Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

goolejador Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Mój problem polega na tym, iż menu główne nie chce się wczytać. Włączam grę po czym pojawia się w różnych jeżykach napis "Wczytywanie", po czym jest chwilka pauzy i znów pojawia się napis. I tak mogłoby się dziać zapewne do sądu ostatecznego, gdybym posiadał aż taką cierpliwość.
Jak myślicie , co powoduje ten błąd ?

Krotos Partyzant

Adebayor ?, Rudnevs ?(tu akurat kalifikacje ale identyczny problem miałem z Bale'em)

AlexManager Partyzant

takie sa zasady. jesli zagrali mecz w fazie grupowej w jakichkolwiek rozgrywkach w jakiejkolwiek innej druzynie to juz ich nie zglosisz. chyba ze tego nie zrobili to nie wiem w czym problem...
サッカーはあなたと一緒にしよう

Mar1992 Przodownik pracy

30.05.2011 17:47    #9804     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
This... is... FM!!! Znam to bardzo dobrze.

A tak na poważnie, to może mają problemy z motywacją? Albo wymagasz od nich za dużo?

agregat Partyzant

30.05.2011 15:54    #9805     Sufler - Porady do gry - los problemos
Witam wszystkich. Otóż mam pewien głębszy prolem jeśli chodzi o sens taktyczny i mam nadzieję że znajdzie się tu ktoś kto zdoła mi pomóc. W FM'a gram nie od dzisiaj , mam już mniej więcej poukładane jak to ma wszystko wyglądać ale nie mogę poradzić sobie z niektórymi założeniami. Doszedłem do wniosku że w FM są sytuacje bez wyjścia (przynajmniej dla mnie), opcje które się wykluczają, do sedna sprawy:
1. Przykładowo jest duży zamęt w środku pola-więc wypadało by grać szeroko ale z drugiej strony przeciwnik ma wysokich i dobrze grających głową stoperów i jeśli grałbym szeroko to szło by dużo dośrodkowań z mojej strony a ów stoperzy sciągali by wszystko głową.
2 Przykładowo mam niezłych skrzydłowych więc wypadałoby grać szeroko, ale przeciwnik ma dobry środek więc grając szeroko moja linia def. byłby dziurawa jak sito.
3. Przykładowo chcę grać szeroko ale przytym krótko , ale z drugiej strony tak grając jestem narażony na przechwyty przeciwnika, ale tym samych grając szeroko i szybko męcze moich zawodników.
4. Co zrobić gdy na przykład , mam dobrze usposobioną ofensywnie drużynę -wszystko cacy , wysuwam linie obrony ale z tego co wiem to grają z kontry, więc wypada mi cofnąć linie obrony by nie narazić się na piłki za kołnierz. Tylko w wypadku cofnięcia linii tworzy się dziura w mojej drużynie.

To tylko niektóre sprawy które chciałbym poruszyć. Mam nadzieję że choć poczęści wiecie o co mi chodzi i że choć trochę pomożecie. Czekam na odp mile widzane są odpowiedzi na poziomie nie za bardzo interesują mnie porady w stylu " ściągnij se takse z neta i bedzie git". Z góry dzięki.

GuMkAzMaJtEk Partyzant

30.05.2011 14:55    #9806     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
1. Po co masz tylu napastników? Po co polecacie mu kolejnych?
2. Po co tylu skrzydłowych? Po co polecacie mu kolejnych?
3. Czemu na ławce rezerwowych brak środkowych obrońców?
4. Czy Zokora jest wartościowym zawodnikiem w ataku?
5. Czy tem młody angol jest już teraz wystarczająco dobry?
W formacji obronnej tylko jeden zawodnik dobrze gra piłką. Zespół będzie miał problemy z jej utrzymaniem gdy przejdzie do ataku pozycyjnego. Powinieneś wciągać rywala tak aby strefa między jego obroną, a atakiem była jak największa tym bardziej, że grasz bardzo szybkimi bokami, a obrońcy i pomocnicy są świetni w odbiorze piłki.
Masz swiatowej klasy talenty w ofensywie. Nie potrzebujesz następnych. Skoncentruj się na tyłach.
Sprzedaj Juan Martina i sprowadź wartościowego bramkarza, a młodemu daj naukę u Palopa. Solidny bramkarz często kosztuje grosze.
Poszukaj zawodnika do srodka pola, który będzie dobry w rozgrywaniu piłki.

ModzeLek Partyzant

29.05.2011 21:04    #9807     Sufler - Porady do gry - Problem
Dopiero teraz mam ten problem tak normalnie grałem i już nie raz odinstalowałem i pozniej znowu instalowalem i nic i dalej to samo

Tobi18 Młody aktywista

29.05.2011 20:43    #9808     Sufler - Porady do gry - Problem
Reinstal, uaktualnienie sterowników. Problem występuje odkąd masz FM'a czy wszystko działało i dopiero teraz masz ten błąd?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

ModzeLek Partyzant

29.05.2011 20:34    #9809     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam taki nietypowy problem ... włączam grę wszystko jest ok i w ogóle ale gdy właczam jakiegoś zawodnika od razu cała gra mi się wyłacza bez żadnego komunikatu ani nic ... nie wiecie może o co chodzi i jak to naprawić?

Cinek1013 Partyzant

29.05.2011 17:11    #9810     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
Siemanko !
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow :P)
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad :P
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd :)
Z gory dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.