[quote=Enfant terrible]Szukam pomocnika defensywnego do Szachtara - wiek max 25 lat, najważniejsze cechy to oczywiście odbiór piłki, chciałbym aby był to zawodnik do pierwszego składu i mocny pkt zespołu. Cena do 18 mln ojro, ale największą poprawkę trzeba wziąć na to że, Ukraina nie jest popularnym kierunkiem i wielu zawodników po prostu nie chce przechodzić.
Przydałby się też środkowy obrońca z podobnymi wymaganiami.
Z góry dziękuję. [/quote]
zdecydowanie miguel veloso. do mnie przyszedl bez zadnych problemow i poki co gra bardzo dobrze. yann m'villa ( nie pamietam czy dokladnie tak sie pisze), moussa sissoko.
ŚO- subotic, zapata ( do mnie przyszedl)
[quote=exeter_city]Witam. Potrzebuje klasowego środkowego obrońcę , prowadzę Fulham i sprzedaje hangelanda za 13,75 milionów i muszę go kimś zastąpić.
w sumie lewego obrońcę też szukam. A jeśli chodzi o kwotę to za 2 obrońców jak najmniej chociaż jak trzeba to mogę zapłacić więcej. [/quote]
na LO vegard forren, gabriel silva, alex sandro, razvan rat, alvaro perreira- gra w fc porto.
ŚO- gary cahill, leonel galeano, dmytro chygrynskiy, nicolas otamendi
Przydałby się też środkowy obrońca z podobnymi wymaganiami.
Z góry dziękuję. [/quote]
zdecydowanie miguel veloso. do mnie przyszedl bez zadnych problemow i poki co gra bardzo dobrze. yann m'villa ( nie pamietam czy dokladnie tak sie pisze), moussa sissoko.
ŚO- subotic, zapata ( do mnie przyszedl)
[quote=exeter_city]Witam. Potrzebuje klasowego środkowego obrońcę , prowadzę Fulham i sprzedaje hangelanda za 13,75 milionów i muszę go kimś zastąpić.
w sumie lewego obrońcę też szukam. A jeśli chodzi o kwotę to za 2 obrońców jak najmniej chociaż jak trzeba to mogę zapłacić więcej. [/quote]
na LO vegard forren, gabriel silva, alex sandro, razvan rat, alvaro perreira- gra w fc porto.
ŚO- gary cahill, leonel galeano, dmytro chygrynskiy, nicolas otamendi

powidzcie mi jak ustawic taktyke z 3 napastnikami?? w tej chwili gram 4-3-3 ale nie wiem czy to dobra ustawienia. w sumie to potrfie wygrac z benfica 3-0 albo przegrac z sandecja 2-0;p dodam ze taktykiem jestem okropnie slabym, dopiero sie ucze ale wiekszosc poradnikow takie jakies "niezyciowe" w moim wypadku są. bocznych obroncow na razie ustawiam na wsparcie, linie obrony cofam gleboko bo mam raczej wolnych obroncow. na pomocy probuje ustawiac jednego odbierajacego, jednego wysunietego orozgrywajcego i dlugodystansowca. no i atak, tutaj mam problemy i ciagle sie mecze
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty