gajda99 spokojnie rób swoje, masz dopiero sezon 2014/15 więc nie licz na wiele, walka o reputację jest długa, ale daje satysfakcję :-). Nasza liga na początku jest na bardzo niskim poziomie i swoimi wynikami możesz ją tylko poprawiać (z reguły na wirtualnych ligowców nie ma co liczyć).
Ja mam sezon 17 (gram Lechem) i maksymalnie co osiągnąłem to Polska Ekstraklasa 4 gwiazdki i 2 miejsca bezpośrednie w LM (razem z Legią teraz LM regularnie - a nawet ćwierćfinał LM Lech - Legia sezon 2024/25 był, musiałem 12 lat czekać, aż chociaż jedna drużyna dojdzie do rodzynka czyli mojej drużyny).
2 wygrane w LM, 2 x LE, 5 finałów LM i 1 x SuperP E i 2x Klubowy MŚ.
Reputacja raz wybiła się na Światową, ale tylko na 6 mies i Kontynentalna to chyba to na co nas będzie stać maksimum. No chyba, że liga jeszcze skoczy.
Powtórzę tylko na to potrzebujesz tzw. lat pracy pracy nerwów krzyków, ale gdy widzisz rozwój to jak dziecko się cieszysz.
Ja widzę za to inny problem... Nie mogę wejść na budżet wyższy niż 350 mln złotych... Sponsorzy ciągle tą samą kasę dają i nie ma jak się wybić... Próbowałem na wiele sposobów, ale co roku zatrzymuję budżet (po wypłaceniu dywidend) na tym poziomie
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)
Najnowsze posty