Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2011 14:06    #9811     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Mam nastepujacy problem/pytanie ; )
Gram Widzewem. Jest juz sezon 2015/2016. W kazdym roku zdobywalem Puchar Polski i Superpuchar. Jedno mistrzostwo Polski. Od pierwszego mozliwego startu w LE (2011/2012) gram w LE i wychodze z grupy, po drodze pokonujac takie druzyny jak np Dynamo Kijow, Spartak Moskwa, Ajax, PSG.
W skladzie mam duzo znanych z ekstraklasy graczy (np Stilic, Drygas, Sotirovic) do tego dochodza mlode talenty sciagane i wychowankowie.
Chcialbym sie dowiedziec jak wiele trzeba osiagnac, by do mojego klubu (nie tylko Widzewa, bo moze innym czytelnikom tez ten temat sie przyda:) ) zeby chcialy przychodzic podeszle wiekiem gwiazdy, czy pozniej juz czolowi zawodnicy.

Czy jedyna mozliwoscia jest wygranie LE/LM ?
pozdrawiam : )

Demonir Partyzant

[quote=Bolson]
Demonir - Hamed Diomande na OŚ i Janusz Gol na DPŚ, może będzie za tyle.[/quote]
Diomande raczej za słaby, bynajmniej o wiele słabszy od Celebana

Także ponawiam moją prośbę

Dziś rano zacząłem nową karierę Śląskiem Wrocław.

Sprowadziłem już kilku zawodników i można powiedzieć, że drużyna jest już zbudowana w 90%

Lecz na kilka dni przed rozpoczęciem sezonu, z klubu odszedł Piotr Celeban i mam mały problem na środku obrony.

Szukam ŚO - do pierwszego składu, cena do 300tys€ (im tańszy tym lepiej)
ŚPD - na rezerwę, możliwie jak najtańszy (do 100tys€)

FM 2011 11.3 1 sezon

Salim Partyzant

[quote=caddoc]Witam mimo, ze jestem nowy na tym forum to gram w fm/cm od wersji 2001/2002 bodajże. A teraz do rzeczy: poszukuje klubu najlepiej z historia, który ma niestety lata posuchy, marzeniem tego klubu jest gra w pucharach lub może być to klub z niższej ligi którego marzeniem byłby awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Finanse tego klubu są dosyć mizerne, ale da się wiązać koniec z końcem. Chciałbym, żeby był to klub z ligi: francuskiej, angielskiej, niemieckiej lub portugalskiej. Dobrze by było jakby był chociaż jeden zawodnik na którym dałoby się oprzeć grę zespołu oraz żeby miał ciekawa młodzież. Interesuje mnie dłuższa rozgrywka, w której po jakimś czasie mógłbym wyprowadzić tą drużynę na sam szczyt. Z góry dziękuje.

Wersja FM 2011 latka 11.3

@alexmanager
Odpada już w 1 sezonie bez większych problemów i wzmocnień da się spokojnie zając miejsce na podium co skutkuje awansem do pucharów, szukam jakiegoś większego wyzwania.[/quote]

Herta Berlin, Nantes, Belenenses, Lens ,
Od siebiei dodam Torino lub Siena ; )

Demonir Partyzant

Dziś rano zacząłem nową karierę Śląskiem Wrocław.

Sprowadziłem już kilku zawodników i można powiedzieć, że drużyna jest już zbudowana w 90%

Lecz na kilka dni przed rozpoczęciem sezonu, z klubu odszedł Piotr Celeban i mam mały problem na środku obrony.

Szukam ŚO - do pierwszego składu, cena do 300tys€ (im tańszy tym lepiej)
ŚPD - na rezerwę, możliwie jak najtańszy (do 100tys€)

FM 2011 11.3 1 sezon

caddoc Partyzant

Witam mimo, ze jestem nowy na tym forum to gram w fm/cm od wersji 2001/2002 bodajże. A teraz do rzeczy: poszukuje klubu najlepiej z historia, który ma niestety lata posuchy, marzeniem tego klubu jest gra w pucharach lub może być to klub z niższej ligi którego marzeniem byłby awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Finanse tego klubu są dosyć mizerne, ale da się wiązać koniec z końcem. Chciałbym, żeby był to klub z ligi: francuskiej, angielskiej, niemieckiej lub portugalskiej. Dobrze by było jakby był chociaż jeden zawodnik na którym dałoby się oprzeć grę zespołu oraz żeby miał ciekawa młodzież. Interesuje mnie dłuższa rozgrywka, w której po jakimś czasie mógłbym wyprowadzić tą drużynę na sam szczyt. Z góry dziękuje.

Wersja FM 2011 latka 11.3

@alexmanager
Odpada już w 1 sezonie bez większych problemów i wzmocnień da się spokojnie zając miejsce na podium co skutkuje awansem do pucharów, szukam jakiegoś większego wyzwania.

nttn Partyzant

28.05.2011 14:12    #9816     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
Problem jest o tyle zaskakujący, że występuje tylko i wyłącznie w Football Managerze, w pozostałych grach, które są nowościami na rynku nie ma ani jednej ścinki.
Mimo wszystko, aktualnie skanuję PC Spyware Doctorem, potem sprawdzę też CCleanerem.

skrabii Partyzant

28.05.2011 05:22    #9817     Sufler - Porady do gry - Problem z klubami filialnymi.
Witam,
mam pewien problem. Chciałem, by zarząd znalazł mi klub filialny. Złożyłem prośbę i wszystko działało tak jak należy. Później jednak miałem ponownie możliwość prosić o to samo i znów poprosiłem o klub filialny. I pewnego dnia dostaję pocztę o decyzji oraz że mogę zarekomendować jaki chcę. Problem polega na tym, iż dostaję 2 takie same wiadomości różniące się jedynie klubami polecanymi, i o ile na jednego maila mogę odpowiedzieć, to drugi nie reaguje w ogóle. Nie mogę ani zarekomendować ani odrzucić. Nie mogę również przejść dalej, gdyż konieczna jest odpowiedź... Czy miał ktoś podobną sytuacje i czy idzie rozwiązać problem w inny sposób niż rezygnacja z posady? (próbowałem i działa)

P.S. zamieszczam również obrazek, jakby ktoś nie wiedział o co chodzi.

nttn Partyzant

27.05.2011 18:07    #9818     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
Sezon numer trzy, wybranych ok. 14 lig, co jest u mnie standardem - od zawsze grywam na tych ustawieniach i nigdy nie było problemów z rozgrywką.
Reinstall gry nie pomógł - w dalszym ciągu jest tak samo. ;|

Vision Partyzant

27.05.2011 17:44    #9819     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
Który masz sezon, ile lig zaznaczonych? Chociaż wydaje mi się, że przy takim sprzęcie to nie powinno być problemem. Pytanie o oryginał pominę, bo to oczywiste, więc może reinstall gry?

matimdc Partyzant

27.05.2011 14:02    #9820     Sufler - Porady do gry - Problem z Raportem meczowym
Witam

Od pewnego momentu nie mogę podglądać raportów meczowych jak klikam na terminarz i na wynik meczu to nie mogę zobaczyć jego szczegółów kto strzelił bramki itp jak klikam na wynik to po prostu nic się nie dzieje ??

pozdrawiam
matimdc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.