Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pawelbarca1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Enfant terrible]Szukam pomocnika defensywnego do Szachtara - wiek max 25 lat, najważniejsze cechy to oczywiście odbiór piłki, chciałbym aby był to zawodnik do pierwszego składu i mocny pkt zespołu. Cena do 18 mln ojro, ale największą poprawkę trzeba wziąć na to że, Ukraina nie jest popularnym kierunkiem i wielu zawodników po prostu nie chce przechodzić.

Przydałby się też środkowy obrońca z podobnymi wymaganiami.

Z góry dziękuję. [/quote]
zdecydowanie miguel veloso. do mnie przyszedl bez zadnych problemow i poki co gra bardzo dobrze. yann m'villa ( nie pamietam czy dokladnie tak sie pisze), moussa sissoko.
ŚO- subotic, zapata ( do mnie przyszedl)

[quote=exeter_city]Witam. Potrzebuje klasowego środkowego obrońcę , prowadzę Fulham i sprzedaje hangelanda za 13,75 milionów i muszę go kimś zastąpić.
w sumie lewego obrońcę też szukam. A jeśli chodzi o kwotę to za 2 obrońców jak najmniej chociaż jak trzeba to mogę zapłacić więcej. [/quote]
na LO vegard forren, gabriel silva, alex sandro, razvan rat, alvaro perreira- gra w fc porto.
ŚO- gary cahill, leonel galeano, dmytro chygrynskiy, nicolas otamendi
"Seny, pit i collons!"

pajacyk123 Partyzant

05.06.2011 10:40    #9762     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
czesc ludziska:) powidzcie mi jak ustawic taktyke z 3 napastnikami?? w tej chwili gram 4-3-3 ale nie wiem czy to dobra ustawienia. w sumie to potrfie wygrac z benfica 3-0 albo przegrac z sandecja 2-0;p dodam ze taktykiem jestem okropnie slabym, dopiero sie ucze ale wiekszosc poradnikow takie jakies "niezyciowe" w moim wypadku są. bocznych obroncow na razie ustawiam na wsparcie, linie obrony cofam gleboko bo mam raczej wolnych obroncow. na pomocy probuje ustawiac jednego odbierajacego, jednego wysunietego orozgrywajcego i dlugodystansowca. no i atak, tutaj mam problemy i ciagle sie mecze:) teoretycznie wszyscy moi napastnicy pasuja do kompletnych napastnikow atak, ale na pewno jakbym im przypisal inne role graliby lepiej.

poza tym ostatnio zauwazylem ze zdarza sie, iz jeden z napadziorow dostaje bardzo malo pilek, czy to normalne? jesli pisze w zlym temacie to wybaczcie:)

chcialem wrzucuc screeny moich napatsnikow ale zamiast screena gry robi mi sreen pulpitu;/

minns Partyzant

05.06.2011 08:02    #9763     Sufler - Porady do gry - Problem z pobieraniem
Gdy chce pobrac ze strony dodatki do gry tzn. patche, facepacki, logopacki itd wystepuje problem, a dokladniej plik sciaga sie "do polowy" a potem pobieranie zatrzymuje się i nie idzie go ruszyć. To samo dzieje sie w przypadku pobierania bezposrednio ze strony, jak i z mirrorów. Jest na to jakiś sposób/rada? Spotkał się ktoś z czymś takim?

drzewik Partyzant

04.06.2011 18:49    #9764     Sufler - Porady do gry - Brak możliwości wyboru klubu
Witam, otóż mam problem z wybraniem klubu do prowadzenia. Chcąc dodać nowego menadżera wyskakuje mi normalnie pierwsze okno z danymi menadżera ale już w kolejnym oknie wszystko jest szare i nie mam możliwości wybrania konkretnego klubu albo repry;/ . Może ktoś z was spotkał się z czymś takim i wie jak to naprawić?
Starałem się znaleźć podobny temat ale jakoś go nie widzę więc przepraszam jeśli już go powielam.

rKlonos Partyzant

To pewnie jest ten problem. Mam dodatek lig angielskich i jako, że jest ogromny to dałem małą bazę. Zapewne tylko angielską reprezentacją bym mógł zagrać.

Wszystkie zespoły - to wszystkie zespoły. Reprezentacje i kluby z całego świata.

kamiQadze Partyzant

a gdzie nie masz tego przycisku? w wiadomości że nowy manager reprezentacji jest poszukiwany? jeżeli tak

wejdź w profil kadry i tam zobacz czy nie ma

PS faktycznie problem może być związany ze zbyt małą liczbą zawodników z danego kraju

Falcon Przodownik pracy

Aby złożyć podanie do reprezentacji,musi ona mieć bodajże 50 zawodników aktywnych,skoro jak sam piszesz że masz tylko ligi angielskie to właśnie tutaj może tkwić problem.Niektóre reprezentacje nie mają wymaganej ilości graczy i przez to nie można złożyć podania.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

rKlonos Partyzant

No właśnie, nie mam przycisku do złożenia podania o pracę w reprezentacji.
Dotyczy to wszystkich reprezentacji (,oczywiście tych bez menadżera i szukających menadżera również). Co innego z klubami, tam mogę złożyć CV i nie ma problemu. W statusie gry mam wybrane wszystkie zespoły jako dostępne. Nie mam żadnych dodatków, do skórek itp - tylko ligi angielskie.Aktualnie prowadzę klub z ósmej ligi angielskiej, więc i tak pewnie bym nie dałbym rady objąć posady, ale zastanawia mnie czemu nie ma tego przycisku.
Gram na patchu 11.3.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)

kicks Partyzant

[quote=kvj]podobny zespół do palermo / napoli byle nie z Włoch (ach, te ograniczenia)

Nie chcę: Borussi Dortmund, Toulouse, Tottenhamu, Lille ani nic z Hiszpanii.

Nie chcę też klubów typu Ajax czy Porto które bez problemu wygrają ligę.

Zastanawiałem się nad Evertonem lub PSG. Co polecacie??[/quote]

Benfica, duży stadion. Budzęt 5-7 mln. Dużo młodych zawodników, i paru starych. Liczba karnetów jakie sprzedasz to około 35 tys wiec kibice są oddani.

I ZERO OGRANICZEŃ. GRASZ W LIDZE MISTRZOW

luki7777 Partyzant

04.06.2011 08:55    #9770     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 3D
Witam. Tak jak widać w temacie, mam problem z trybem 3D w najnowszej odsłonie Football Managera. Posiadam grę z patchem 11.3. Przy pierwszym uruchomieniu, zacząłem wstępną karierę i mecz w 3D działał na najwyższych detalach bez żadnych problemów. Przy rozpoczęciu kolejnych karier, mecz się uruchamiał, ale za każdym razem w okolicach 6 minuty wyskakuje APPCRASH i gra się wyłącza. Przy wyłączeniu w opcjach trybu 3D można normalnie grać, jednak nie ukrywam, zależy mi na trybie trójwymiarowym. Gram na laptopie 3GB RAM, procesor 2x2,3 GHz, GeForce GT540M. Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution