Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamiQadze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=AlexManager]Kumpel szuka teamu, ale nie ma neta na lapku więc piszę w Jego imieniu. Jego wymagania:

-klub z ligi przynajmniej 16-zespołowej
-Europa(odpadają Włochy, Polska)
-perspekywiczny skład
-nie musi być 1 liga, byle się fajnie grało
-jakis tam budżecik
[/quote]

jest jeszcze jakiś klub którego nie dostałeś w odpowiedzi?
Twoi kumple widzę równie stali w karierach jak Ty :D

może zamiast słabszych klubów o które ciągle pytasz zagraj sobie gigantem. Nie będzie płaczu że na treningach Sobiechom i innym skille lecą na łeb na szyję ;) będzie kasa, dobra ekipa, bez problemów ze ściąganiem grajków, utalentowani juniorzy, walka o najwyższe cele...

PZU Partyzant

Masz rację vietti, i wydaje mi się, że podobnie jest z Negredo, Calejonem i zapewne jeszcze paroma innymi zawodnikami, i jetem pewien, że ten problem nie dotyczy tylko Królewskich.

Krotos Partyzant

niestety muszę odświeżyć ponieważ znów ten sam problem
tym razem minął cały etap grupowy ("runda jesienna";) i na początku lutego po transferach mam rejestrować i niestety znowu ten sam problem nie dość że nie mogę zgłosić Bale'a to jeszcze nie mogę tego genialnego obrońcy z Olympicu proszę o pomoc bo to naprawdę psuje jakąkolwiek radość z tej gry

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Nie tylko Miguel. Spójrzcie na Arbeloę. On też jest wychowankiem Realu, a w grze tego nie uwzględnili. To trochę szerszy problem :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

josedratewka Partyzant

Z góry przepraszam za barak polskich znaków - może się tak zdarzyć bo pisze na niemieckiej klawiaturze.

Problem jest następujący - gram G. Leczna, czwarty sezon i niestety już w drugim mój klub ze względu na długi został przejęty przez kogoś innego. Posklejałem to wszystko i awansowałem do ekstraklasy. No i tutaj zaczynają się problemy z prezesem. W trakcie drugiego sezonu w ekstraklasie (czwartego ogółem) dostałem trzy dobre oferty za moich najlepszych graczy (dwóch obrońców, pomocnik). Wszystkie zostały przyjęte przez prezesa. Sezon skończyłem na ostatnim miejscu z niechlubnym rekordem największej ilości straconych bramek (bramkarza mam słabego do tego). Paradoksalnie dwa razy pokonałem Legie.

Wkurzyłem się mocno. Czy jest jakiś sposób na to aby "poprosić" prezesa o nie wtrącanie się w sprawy związane z transferami? Cieszyłbym się gdybym mógł chociaż negocjować ofertę bo wiadomo, ze zawsze kwotę można podbić (a prezes wszystko akceptuje z marszu).

bonusowe pytanie: Co zrobić aby mój zespól nie miał problemow z koncentracja w meczach ze słabszymi rywalami? :/

pawelbarca1993 Partyzant

[quote=Lukkas10]Szukam bardzo dobrego bramkarza do Newcastle, bo Krul mnie coraz bardziej wkur... ekhem... denerwuje. Mam jeszcze Harpera, ale on mnie nie przekonuje (nie pasuje do mojej filozofii gry i prowadzenia drużyny).
Bramkarz, którego szukam oprócz tego, że powinien być bardzo dobrym grajkiem, to również musiałby być młody max. 25 lat.
Cena... powiedzmy max. 35M€.
2011 11.3 :D

PS Jedynym warunkiem musi być BEZPROBLEMOWE dostanie pozwolenia pracy w UK!!![/quote]
adler, mandanda, akinfeev, sirigu, hart, delac
"Seny, pit i collons!"

Lukkas10 Partyzant

Szukam bardzo dobrego bramkarza do Newcastle, bo Krul mnie coraz bardziej wkur... ekhem... denerwuje. Mam jeszcze Harpera, ale on mnie nie przekonuje (nie pasuje do mojej filozofii gry i prowadzenia drużyny).
Bramkarz, którego szukam oprócz tego, że powinien być bardzo dobrym grajkiem, to również musiałby być młody max. 25 lat.
Cena... powiedzmy max. 35M€.
2011 11.3 :D

PS Jedynym warunkiem musi być BEZPROBLEMOWE dostanie pozwolenia pracy w UK!!!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Bardzo dziwne, może ma jakoś niedokładnie wypełnioną historię i przez to te problemy?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

KKamil Partyzant

Gram Legią Warszawa czwarty sezon - idzie mi nieźle w Europie więc UEFA zasila mi dosc regularnie konto milionami euro . Postanowilem mocno przylozyc sie do rozbudowy bazy treningowej i szkółki młodzieżowej. Pierwsza rozbudowa poszła zgodnie z planem - z przeciętnej bazy treningowej , zrobiła się zadowalająca baza treningowa. Jednak kolejna próba rozbudowy zaskutkowała ... odniżeniem poziomu bazy - bodaj znów na przeciętną. Wiecie o co chodzi?

Maciejusz Partyzant

26.05.2011 17:28    #9830     Sufler - Porady do gry - fm11 na 64 bit
U mnie też żadnych problemów na 7-ce. Ściągni sobie aktualizacje sterowników do kompa, i zrób reinstalacje fm-a. Być może tutaj leży problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.