Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2011 16:15    #9861     Sufler - Porady do gry - mecze reprezentacji w marcu
Ale to nie jest problem jednorazowy. Są lata (np olimpijskie), gdzie ponad połowa terminów na oficjalne sparingi międzypaństwowe jest pusta i niemożliwa do zapełnienia.

witja Partyzant

20.05.2011 15:10    #9862     Sufler - Porady do gry - Widok atrybutów
[quote=emkey77]Gram od niedawna w FM 2011 i mam taki problem. W profilu piłkarza znajduje się 36 atrybutów, we wcześniejszych wersjach były one wyrażone w liczbach (od 1 do 20) wiem że w tej wersji też są w liczbach ale u mnie są pokazane w formie paseczków.

Gdzie się zmienia na cyferki?

Pomóżcie bo jeszcze nie opanowałem FM 2011 a te paseczki są dla mnie strasznie nieczytelne.[/quote]

Ustawienia--> dźwięk i obraz--> odznacz 'pokazuj graficzne atrybuty w profilu'

emkey77 Partyzant

20.05.2011 15:00    #9863     Sufler - Porady do gry - Widok atrybutów
Gram od niedawna w FM 2011 i mam taki problem. W profilu piłkarza znajduje się 36 atrybutów, we wcześniejszych wersjach były one wyrażone w liczbach (od 1 do 20) wiem że w tej wersji też są w liczbach ale u mnie są pokazane w formie paseczków.

Gdzie się zmienia na cyferki?

Pomóżcie bo jeszcze nie opanowałem FM 2011 a te paseczki są dla mnie strasznie nieczytelne.

suicone Partyzant

20.05.2011 12:43    #9864     Sufler - Porady do gry - problem z błędem w grze
Witam mam taki o to problem otóż po instalacji windows'a 7 gra jest oryginalna chcę zaznaczyc!
patrz 11.3 plus wiele grafik, bez działania programów "ulepszajacych staty"
wyskakuje ten problem
http://image(...)jnd.jpg/

przy każdej grze... każdej nowej lidze czy druzynie... od razu kiedy klinkne graj przy meczu...

szukajac błedu trafiłem na kilka porad... zgodność systemu nie działa mi żadna... tzn moge ustawic ale błąd i tak wyskakuje...

"1:wchodzisz w wlasciwosci w skrucie do football menager
2:Masz tam taka linijke Football Manager 2009fm.exe"
3:robisz tak Football Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
4:Dajesz zastosuj ,wchodzisz w gre bez zadnych juz klopotow
5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do
Football Manager 2009fm.exe"
Ten temat juz byl poszukaj troche ;)
"
tego nie moge w sevenie ustawić nawet;/

nie mam pomysłu... gra była reinstalowana 2 razy! defragmentacja też przeszła...
proszę o jakąkolwiek rade;/

LowMen Partyzant

19.05.2011 18:19    #9865     Sufler - Porady do gry - Testy medyczne.
Chciałbym kupić grajka. Oferta przez klub przjęta, kontrakt uzgodniony, ale zawodnik nie przeszedł testów medycznych. Tu się pojawia problem. Da się jakoś jedna go ściągnąć, czy trzeba sobie innego na tą samą pozycję znaleźć?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
19.05.2011 17:53    #9866     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
Na patchu chodzi bez kłopotu. Problem jest jeśli chce się zacząć na bazie 11.3, bo bodaj Stal Kraśnik została usunięta z bazy i trzeba ją dodać i możliwe, że jeszcze jakiś klub.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

figovsky Partyzant

Cześć.

Mój problem jest następujący - często 'ręcznie' szukam dobrych , młodych piłkarzy . W reprezentacji Egiptu znalazłem newgena , 18 lat , i ze swoimi statystykami od razu byłby wzmocnieniem mojego Freiburga . Tylko problem jest taki, że na ekranie zawodników drużyny ( tam gdzie jest pozycja, ocena itp ) wielu z nich widnieje na szaro , w przypadku Egiptu to chyba tylko Zidan był 'normalny' . I jak wejdę w profil tego 'szarego' piłkarza to nie ma żadnej opcji co do niego - ani ' zaproponuj kontrakt' ani 'kupno' , nic . Mam tak w wielu przypadkach drużyn reprezentacji i klubów mniej znanych. Gram na dużej bazie .

Można jakoś temu zaradzić ?

rafapietrzyk Partyzant

18.05.2011 23:04    #9868     Sufler - Porady do gry - crash dumps 2 stycznia
Witam mam otóż taki problem próbowałem na różnych save i na każdym z nich 2 stycznia wyskakuje mi crash dumps czym to jest spowodowane i jak to naprawić???

Falcon Przodownik pracy

18.05.2011 21:37    #9869     Sufler - Porady do gry - Dwóch właścicieli ?
Warto dodać że jeśli chcesz zakupić takiego gracza to musisz negocjować z dwoma klubami. Dosyć często jest tak, że jeden akceptuje oferty bez problemu,natomiast z drugim trzeba trochę się pomęczyć.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Skrzetusky Partyzant

Nie powinno być problemów- po prostu zgraj save na pendrive i wrzuć na maca do folderu z saveami- format plikujest ten sam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.