[quote=McMoney]Tyle ułatwień w FM i jeszcze niektórzy mają problem. Wchodzisz w taktyke, wybierasz mu kim ba być, czy środkowym, czy cofniętym czy lisem - masz podświetlone atrybuty, wybierasz tą opcję, która ma najlepsze atrybuty zaznaczone. I na tej podstawie dajesz mu polecenia zależne od tego jak chcesz grać. Jeśli chcesz grać środkiem pola dajesz mu szukaj gry, a jakiemuś środkowemu pomocnikowi prostopadłe podania, jeśli skrzydłami to jakesz bocznemu pomocnikowi rajdy z piłką, a Kadlecowi przykładowo schadzki na krótki słupek. Przecież nie dasz napadziorowi przykładowo ataki skrzydłem, bo od tego są inni. Wybierz jego rolę na boisku i na tej podstawie dobieraj polecenia indywidualne. Pozdrawiam.[/quote]
Myślałem że ktoś grał cska i ktos da mi gotowca jakie polecenia dla Kadleca. Ale skoro są osoby które nie czytają tylko sie wypowiadaja to pozdro. Najpierw przeczytaj temat.
[quote=Tome888]
Nie jeste zbyt dobry taktyk.[/quote]
I sprawia to mi problem ustawianie polecen bo nie wiem kompletnie co mam ustawic na suwakach bo sie nie znam. Nie rozumiesz??? Naucz się tolerować słabszych. Pozdro.
Myślałem że ktoś grał cska i ktos da mi gotowca jakie polecenia dla Kadleca. Ale skoro są osoby które nie czytają tylko sie wypowiadaja to pozdro. Najpierw przeczytaj temat.
[quote=Tome888]
Nie jeste zbyt dobry taktyk.[/quote]
I sprawia to mi problem ustawianie polecen bo nie wiem kompletnie co mam ustawic na suwakach bo sie nie znam. Nie rozumiesz??? Naucz się tolerować słabszych. Pozdro.

Bo ktoś polecił mi tego zawodnika (szczęście, że nie miałem jeszcze okazji do włączenia gry i zrobienia paru zakupów
).
. Dzięki Panowie.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty