[quote=kkar]Poszukuje klubu, bo ciągła gra Evertonem mnie znudziła: Oto moje wymagania:
- liczebność składu podobna jak w Evertonie
-młody skład
-pieniądze na transfery
- dobrze rozwinięta szkółka juniorka, żeby mogły się tworzyć dobre regeny[/quote]
Tuluza, Fiorentina, Juve, Dortmund, PSG (chociaz nie wiem jak z regenami bo nigdy nie gralem nim tak dlugo zeby moj sklad byl o nich oparty
) Porto, Benfica, Napoli.
[quote=Demonir]Planuję rozpocząć nową i długą rozgrywkę polskim klubem.
Proszę dajcie mi jakieś propozycje
Zastanawiam się nad grą w Ekstraklasie, bądź w I lidze.
Proszę o podpowiedzi
Dobrze by było, by klub nie miał problemów finansowych.[/quote]
Polecam Widzew Łódź
sam nim gram (co prawda okazyjnie bo rozpoczalem tez kilka innych gier
ale gra nim sprawia mi niesamowita przyjemnosc.) Lechia Gdansk, Slask Wroclaw, Pogoń Szczecin, GKS Katowice (nei wiem jak finanse)
- liczebność składu podobna jak w Evertonie
-młody skład
-pieniądze na transfery
- dobrze rozwinięta szkółka juniorka, żeby mogły się tworzyć dobre regeny[/quote]
Tuluza, Fiorentina, Juve, Dortmund, PSG (chociaz nie wiem jak z regenami bo nigdy nie gralem nim tak dlugo zeby moj sklad byl o nich oparty
) Porto, Benfica, Napoli. [quote=Demonir]Planuję rozpocząć nową i długą rozgrywkę polskim klubem.
Proszę dajcie mi jakieś propozycje
Zastanawiam się nad grą w Ekstraklasie, bądź w I lidze.
Proszę o podpowiedzi
Dobrze by było, by klub nie miał problemów finansowych.[/quote]
Polecam Widzew Łódź
sam nim gram (co prawda okazyjnie bo rozpoczalem tez kilka innych gier
ale gra nim sprawia mi niesamowita przyjemnosc.) Lechia Gdansk, Slask Wroclaw, Pogoń Szczecin, GKS Katowice (nei wiem jak finanse) 
. Dziwne to troche ale kiedy klikam to wyskakuje mi ten problem i dalej nic nie moge zrobic . Jezeli nie klikam w kamera 3d mecz zaczyna sie i konczy normalnie . Mógłby ktoś pomoc ? Byłbym bardzo wdzięczny
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty