Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.06.2011 21:23    #9771     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie - kwota początkowa
Witam.
Zacząłem nową karierę Realem (z updatą, na której w Realu będą Callejon, Sahin i Altintop). Jak zwykle nie uaktywniłem budżetów transferowych w pierwszym oknie. Postanowiłem wypożyczyć Ramseya. I napotkałem poważny problem.

Mając zerowy budżet, nie jestem w stanie zapłacić 900 tys € kwoty początkowej, a Arsenal nie chce z tej ceny zejść. Czy można zrobić coś, żeby zgodzili się wypożyczyć go za darmo? Naturalnie będę mu płacił 100% wynagrodzenia. Nie chodzi mi o edycję w FMRTE czy innym edytorze, tylko może jakieś klauzule bądź inne sposoby dostępne w grze, które pozwolą przekonać Arsenal do nieżądania kwoty początkowej.
Darkness... for me is where I shine

kvj Partyzant

podobny zespół do palermo / napoli byle nie z Włoch (ach, te ograniczenia)

Nie chcę: Borussi Dortmund, Toulouse, Tottenhamu, Lille ani nic z Hiszpanii.

Nie chcę też klubów typu Ajax czy Porto które bez problemu wygrają ligę.

Zastanawiałem się nad Evertonem lub PSG. Co polecacie??
Jeziorak Iława!

Magicc Ekspert

03.06.2011 20:05    #9773     Sufler - Porady do gry - Problem
Zgłaszasz do rozgrywek o jednego gracza mniej niż wynosi maksymalna liczba i po sprawie. Wtedy masz np. 24 zawodników zgłoszonych, w tym 3 wychowanków i grasz bez problemu.

Losiuuu Partyzant

03.06.2011 20:02    #9774     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam. Mam pewien problem żeby zarejestrować zespół do Ligi Europejskiej muszę mieć 4 piłkarzy wychowanków klubu (15-21) a ja mam 3 i nie wiem co zrobić... przenoszenie zawodników z U-21 nic nie daje bo pokazuje że piłkarze do 20 lat nie muszą być zgłaszani... próbowałem też wykupić byłego wychowanka ale to trwa a odpowiedź trzeba dać od razu... jest jakiś sposób żeby to minąć??

Cinek1013 Partyzant

03.06.2011 14:23    #9775     Sufler - Porady do gry - Nagła MASAKRA ...
Siemanko :)
Mam pewien problem z moja Sevilla gram nia 2-gi sezon(w 1-wszym 4 miejsce - wyjasnienie dalej)
I mam do was pytanie a w zasadzie prosbe czym to moze skutkowac że pod koniec pierwszego sezonu moja taktyka zaczeła szwankowac ... to samo w tym sezonie(w 2-gim)
Same remisy i porazki ( z Getafe 4:0 dla mnie do 70-dziesiatej minuty a na koncu 4:4 - ŻENADA !)
Ma ktos jakis pomysl czym to moze byc spowodowane ?
Probowalem zmieniac taktyki itd ale nic nie przynosi efektu ...
Skład mam raczej dobry :)

seba1702 Młody aktywista

03.06.2011 11:14    #9776     Sufler - Porady do gry - Moja taktyka
MOTYWACJA! Jest to jedyny problem. Fajnie bo w ważnych meczach potrafią się Twoi zmobilizować, ale ze słabszymi przechodzą obok meczu bo uważają, że z automatu im się wygrana należy. Proponuję dwie rzeczy:

- Gdy grają ze słabszymi drużynami przed meczem mów im "oczekuję wygranej", a ew. po takich porażkach najbardziej olewających mecz opieprzać i dawać ostrzeżenia (może i kary)
- Szczególnie w formacjach ofensywnych wpuszczaj w takich meczach młodych bądź rezerwowych bo oni mają mobilizację by się pokazać i wywalczyć miejsce w składzie.
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

oldgunner Partyzant

03.06.2011 07:55    #9777     Sufler - Porady do gry - Crush Dump ogromny problem.
u mnie jest podobnie - problem pojawia sie od tygodnia, wcześniej tego nie było.
u mnie wyskakuje komunikat o braku wolnej pamięci ;/
przy menadzerze zadań jak patrzę na zuzycie pamieci to fm 201o i 11 rosna do mega rozmiarów... od czego to zależy?

Orzelek18 Partyzant

03.06.2011 03:12    #9778     Sufler - Porady do gry - Ataki z głębi pola
To żeś sobie godzinę do rozkminki wybrał:)
Nie będę się bawił w cytowanie...
http://www.cmrev(...)ola.html
Tu masz odpowiedź na część swoich pytań
Co do ostatniego... ten twój sęp będzie asekurował przy wyłączeniu tej opcji

Magicc Ekspert

02.06.2011 23:09    #9779     Sufler - Porady do gry - Problem ze słabszymi drużynami.
A ja polecam jeszcze wykorzystać możliwość ćwiczenia trzech taktyk - sam mam przygotowaną taktykę standardową (4-1-2-2-1), na słabszych rywali (4-1-1-2-2) i wyjazdową (4-2-3-1).

@McMoney - też miałem w Romie problem z wyjazdami, stąd po bolesnych eksperymentach ta ostatnia taktyka. Przedtem moi środkowi obrońcy zbierali niesamowite baty, a raczej Mexes, Burdisso i Juan do ogórów się nie zaliczają. Dopiero gdy przed nimi ustawiłem dwóch defensywnych pomocników (właściwie to rygiel defensywny i cofnięty rozgrywający) coś się ruszyło czego dowodem chociażby wyjazdowa wygrana 4:2 z Benficą w LM (po 1:1 u siebie). Do tego przeważnie gra z kontry albo standardowa (przy tej drugiej zmieniam na kontrę gdy wyjdę na prowadzenie).

pajacyk123 Partyzant

02.06.2011 18:30    #9780     Sufler - Porady do gry - fm2011 v1.3 a fmrte
nie znalazlem podobnego interesujacego mnie tematu wiec zakladam nowy. otoz czy spotkal sie ktos z Was, ze gdy chcieliscie uzyc FMRTE v4.3 pojawial sie komunikat, ze nie wspolgra z fm2011 v1.3? wg stronek z ktorych pobieralem kreator wszystko powinna dzialac a tu dupa...;/ chce zmienic moim gwiazdkom kontrakt poniewaz te niewddzieczniki nie chca nawet rozmawiac o jego przedluzeniu a za kilka miesiecy sie konczy. a nie po to przeczysywalem przez wiele godzin pilkarski swiat zeby teraz po 2 sezonach odszedl do innego klubu. ma ktos rade dla mnie? beda potrzebne jakies dodatkowe info co do problemu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution