Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.05.2011 07:27    #9841     Sufler - Porady do gry - Kadlec
[quote=McMoney]Tyle ułatwień w FM i jeszcze niektórzy mają problem. Wchodzisz w taktyke, wybierasz mu kim ba być, czy środkowym, czy cofniętym czy lisem - masz podświetlone atrybuty, wybierasz tą opcję, która ma najlepsze atrybuty zaznaczone. I na tej podstawie dajesz mu polecenia zależne od tego jak chcesz grać. Jeśli chcesz grać środkiem pola dajesz mu szukaj gry, a jakiemuś środkowemu pomocnikowi prostopadłe podania, jeśli skrzydłami to jakesz bocznemu pomocnikowi rajdy z piłką, a Kadlecowi przykładowo schadzki na krótki słupek. Przecież nie dasz napadziorowi przykładowo ataki skrzydłem, bo od tego są inni. Wybierz jego rolę na boisku i na tej podstawie dobieraj polecenia indywidualne. Pozdrawiam.[/quote]
Myślałem że ktoś grał cska i ktos da mi gotowca jakie polecenia dla Kadleca. Ale skoro są osoby które nie czytają tylko sie wypowiadaja to pozdro. Najpierw przeczytaj temat.
[quote=Tome888]
Nie jeste zbyt dobry taktyk.[/quote]
I sprawia to mi problem ustawianie polecen bo nie wiem kompletnie co mam ustawic na suwakach bo sie nie znam. Nie rozumiesz??? Naucz się tolerować słabszych. Pozdro.

McMoney Młody aktywista

23.05.2011 23:39    #9842     Sufler - Porady do gry - Kadlec
Tyle ułatwień w FM i jeszcze niektórzy mają problem. Wchodzisz w taktyke, wybierasz mu kim ba być, czy środkowym, czy cofniętym czy lisem - masz podświetlone atrybuty, wybierasz tą opcję, która ma najlepsze atrybuty zaznaczone. I na tej podstawie dajesz mu polecenia zależne od tego jak chcesz grać. Jeśli chcesz grać środkiem pola dajesz mu szukaj gry, a jakiemuś środkowemu pomocnikowi prostopadłe podania, jeśli skrzydłami to jakesz bocznemu pomocnikowi rajdy z piłką, a Kadlecowi przykładowo schadzki na krótki słupek. Przecież nie dasz napadziorowi przykładowo ataki skrzydłem, bo od tego są inni. Wybierz jego rolę na boisku i na tej podstawie dobieraj polecenia indywidualne. Pozdrawiam.
Glory, Glory MAN UNITED !!

buczek93 Młody aktywista

Witam. Gram sobie już w moją karierę w 2011 6-ty sezon, do tej pory nie miałem problemów z szaraczkami w reprezentacji Niemiec, ostatnio jednak zaczęło mnie to dziwić. Od 2014 (teraz mam końcówkę 2016) trenerem Niemców jest Magath. Wszystko szło ok, komputer brał samych prawdziwych graczy, do czasu. Od jakiegoś roku w grze wypiął się na prawdziwych graczy i skupił na szarakach, z którymi zdobył ME 2016. Dziwi mnie to o tyle, że zainstalowałem plik fake do 11.1 (C:USERSXXXDOCUMENTSSports InteractiveFM2011dataupdatesupdate1110db1110lncall). Domyślam się, że być może zbyt głęboko wdepnąłem w foldery (fake powinien być w folderze 1110). Jeżeli stworzę identyczną ścieżkę do update 11.3 wszystko powinno być OK ?
Reprezentacja Holandii chodzi normalnie, mój Snejider regularnie gra w reprze, brakuje im przeważnie jednego bramkarza, czasem kogoś z pola (szaraki zamiast prawdziwych), ale to idzie wytłumaczyć brakiem ligi Holenderskiej i brakiem nacisku na zawodników krajowych w kraju Tulipanów. Japonia jest cała szara, ale to rozumiem - nie ładowałem żadnych zawodników z Azji, więc większość reprezentacji z tego wielkiego kontynentu to szaraki.

Lukkas10 Partyzant

Właśnie miałem o tym napisać :D Bo ktoś polecił mi tego zawodnika (szczęście, że nie miałem jeszcze okazji do włączenia gry i zrobienia paru zakupów :P).
W związku z tym poszukuję obrońcę prawego (do gry w 1. składzie Newcastle). Warunkami są: wiek, max 25 lat oraz BEZPROBLEMOWE zdobycie pozwolenia na grę w Anglii!!! :D Ponadto dobrze, aby takowy grajek był w miarę szybki i błyskotliwy... no i musiałby dobrze rzucać z autu (ok.15) i dobrze dośrodkowywać też mógłby:D
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Tome888 Partyzant

23.05.2011 16:30    #9845     Sufler - Porady do gry - Kadlec
Gram w fm2010 patch 10.3. Zacząłem grać CSKA Moskaw taktyka z tąd-http://www.centrumfm.org/taktyki-10,192,new_red_devils.html. Wiem że ona jest przeznaczona pod patch 10.3 ale chce ją troche zmodyfikować. Problem jest taki że mam 2 napastników: Guliherme(w taktyce bedzie gral jako lis) i Kadlec(w taktyce kompletny napastnik). Patrząc na atrybuty kadleca widze że nie nadaje sie na kompletnego. Jaką role i polecenia mu przypisać żeby grał dobrze i współpracował z Guliherme?
PS: Nie wiem jak sie pisze Guliherme ale to ten gostek wypożyczony z dynamo kijów.

PDrasta Młody aktywista

23.05.2011 15:39    #9846     Sufler - Porady do gry - Liga ↑ Puchar ↓
Witam. Prowadzę islandzki Fram już drugi sezon.Drużyna w lidze gra bardzo dobrze, zajmując 1. lokatę a Puchar Islandii - porażka, Puchar Mistrzów(mistrz Islandii ze zdobywcą pucharu) - porażka, Puchar Wyższych lig - doszedłem aż do finału, gdzie opczywiście przegrałem, ale statystyki przemawiały za mną.
FH pokonało mnie w grupie(dałem troszke słabszy skład zła rozmowa motywacyjna)w finale, wystawiłem najlepszy jaki mogłem, rozmowa dobra, statystyki dobre, skuteczność - ... W lidze pokonałem FH 3:1 bez większych problemów.Nie wiem od czego to zależy, oby w Lidze mistrzów nie grali tak słabo, bo niedługo gram z fińską Honką.
Finał Pucharu Wyższych lig: http://zapod(...)png.html [3:1 moim zdaniem wynik niesprawiedliwy]
cały terminarz - http://zapod(...)png.html
Puchar mistrzów - http://zapod(...)png.html
Puchar Islandii już w 3 rundzie zakończony - http://zapod(...)png.html[z redem jeszcze mi wsadzili, moim zdaniem na rl niemożliwe, ale co tam, to w koncu FM]
Liga, gdzie idzie mi bardzo dobrze - http://zapod(...)png.html

Moje pytanie jest takie: Jak mam polepszyć grę zespołu w pucharach?
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Kacper125 Partyzant

23.05.2011 12:30    #9847     Sufler - Porady do gry - Tłumaczenie
Tyle to sam wiedziałem, tylko miałem problem z napastnikami i z zawodnikami kontuzjowanymi:). Dzięki Panowie.

witja Partyzant

22.05.2011 22:41    #9848     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Wieczór,
sprawa jest prosta, a właściwie trudna bo inaczej bym nie prosił o pomoc.
W trakcie przygotowań do meczu, lub też w trakcie samego spotkania, mamy możliwość wybrania 3 taktyk których to nasi piłkarze będą używać i sie ich 'uczyć'. I tu pojawia sie mój problem. Bazuje na dwóch taktykach, 4-4-2 i 4-1-2-1-2. Gdy zawodnicy przygotowują sie do meczu lub chce zmienić taktyke podczas meczu cała moja linia pomocy przechodzi dziwną roszade:D mam tu na myśli, ze linia obrony w każdej z taktyk jest ustawiona tak samo napastnicy tez, natomiast pomoc to jakieś Jericho... Canales w 4-4-2 prawy środkowy pomocnik zmieniam na 4-1-2-1-2 gra na prawym skrzydle,Schelotto zamiast na prawym gra jako defensywny Barton nagle na lewym itp. Próbowałem juz zmieniać pozycje zawodników bez wybranego składu ale nic to nie dało.
Bardzo prosze o jakieś rozwiązania:D

witja Partyzant

[quote=Lukkas10]To znowu ja :D
Tym razem potrzebuję (do mego Newcastle) prawego obrońcy, który z miejsca miałby pierwszy skład. Powinien spełniać takie oto warunki:
- bezproblemowo dostanie pozwolenie na pracę w Anglii
- musiałby być jak najlepszy i jak najmłodszy! :P (wiek max. 25lat)

Oraz OPP jakieś jeszcze propozycje (oprócz Chung Yong Lee i A.Valencii) i jak już wspomniałem wcześniej podstawowym warunkiem musi być wiek (patrz wyżej XD) oraz bdb szybkość, przyspieszenie i w miarę dobre dośrodkowania.
Na tych kopaczy mogę przeznaczyć powiedzmy 25 M€

PS. Co myślicie o duecie DP Moussa Sissoko - Yann M'Vila?[/quote]

Sime Vrsaljko miotacz, jak jasna cholera.

A jakiś bramkarz, nie drogi tak do 4 mln euro, jak znacie jakąś super gwiazde troche droższa to mówić, najwyżej sie kogoś sprzeda:D

Lukkas10 Partyzant

To znowu ja :D
Tym razem potrzebuję (do mego Newcastle) prawego obrońcy, który z miejsca miałby pierwszy skład. Powinien spełniać takie oto warunki:
- bezproblemowo dostanie pozwolenie na pracę w Anglii
- musiałby być jak najlepszy i jak najmłodszy! :P (wiek max. 25lat)

Oraz OPP jakieś jeszcze propozycje (oprócz Chung Yong Lee i A.Valencii) i jak już wspomniałem wcześniej podstawowym warunkiem musi być wiek (patrz wyżej XD) oraz bdb szybkość, przyspieszenie i w miarę dobre dośrodkowania.
Na tych kopaczy mogę przeznaczyć powiedzmy 25 M€

PS. Co myślicie o duecie DP Moussa Sissoko - Yann M'Vila?
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution