Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.05.2011 22:16    #9881     Sufler - Porady do gry - Rzuty karne (Problem)
nie wiem jak w grze no ale w rzeczywistości na pewno takie "atrybuty" jak rzuty karne, strzał z dystansu(?), wykończenie akcji, koncentracja, opanowanie, równowaga, siła są ważne:) ewentualnie nawet przy golu "na raty" gra głową i z pierwszej piłki i ustawienie się.
więc jest tego dużo, ja sam nie mam większego problemu jeżeli chodzi o karne, a by nie zakładać nowego tematu;
jakie atrybuty potrzebne są dla wykonawcy rzutów wolnych?
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Salim Partyzant

A ktos gral Torino ? : )
Jak finanse? Sklad? Stadion? ; )

Nantes kiedys zaczalem, to ma problemy finansowe (- pensje zawodnikow i na transfery 0.) zagralem pol sezonu ale stwierdzilem ze to nie to..
(ostatnio czesto zaczynam kariere i szybko sie z nia rozstaje.. ;/ )

Collymore Partyzant

14.05.2011 21:52    #9883     Sufler - Porady do gry - Rzuty karne (Problem)
Witam.

Mam w drużynie piłkarza, który ma rzuty karne w atrybucie na: 16. Jest to piłkarz najlepiej wykonujący karne w mojej drużynie (Jeśli chodzi o atrybuty). Na 4 rzuty karne aż 3 zmarnował! Niewiarygodne, ale prawdziwe. Kiedy pewnego razu remisowałem z Arsenalem (NA ICH STADIONIE!), miałem farta i sędzia podyktował karnego dla mojej drużyny w 88 minucie. Oczywiście mój piłkarz nie strzelił. A mogłem wygrać. Od tego momentu moja złość była tak duża, że oddałem pierwszeństwo w karnych graczowi o atrybucie: 14. O dziwo ma 100% skuteczność (2/2).

Moje pytanie brzmi: Czy tylko atrybut RZUTY KARNE ma wpływ na lepsze wykonanie karnego? Czy jakieś inne atrybuty typu opanowanie, koncentracja mogą się wliczać w tym przypadku?

Z góry dzięki za pomoc.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Przecież nie musisz mieć tego ustawionego w grze. Jeśli sobie przyjmiesz taką taktykę, to nie będzie problemu, więc możesz grać każdym klubem :)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Salim Partyzant

[quote=AvBarca]Witam szukam klubu

- jest z tradycjami,ale jest podupadłą legendą lub stracił swój blask
- ma w miarę dobrą sytuację finansową ( budżet klubowy nie na minusie)
- ma skład na początku gry taki,że wystarcza na utrzymanie się w lidze
- Europa (Tak abym mógł grać później w LM, LE itp.)
- jest z kraju w którym jest 7- osobowa ławka rezerwowych
- nie ma problemu z graczami z poza UE tzn. limit 2-3 takich zawodników
- łatwa rejestracja zawodników 25 lub 25+
- infrastruktura i akademia piłkarska w miarę dobra z możliwością na rozwój

Czekam na odpowiedź !!![/quote]

Widzew? Górnik Z. ?

AvBarca Partyzant

Witam szukam klubu

- jest z tradycjami,ale jest podupadłą legendą lub stracił swój blask
- ma w miarę dobrą sytuację finansową ( budżet klubowy nie na minusie)
- ma skład na początku gry taki,że wystarcza na utrzymanie się w lidze
- Europa (Tak abym mógł grać później w LM, LE itp.)
- jest z kraju w którym jest 7- osobowa ławka rezerwowych
- nie ma problemu z graczami z poza UE tzn. limit 2-3 takich zawodników
- łatwa rejestracja zawodników 25 lub 25+
- infrastruktura i akademia piłkarska w miarę dobra z możliwością na rozwój

Czekam na odpowiedź !!!

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Stawiam na kartę graficzną, choć w przypadku FM-a wydaje się to trochę dziwne...
Skąd takie przypuszczenie? Mam TAKĄ SAMĄ kartę i jest ona już trochę wiekowa i czasem już nie daje rady - zdaje się, że za mało pamięci na nie jest (256MB o ile dobrze pamiętam).
Jeśli chodzi o samą rozgrywkę, to nie narzekam - mnóstwo lig, mnóstwo zawodników, rok 2027 i jest ok, ale czasem laguje się w tych miejscach, o których mówisz, a czasem to nawet karta przestaje odpowiadać i wtedy jest problem, który rozwiązuje się tylko poprzez restart systemu.

Podsumowując - grafika do wymiany (sam mam to w planach od paru ładnych miesięcy ;) ).

gunner294 Partyzant

Mam tylko 5 pierwszych lig, także nie sądzę że to by było problemem :/

gunner294 Partyzant

Ramu mam 6 gb, także tutaj też nie widzę problemu, komputer świeżo po formacie także powinno być wszystko dobrze. Karta graficzna to Radeon X1950 Pro. Co do programów to zawsze starałem się wszystko wyłączać przy grze. Ale czasem nie powiem bo firefox przy dużej ilości zakładek potrafił się trochę przyciąć.

Komputer przeskanowany, rejestr także wyczyszczony i nadal to samo.

lobo Partyzant

[quote=Salmen]Tak samo miałem z Lewym w BVB. Nie pokazywało nic prócz ligi i goli w lidze i oceny z ligi. Reszta miała "-", mimo, że grał w Pucharze Niemiec, LE czy też w reprezentacji.
[/quote]

Zauważyłem że u mnie z Lewym też jest ten problem na save Hajduka. Myślę że bug ten dotyczy określonych zawodników niezależnie od tego kim się gra...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.