Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

amenokoyane Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2011 12:58    #9851     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
Problem nie leży w błędzie edytora tylko raczej w tym, że dodatek powstawał na bazie z wersji 11.0 a w kolejnych oficjalnych uaktualnieniach bazy danych zapewne dodano/usunięto/zmieniono kilka drużyn w niższych polskich ligach i dlatego ten dodatek nie współgrał.

machaj88 Młody aktywista

22.05.2011 11:53    #9852     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie Regenów ...
Najlepiej wiedzieć, kiedy się generują piłkarze w danym kraju. W filtrze nigdy nie będzie wszystkich zawodników. Najpierw musi ich dojrzeć scout. Poza tym wygenerowany zawodnik nie ma wartości przez pierwsze kilka dni, więc wyszukanie ich w filtrze jest dosyć trudne.

W Brazylii, jak już wiesz, generują się 02.01, więc najlepiej tego dnia przeglądać każdy klub po kolei i wyławiać co lepszych kopaczy. Z narodowością jest różnie, ale zazwyczaj mają jedną. Z tym, że jeśli piłkarz jest pełnoletni i ma bardzo wysokie CA, to nie będzie problemu z pozwoleniem na pracę na przykład.

Maksymalny wiek regena to 20/21 lat w najsłabszych szkółkach. Klub musi posiadać akademię, by generować zawodników młodszych.

Salmen Młody aktywista

Zobacz w "Zapisane Gry" czy nie masz backup tego save. Jak nie to spróbuj tego. Post użytkownika ndL.
error 404 - not found

Zymon Partyzant

A więc, problem pojawia sie gdy:
- podczas zapisywanie gry wyłączysz komputer i gra nie zapisze sie do końca,
- podczas zapisania gry gra sama sie wyłączy,
- czasami powstają "samoczynnie" (tzn. nie wiadomo dlaczego).
Więc jeśli masz takie problemy to często zapisuj gre w innych savach i rób kopie save'ów. Tych gier już nie odzyskasz.

Ja mialem cos takiego w poprzednick wersjach i odzyskalem save'a. U mnie byl to problem z jakims plikiem w kompie ale go naprawilem i moglem nadal grac. Wlacz program chyba regedit ( nie mam pewnosci ) przez start uruchom . poszukaj plik error_check_comments i go usun, zrob jeszcze skanowanie kompa tez przez Start Uruchom ( tylko nie znam nazwy skanowania ) i tam ci powinno usunac bledy i gra powinna chodzic

zauwazylem ze masz za ulubiona wersje gry fm2007.ja w niego właśnie zaczełem grac.Mam pare pytan ktore napisalem ci w donosie.Bede wdzieczny za odp. Pozdrawiam
był - będzie - jest zawsze IKS!

sdms Partyzant

21.05.2011 22:56    #9855     Sufler - Porady do gry - FM przez sieć - problem.
Niech kolega doda FM do wyjątków zapory ogniowej (firewall) systemu, bo sądząc po objawach w tym właśnie leży problem.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2011 22:18    #9856     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
To już naprawdę nie wiem. U mnie wszystko bez problemu ruszyło.
http://www.fotos(...)bb0.html
http://www.fotos(...)2db.html
http://www.fotos(...)b08.html
http://www.fotos(...)5b6.html

Może po reinstalacji FM'a i usunięciu ukrytych folderów "się naprawi"

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2011 21:35    #9857     Sufler - Porady do gry - Ligi polskie.
Ściągnąłem jeszcze raz ten dodatek. Po uruchomieniu nowej gry liga polska jest nieaktywna, więc tworzyłem przez edyto i zrobiłem te zmiany co napisałem wcześniej. Zapisałem plik pod nazwą Ligi polskie. Utworzyłem nową gre, liga polska była aktywna, zaznaczyłem, wszystko przeszło dalej bez najmniejszych problemów. Jeśli teraz nie będzie chodzić to już nie mam pojęcia jak to naprawić

http://www.media(...)8duawj8l

donkryst Partyzant

21.05.2011 21:26    #9858     Sufler - Porady do gry - FM przez sieć - problem.
Witam. Zacznijmy od początku. Oboje z kolegą mamy neostrady. I wszystko działało (nawet bez hamachi) do momentu formata jego kompa. Czyli normalnie wpisywałem ip i naciskałem ok i się grało. Teraz nawet przy pomocy hamachi nie udaje się nam połączyć. Ktoś wie w czym tkwi problem? Pozdrawiam.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.05.2011 15:34    #9859     Sufler - Porady do gry - Japończycy
[quote=FAQ]Fikcijni zawodnicy w reprezentacji Niemiec
Fikcyjni zawodnicy są wynikiem braku licencji na przedstawienie reprezentantów tych krajów w Football Manager. Podobna sytuacja dotyczy Oliver Kahna, Jens Mustermann to tak naprawdę Oliver pod innym nazwiskiem. Tu także mamy do czynienia z brakiem licencji na tego piłkarza. Jednak na takie problemy zawsze FM-aniacy znajdą sposób. Wystarczy z plików bazy danych usunąć folder Inc lub wkleić do niego plik fake pobrany z internetu bądź edytowany przez nas (zmienić w odpowiedniej linii FAKE_NATIONAL_TEAM na 0).[/quote]
spróbuj, może na Japonię i Holandię też działa
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

suicone Partyzant

20.05.2011 17:49    #9860     Sufler - Porady do gry - problem z błędem w grze
tzn przy tworzeniu końcówki w folderze z gra... gra sie nie uruchamia;/ w ogole..
skórka jest standardowa... i ten błąd uniemozliwia gre;/
gra działała juz na 7 bez problemu... na moim laptopie... na xp tez bez problemu to pierwszy mój bład;/ a mam oryginały od 2007 roku... 80zł to nie majatek a spokój ma sie z błedami... do tego czasu;/ nie mam pomysłu jak to dalej zrobic;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution