniej zapisanej gry.. a jak chce ręcznie wczytać wyskakuje to samo.. Przeinstalowałem gre, usunołem folder z Moich dokumentów.. zainstalowałem od nowa do tej samej lokalizacji..
Śmigam na patchu 11.3.0 z różnymi dodatkami, no i nie wiem co teraz, 4sezony poszły się walić? Ja wiem że można to szybko nadrobić, ale aż nie chce mi się od nowa.. sprowadzać zawodników, ii wogóle..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.