Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

suciak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.06.2011 12:12    #9731     Sufler - Porady do gry - Wycofany z reprezentacji
Mam taki problem otóż po 3 sezonach gry objąłem posadę menadżera reprezentacji Belgii która przegrała kolejny mecz (ostatni był towarzyski). Do składu chciałem powołać Boyate, który gra u mnie w klubie, a w składzie repry go nie było. Jednak nie mogę go powołać, bo jego status reprezentacji to "wycofany z reprezentacji". Ja jako menadżer klubu go nie wycofywałem z meczu, a jedyna czynność jaką mogę w stosunku do niego wykonać to "usuń z listy krajowej". Czy tak zostanie już na stałe? Czytałem gdzieś że można to zmienić w FMRTE ale tam nie ma opcji "wycofany z reprezentacji", jest tylko zadeklarowany dla kraju lub zrezygnował z kadry, obie opcje są odznaczone.

poohatek3 Partyzant

Witam
Niedawno kupiłem Football Managera 11. Mam problem z trybem 3D. Gra działa normalnie do momentu, gdy uruchamiam mecz. Wtedy wywala mnie do systemu z komunikatem "Program Football Manager 2011 przestał działać".
Mam dopiero co zakupiony sprzęt, więc nie sądzę aby to była kwestia komputera.
Moja karta graficzna to nVidia GeForce GT 540M 1024MB, DirectX 11, SM 5.0.
Mam zainstalowanego patcha 11.0.3, ale ten błąd występował również bez jego instalacji.
Bardzo proszę o pomoc

Szotgun Partyzant

11.06.2011 08:08    #9733     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam!
Mam pewien problem. Gram zespołem Arema Indonesia. Jestem pierwszy w tabeli lecz moja przewaga nad drugim miejscem szybko topnieje z jednego powodu. Stworzyłem dream team jak na indonezyjskie warunki ściągając do siebie afrykańskie gwiazdy lecz kombinując ze stałymi fragmentami gry coś sknociłem. Chodzi o to że po wybiciu piłki z pola karnego przechwytuje ją niekryty zawodnik drużyny przeciwnej bo żaden z moich nie raczy go pokryć. Ponadto nie ma spalonego bo to połowa przeciwnika i gracz biegnie na bramkę. Tak moja drużyna traci większość goli. Jak to poprawić?
..::Hala Real Madrid::..

Perla Partyzant

Grupa: Ekspert
10.06.2011 18:14    #9734     Sufler - Porady do gry - Problem z poleceniami z ławki
Mam problem z poleceniami wydawanymi z ławki. Mianowicie kiedy wybieram jedno z nich, ma ono status "Oczekiwanie" dopóki nie przeprowadzę jakiejś zmiany w taktyce. Co ciekawe, ten problem pojawił się dopiero w 3. sezonie gry, wcześniej wszystko działało poprawnie.

Wie ktoś jak rozwiązać problem? Trochę przeszkadza to w grze.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
10.06.2011 16:13    #9735     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
Kreatory... ja tam gram klasycznie i wszystkich ładuję równo, jak leci. Bez głupot, bez ułańskich fantazji. Tylko Wolverhampton mi problemy sprawia, ale to małe piwo jest.
Spróbuj ograniczyć swobodę taktyczną - u mnie tylko trzech piłkarzy ma dość wysoką (ale wciąż normalną - nie nieograniczoną).
E: Napastnicy u mnie mają swobodę ograniczoną i grają tak, jak sobie to zaplanowałem - nie ma najmniejszych problemów ze strzelaniem. Ale przyzwyczaiłem się już do tego, że moje FMy są jakieś zaczarowane.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Del Partyzant

10.06.2011 15:11    #9736     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy mnie nie sluchają
U mnie w Juve to norma... Ustawione mam Buffonowi krótkie rozegranie ZAWSZE, podania do prawego obrońcy, ale nie zbyt często się to zdarza.. podejrzewam, że to zależy też od twojej taktyki, w sensie nastawienia. Czy grasz Kontrolą czy kontratakiem czy ofensywą. Tak samo chyba mają na to wpływ polecenia z ławki. Wydaje mi się, że jeśli dasz im "gra do napastników", to nawet bramkarz będzie wybijał piłkę byle tylko do napastnika. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
Ja mam inny problem.
Mianowicie w moim składzie rzuty karne z reguły wykonuje S.Giovinco. Jednak ważyły się losy króla strzelców dla F.Machedy i po rozpoczęciu meczu zmieniłem w ustawieniach, żeby to on strzelał ewentualne karne.
Ale nie wiem czemu gra mnie nie posłuchała. Podczas meczu miałem 3(!) rzuty karne, wszystkie strzelał Giovinco, mimo że go nie było na liście.
To błąd gry czy też problem z "usłuchaniem" zawodników?

Cezaryn Partyzant

Mam taki sam problem. Próbowałem zapisać grę na innym pliku i cały czas ten sam problem. Próbowałem też zrobić niwy zapis. Na pewno nie jest to też brak miejsca. Macie jeszcze jakieś pomysły?

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

10.06.2011 00:44    #9738     Sufler - Porady do gry - Bardzo długie ładowanie gry
Mi się ładuje nawet do 5 minut, ale ja mam po prostu słaby sprzęt :) Zaraz po formacie działało trochę szybciej, teraz cała gra wolniej chodzi, więc proponuje zrobić formata, jeżeli to nie problem :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

loswariatos Młody aktywista

08.06.2011 23:10    #9739     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy mnie nie sluchają
Jak dla mnie to są dwa wyjścia. Albo problem z motywacją albo dobra kasacja Twojej taktyki przez rywala. Póki co nic innego nie przychodzi mi do głowy.
meglio fascista che frocio

loswariatos Młody aktywista

08.06.2011 22:47    #9740     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy mnie nie sluchają
Hmm... może bramkarz nie gra krótko bo przeciwnik wywiera presję na obrońcach? Przerzucanie skrzydłami również może być spowodowane pressingiem lub agresywnym atakiem rywala na Twoich graczy środka pola. Instrukcje na przeciwnika mogą pomóc ale również mogą posypać taktykę bo np. pressing stosuje nie ten zawodnik co byś chciał. Te problemy dzieją się na wyjazdach czy nie ma reguły?
meglio fascista che frocio

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.