Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2011 19:52    #9791     Sufler - Porady do gry - Problem ze słabszymi drużynami.
Cześć, od razu piszę do rzeczy: Prowadze Lechię Gdańsk, mecze z Lechem (1:1 przy Bułgarskiej), 1:1 z Wisłą(przy Traugutta) i z Legią(0:4, mój bład - rozmowa motywacyjna+podstawowy bramkarz kontuzjowany) więc wyniki moim zdaniem niezłe, jak na pierwszy sezon(z wyjątkiem Legii, lecz to był ewidentnie mój błąd trenerski) natomiast z takimi drużynami jak Polonia Bytom(1:1) wynik nie jest tragiczny, ale gra? Pierwsza połowa zdominowana przeze mnie, pierwsza akcja w 2 połowie Polonii i oczywiście piłka w bramce, na szczęście Buzała wyrównał, lecz dalszą część meczu również zdominowałem. Oglądam tylko kluczowe akcje meczu, więc ich akcje były wyświetlane tylko jeden raz(przy bramce) natomiast moje około, hmm? 11 razy...Polonia Bytom była oczywiście przykładem, porażka 1:3 w Gdańsku z Cracovią też mnie troche rozzłościł, gdyż moi zawodnicy przestrzelali bramkę, oczywiście Cracovia strzelała..

Stąd moje pytanie: w jaki sposób mogę poprawić grę mojej Lechii ze słabszymi rywalami?
(dodam również że ze Świtem N.D.M. wygrałem po karnych w PP, po czym odpadłemz Lechem po karnym)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

GuMkAzMaJtEk Partyzant

01.06.2011 18:49    #9792     Sufler - Porady do gry - FM 2011 na ubuntu 11.04
Z opisu na WineHQ wynika, że jest to problem ze sterownikiem nVidia. Poleca sie zainstalowanie programu stress:
sudo apt-get install stress
i uruchomienie go:
stress -c $A
(za $A podstaw ilość rdzeni procesora)
Teraz FM (może być ze skrótu z menu), powinien się uruchamiać choć nie zawsze. W takim wypadku w konsoli:
killall fm.exe
i uruchom FMa jeszcze raz. Powtarzanie do skutku podobno działa.
Jak osiągniesz sukces i gra wystartuje możesz zamknąć okno terminala z programem stress.

forzaKuba Partyzant

01.06.2011 18:34    #9793     Sufler - Porady do gry - Czy to wykonalne?
w sumie da tylko ze reputacja ligi wcale nie jest bardzo dynamiczna i tu moze sie pojawic problem w sciaganiu dobrych zawodnikow (tzn z porzadna reputacja)

kerio15 Partyzant

01.06.2011 17:50    #9794     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
A więc tak panowie, nie dawno ( miesiąc temu ) przeinstalowałem system na Win 7, a problem z grą dalej jest. Nie mam pojęcia w czym tkwi problem, subskrypcje wszystkie powyłączałem i dalej nic, cały czas ten sam bajecznie długi czas oczekiwania na załadowanie się poszczególnych elementów, nawet tak prostych jak włączanie wiadomości w skrzynce menegera.

kerio15 Partyzant

31.05.2011 19:35    #9795     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywki
Podbijam, mam identyczny problem i Wasze rozwiązania nie przyniosły skutku.

maciekboss Partyzant

31.05.2011 16:15    #9796     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 11
Witam. Spotkałem się dziś z nielada wyzwaniem. Otóż nigdy mi mój FM11 nie sprawiał problemów aż tu nagle pojawił się problem z ekranem. Jest taki o to obraz: http://img43(...)uulo.png i pisze wczesniej taki "komunikat": not well-formed (invalid token) at line1 of Profile0.xml i jakieś znaczki nie do rozpoznania. Bardzo proszę o pomoc....

jasiek77 Partyzant

Witam , Klub z Ekstraklasy lub 1 ligi . BUdżet transferowy może być na zero ale żeby były duże rezerwy w budżecie płac (10-12 tys Euro) , dobrze jak by klub nie miał problemów finansowych.

FM11 Patch 11.3

PS:Klub z EKstraklasy ma walczyć o utrzymanie a z 1 ligi o awans.

buczek93 Młody aktywista

31.05.2011 07:08    #9798     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
Też mam czasem taki problem ze swoim Interem, ale o dziwo w Serie A. Potrafię iść jak burza, w 20 meczach strzelić 60 goli, przychodzi mecz z Fiorentiną bez formy i bez Babacara i nagle ciemność przed oczami napastników. Dochodzą do 10 sytuacji - paprają wszystko jak dzieci na podwórku. A oczywiście rywal z jednej akcji i karnego z kapelusza strzela gola dającego zwycięstwo. W LM udaje mi się bez trudu dochodzić do finału, raz zostałem przylosowany na moją korzyść - w finale CL ograłem Real Madryt i ich najlepszy skład 5:0 O_o

Del Partyzant

31.05.2011 06:19    #9799     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
No nic... widzę, że to ogólny problem.. Chyba serio to tak zrobione, żeby za szybko niczego nie wygrać.
A Panie forzaKuba - proszę swoje klubowe animozje zostawić po za forum, bo jak widać ten problem nie dotyczy tylko Juventusu.
A co do reszty to dzięki za odpowiedzi, myślałem, że to tylko moja gra takie rzeczy dziwne robi. No nic... będę próbował dalej walczyć ;) A nuż kiedyś się uda coś wygrać w Europie (taaa:P).

agregat Partyzant

30.05.2011 23:35    #9800     Sufler - Porady do gry - los problemos
Dzięki za poradę. Zapomniałem dodać że te porady tyczą się FM ogolnie, ale w szczególnośći chodzi mi o wersję 2007 lub 2008 bo bo obecnie w nie gram.
Wiem że trudno mi dogodzić ale nic nie poradzę że mam taki problem. Zeby go sprecyzować napisze to tak: załóżmy że moja taktyka opiera się na graniu szeroko, zerkam przed meczem jak tam u rywala, no cóż z tego wynika że muszę zmodernizować ustawienie -gram wąsko, patrzę na rozmiary boiska-wypadało by grać szeroko, potem pogoda-kurde jednak wąsko, itp itd .. Rozumiecie ? Jest tyle czynników wpływających na ustawienie a ja nie wiem jak to wszystko zebrać do kupy i scalić w całość. Żeby nie być do końca gołosłownym dam konkretniejszy przykład:
Rywal jest lepszy. Ja gram z kontry, defensywnie, rozgrywanie szybkie,podania bezpośrednie, szerokość-i tu własnie pojawia się pytanie... Jeśli zagram szeroko to moje ataki będą efektywniejsze, będę mógł wiele ździałać, ale z drugiej strony wypadało by grać wąsko bo przy szerokiej grze przeciwnik będzie wchodził w moją obronę jak w masło... Rozmumiecie mniej więcej? Takich problemów jest wiele...
W ogóle byłoby fajnie jak by powstał na tej stronie poradnik jak radzić sobie w różnych sytuacjach, bo większość co tu jest pomija ważne problemy.
Mam nadzieję że ktoś mi jeszcze odpisze i mój temat gdzieś nie utonie.
PS Wiem że jestem upierdliwy , przepraszam i czekam na odp ... :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.