Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=kkar]Poszukuje klubu, bo ciągła gra Evertonem mnie znudziła: Oto moje wymagania:
- liczebność składu podobna jak w Evertonie
-młody skład
-pieniądze na transfery
- dobrze rozwinięta szkółka juniorka, żeby mogły się tworzyć dobre regeny[/quote]
Tuluza, Fiorentina, Juve, Dortmund, PSG (chociaz nie wiem jak z regenami bo nigdy nie gralem nim tak dlugo zeby moj sklad byl o nich oparty ;)) Porto, Benfica, Napoli.

[quote=Demonir]Planuję rozpocząć nową i długą rozgrywkę polskim klubem.
Proszę dajcie mi jakieś propozycje
Zastanawiam się nad grą w Ekstraklasie, bądź w I lidze.

Proszę o podpowiedzi

Dobrze by było, by klub nie miał problemów finansowych.[/quote]

Polecam Widzew Łódź :) sam nim gram (co prawda okazyjnie bo rozpoczalem tez kilka innych gier ;) ale gra nim sprawia mi niesamowita przyjemnosc.) Lechia Gdansk, Slask Wroclaw, Pogoń Szczecin, GKS Katowice (nei wiem jak finanse)

Demonir Partyzant

Planuję rozpocząć nową i długą rozgrywkę polskim klubem.
Proszę dajcie mi jakieś propozycje
Zastanawiam się nad grą w Ekstraklasie, bądź w I lidze.

Proszę o podpowiedzi

Dobrze by było, by klub nie miał problemów finansowych.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

25.05.2011 21:49    #9833     Sufler - Porady do gry - Wykresy atrybutów
Sorry, chyba troche nieprecyzyjnie opisałem problem. Chodzi mi o to, że aby zawodnik miał atrybut na 14, linia oznaczająca jego postęp na treningu musi być powyżej 13. A u mnie mimo, że gracz spod linii 13 przeszedł nad nią (przykładowo) to jego atrybut nie urósł.
Dla przykładu załączam screen postępów Rafaela. Widać, że Siła przeszła spod kreski 10 pod kreskę 11, sprawność z kreski 14 ponad nią, wytrzymałość spod 12 pod 13, a pracowitość spod 15 dokładnie na nią. Ale żaden jego atrybut nie zwiększył się.
Darkness... for me is where I shine

forzaKuba Partyzant

25.05.2011 19:05    #9834     Sufler - Porady do gry - "XML parsing error"
człowieku google nie boli, w ok 20sekund znalazlem cos takiego : http://www.cmrev(...)ror.html

Malczas5 Partyzant

25.05.2011 18:09    #9835     Sufler - Porady do gry - "XML parsing error"
Siema , pojawia mi sie taki o to błąd kiedy chce wlaczyc kamera 3d :D . Dziwne to troche ale kiedy klikam to wyskakuje mi ten problem i dalej nic nie moge zrobic . Jezeli nie klikam w kamera 3d mecz zaczyna sie i konczy normalnie . Mógłby ktoś pomoc ? Byłbym bardzo wdzięczny

wilq1993 Partyzant

24.05.2011 21:06    #9836     Sufler - Porady do gry - fm11 na 64 bit
bez problemów
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

forzaKuba Partyzant

24.05.2011 20:11    #9837     Sufler - Porady do gry - fm11 na 64 bit
U mnie również bez problemów.

bugi42 Młody aktywista

24.05.2011 19:44    #9838     Sufler - Porady do gry - fm11 na 64 bit
Mi bez żadnych problemów się zainstalowało i ładnie śmiga.
...

pio93 Partyzant

24.05.2011 16:33    #9839     Sufler - Porady do gry - fm11 na 64 bit
slyszalem ze sa problemy z odpaleniem FM 2011 na Windowsie 7 64-bitowym. i teraz moje pytanie czy sa to prawdziwe problemy czy nie musze sie bac kupna gry i spokojnie pojdzie instalacja i gra. lub czy sa jakies specjalne wersje pod 64 bit albo trzeba sciagnac jakies specjalne sterowniki (jezeli tak to jakie)

lobo Partyzant

Zauważyłem że po pierwszym sezonie problem znika. U wszystkich graczy u których występował ten bug w pierwszym sezonie wszystko jest ok w drugim sezonie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.