Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Czarodziejski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Newcastle. 20 mln na transfery, duży budżet płacowy. Można sprzedać Bartona, Nolana, Rangera, Ameobiego i Williamsona, więc można nawet dobić do 40 mln. :) Z ciekawych juniorów jest Vuckić. Do tego świetny Tim Krul (szkoda, że tylko w FM), Steven Taylor, Jose Enrique (bóg na boku obrony, jeden z najlepszych piłkarzy w grze na tę pozycję), Cheick Tiote, Haten Ben Arfa, Jonas Gutierrez. Na prawdę jest w tym klubie wielki potencjał. Jedyny problem to blisko 5 przeciętnych napastników, których nikt nie chce kupić.

kvj Partyzant

nie wiem czym to może spowodowane, ale ostatni miałem trochę inna sytuację, lecz podobną
na początku sezonu Fellaini chciał do mnie (Napoli) przejść bez problemów, w środku sezonu już nie mimo że Everton był na 11 miejscu w swojej lidze a ja byłem 2. Też nie wiem czym to było spowodowane
Jeziorak Iława!

M1513K Partyzant

Może na początku Bassong chciał odejść do większego klubu, potem się obraził na Ciebie, że odrzuciłeś oferty od Realu i Romy i miał po prostu Cię dość, więc wolał gorszy klub niż ten prowadzony przez Ciebie :)
W sumie, to tak tylko gdybam. Ta gra jest pełna takich niezrozumiałych decyzji:)

Edit.
Z tego co pamiętam, miałem zazwyczaj z Bassongiem ten sam problem.

[quote=GuMkAzMaJtEk]Może dlatego, że ten klubik ma lepszego managera wyższą reputację niż niedawny beniaminek?[/quote]

Z tą reputacją w FM`ie, jest przesrane.

zollw Partyzant

06.06.2011 12:07    #9754     Sufler - Porady do gry - Pomoc piłkarzowi
Witam , mam problem ponieważ nie wiem jak ustawić pewną rzecz ;>
Gram angielskim klubem i kupiłem piłkarza który nie zna języka angielskiego (zna tylko hiszpański) , ale mam piłkarza który zna hiszpański ^^
I tu jest mój problem , jak ustawić aby ten drugi piłkarz pomógł temu pierwszemu? ;>

Demonir Partyzant

Ja mam to samo. Gram Śląskiem i zająłem 3 miejsce w pierwszym sezonie.
Strzeliłem najwięcej bramek w lidze (ponad 70) a straciłem bodajże 42, czyli tyle samo co trzecia od końca Cracovia.
Problem u mnie tkwi raczej po bokach obrony , choć nie uważam żeby personalnie było najgorzej.
Gram 4-1-3-2 i teraz w drugim sezonie po lekkich zmianach po bokach ,prawie dostałem się do fazy grupowej Ligi Europy (wygrałem 4-0 na wyjeździe z Rosenborgiem) i widać lekką poprawę.

Co do reprezentacji, to kiedyś nawet wygrałem z nimi Mistrzostwo Świata w 2014i dotarłem do półfinałów Euro 2012. Dobrze sprawdzała się taktyka 4-2-2-2 z dwoma defensywnymi pomocnikami i wyjściami z kontro ataku.

kamiQadze Partyzant

[quote=Demonir]Mam bardzo duży problem. Otóż Sebastian Mila w moim Śląsku był najlepszym zawodnikiem i zaliczał bardzo dużo asyst i w ogóle grał bardzo dobrze. Niestety tuż przed rozpoczęciem sezonu zarząd zaakceptował jego transfer do Sampdorii za 5 MLN€. Liga rozpoczyna się za tydzień a ja nie mam godnego następcy.
Proszę o jakieś propozycje.
Cena jaką mogę wydać to około 2,5MLN€

Fm 2011 11.3 sezon 2011/2012

Probowałem Iwańskiego, Majewskiego, Cetnarskiego, Klicha i wielu wielu innych, lecz nikt nie chce do Śląska przejsc[/quote]

jak dasz radę Budzińskiego z Arki ściągnij ;) chłopaczek ma potencjał, może nie jest to Mila ale da radę

kamilm Partyzant

Chciałbym zapytać jaką w stosujecie taktyke w kadrze polski, i w klubach anszej ekstraklasy. Najbardziej chodzi mi o obronę bo z tą pozycją mam największy problem zawsze moi zawodnicy tracą dużo bramek nawet gdy gram 2 defensywnymi pomocnikami:/

Demonir Partyzant

Mam bardzo duży problem. Otóż Sebastian Mila w moim Śląsku był najlepszym zawodnikiem i zaliczał bardzo dużo asyst i w ogóle grał bardzo dobrze. Niestety tuż przed rozpoczęciem sezonu zarząd zaakceptował jego transfer do Sampdorii za 5 MLN€. Liga rozpoczyna się za tydzień a ja nie mam godnego następcy.
Proszę o jakieś propozycje.
Cena jaką mogę wydać to około 2,5MLN€

Fm 2011 11.3 sezon 2011/2012

Probowałem Iwańskiego, Majewskiego, Cetnarskiego, Klicha i wielu wielu innych, lecz nikt nie chce do Śląska przejsc

kruuu Partyzant

05.06.2011 14:27    #9759     Sufler - Porady do gry - Problem, proszę o pomoc.
Witam, mam problem z FMem i chciałbym abyście mi pomogli.
Więc, zgrałem sobie dodatek PL Update. ;) i gdy uruchamiam nową grę, wybieram oczywiscie dodatek PL Update i domyślną baze danych, wybieram już kraj i małą baze danych, gdy daje: DALEJ to gdy wczytuje sie konfiguracja gry w pewnym momencie zatrzymuje się i nie postępuje i tak ciągle.
A gdy chce zacząć gre bez tego dodatku, wszystko normalnie działa. W czym problem?

PDrasta Młody aktywista

05.06.2011 11:18    #9760     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
pajacyk123 moim zdaniem powinieneś ustawić napastnika na środku środkowy, po prawej odgrywający, po lewej lis(choć sam nie jestem super taktykiem ;)
PS. screeny rób klikając alt F9(zapisują się w: moje dokumenty../Football Manager 11/screens

A ja mam problem taki: Nie wiem jak dać Ofensywnych napastników w mojej Lechii, szczególnie nowo pozyskanego Frantiska Kubika. Na schodzącego napastnika w ogóle ni wygląda no i tak nie gra. Na skrzydłowym co ma piłke w polu karnym, to zamiast dograć napastnikom na setke strzela i 80% to strzały ponad bramką, 10% obok i 10% w światło, gdzie z takiego kąta rzecz jasna nie strzela bramek. Niestety w rozmowie mogę mu dać 'strzelaj mocniej' lecz lżej niestety nie..Mam w składzie jeszcze 2 na tą pozycję, ale często wymieniam ich na mecze. Zapomniałem napisać że gra on na lewym skrzydle, więc piłki zazwyczaj są odchodzące, toteż trudno mu strzelić bramke.. za moment dam screeny trzech skrzydłowych.
http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html http://zapod(...)png.html
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution