Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2011 15:03    #9871     Sufler - Porady do gry - Trening porady
Też mam SK, faktycznie młodzi się świetnie rozwijają. Ale pojawia mi się pewien problem, nie wiem czy to od tego konkretnego treningu, ale fakt faktem na innym coś takiego mi się nie zdarzało. W pewnym momencie gry, któremuś z zawodników bez powodu leci w dół kilka/naście atrybutów jednocześnie. I technicznych, i psychicznych, i fizycznych. W Realu taki los spotkał kupionego Bale'a, w Man Utd Parka, w Arsenalu Diaby'ego, w Tuluzie Sissoko. Ale może to tylko u mnie, trening w każdym razie jest dobrze zrobiony.
Darkness... for me is where I shine

kacperp Partyzant

cześć.
zmieniam komputer wlaśnie.
i mam póki co oba i pc i maca. i nie chce tracić mojej kariery w porto, którą zacząłem jakiś czas na pc'cie.
wiem że jednej pc na drugi można bez problemów przenieść save ale czy jest możliwość, aby tak zrobić gdy drugim komputerem jest mac?

ktoś wie ktoś próbował?

emdzej Partyzant

OK, pozmieniałem parę wartości za pomocą FMRTE i prowizorycznie śmiga.

Natomiast teraz mam problem z powołaniami do reprezentacji U-23, ponieważ powołania dostało pół składu. Co najdziwniejsze dostali je piłkarze tacy jak Messi, Pique czy Higuain, czy to kolejny błąd ? Nie mogłem z nich skorzystać podczas przygotować do sezonu i w meczy o jakiś tam superpuchar hiszpanii :P

MikZ161 Partyzant

Na gwałt potrzebuję ś.obrońcę,napastnika i ofensywnego pomocnika,który będzie mógł grać na lewej i prawej stronie.Gram czołowym klubem Ligue 2.Problem tkwi w tym ,że nie mam budżetu transferowego,płaca do ok.10.000 euro.
EDIT:Zebrałem milion euro .Pomoże któs?

emdzej Partyzant

Witam

Otóż postanowiłem sięgnąć nieco głębiej do kieszeni (Barcelona) i nabyłem paru grajków w tym Neymara, Williana, Alexa Sandro. Problem w tym, że po podpisaniu kontraktów i przyjściu do klubu owych panów ich wartość jest nieznana. Bodaj rok rozpoczęcia kontraktu to 1900r, a po przeniesieniu Sandro do rezerw ten postanowił ot tak odejść z klubu. Inne kluby mogą z nimi bez problemu podpisać kontrakt, a niestety po wydaniu 250mln PLN nie widzi mi się ich oddawać nie spojrzawszy nawet na ich grę.

Pozdrawiam

LucasLFC Partyzant

Ja gram za to Herthą Berlin i w sezonie w 2.Bundeslidze wyznaczyłem sobie cel - AWANS. Bez problemu byłem pierwszy w drugiej niemieckiej lidze i po awansie do 1.Bundesligi postanowiłem się wzmocnić tak aby nie spaść ponownie do 2.Bundesligi. Niespodziewanie praktycznie w każdy meczu grając 3/4 meczów z kontry moja drużyna zdobyła mistrzostwo Niemiec(to już chyba ta magia niemieckiej ligi np. Hoffenheim, Wolfsburg, Mainz) wyprzedzając FC Bayern, który w dwóch meczach wypunktował mnie niemiłosiernie. Co ciekawe moim najlepszym strzelcem był napastnik Seleznyov z dorobkiem... 12 goli w lidze.

1 sezon w Bundeslidze. Sukcesy: Mistrzostwo Niemiec i Puchar Niemiec czyli podwójna korona -> http://image(...)zon.jpg/

3 sezon kariery skład -> http://image(...)013.jpg/

Obecnie wygrałem German Super Cup pokonując 2-1 FC Bayern po golach Papadopoulosa i Konopylanki[sam.]. Gram również w Lidze Mistrzów, a grupę mam ciekawą, bo: Manchester United, Hertha BSC, Anderlecht Bruksela i Benfica Lizbona. Moja 'postać' ma obecnie reputację "Światową" po pokonaniu w finale Pucharu Niemiec Wolfsburga 2:0. Zgłaszają się po mnie już znane światowe marki takie jak: Juventus, Tottenham, Valencia czy Inter Mediolan. Póki co odrzuciłem wszystkie oferty z tych klubów mimo, że były bardzo kuszące, a dlatego, że chcę się sprawdzić z moją Herthą przynajmniej jeden sezon w Lidze Mistrzów.

Na koniec małe podsumowanie moich rządów w Hercie -> http://image(...)kik.jpg/

brunopower Partyzant

17.05.2011 08:56    #9877     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw
No i znalazłem sposób :). Gram dużooo meczów towarzyskich - słabsze włoskie drużyny akceptują towarzyskie bez problemu. Szkoda, że nie mogę grać z rezerwami innych zespołów z Serie A ale jak się nie ma co się lubi... :) Przynajmniej nie siedzą i nie biorą kasy za free:)

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Gram w FM11 2 sezon Liverpool FC Łatka 11.3 i mam problem nie wiem jak okiełznać 3 bardzo dobrych zawodników 1. to jest Suarez 2.Babacar 3. Carrol
jak ich ustawić by strzelali dużo bramek od Babacar tak dużo nie wymagam, gdyż jest to jeszcze młody zawodnik, ale Suarez i Carrol strzelają mało 12 kolejka i Suarez ma 5 bramek Carroll 3 Babacar 4 no Sanchez ma, z Gerrardem po 4 bramki już a wiec jeśli uda mi sie jakoś ich ustawić moge walczyć o tytuł, ale do tego potrzebna mi bedizie jakaś informacja ,gdyz to moj pierwszy sozon w FM i nie wiem jak ich ustawiać by zaczeli strzelac.
Prosze o pomoc ?

AlexManager Partyzant

16.05.2011 14:39    #9879     Sufler - Porady do gry - Negocjacje kontraktowe
Mam spory problem z Grześkiem Sandomierskim. Otóż złożyłem za niego ofertę i zaoferowałem kontrakt. Tak samo zrobiło Molde. Po kilku dniach wybrał Molde. Wczytałem save'a, wycofałem ofertę i zlozylem nowa zeby mu dac lepszy kontrakt a on juz nie chce negocjowac. jak temu zaradzic?
サッカーはあなたと一緒にしよう

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Bolson]Przecież nie musisz mieć tego ustawionego w grze. Jeśli sobie przyjmiesz taką taktykę, to nie będzie problemu, więc możesz grać każdym klubem :)[/quote]

Newgeni nie będą np. tylko Baskami :)
#TeamTyniec

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.