Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2011 15:03    #9721     Sufler - Porady do gry - Dylemat
http://www.cmrev(...)kam.html
polecam!tam rozwiązujemy takie problemy.Pozdrawiam
był - będzie - jest zawsze IKS!

szfedo Przodownik pracy

12.06.2011 13:07    #9722     Sufler - Porady do gry - problem z babacarem
No właśnie problem w tym, że Babi ma zmienne. I na jednej grze miał 185 i był kluczowym napadziorem gry, a w następnej już tylko 160 i średniak. Najlepiej sprawdzić Genie Scoutem jakie ma PA wtedy wszystko jasne.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert

F***k N****k Partyzant

11.06.2011 23:47    #9724     Sufler - Porady do gry - 2 WAŻNE pytania Panowie!!
Nie wiem chłopaki, ewentualnie pokombinuje z Daemonem to może wtedy ruszy. Teraz czas na sen i chwilę refleksji, jutro pomyślimy, chyba że znacie jakieś lepsze wyjście ażeby gra normalnie, bezproblemowo odpalała? Pozdrawiam, Napletek.

Akontipus Partyzant

11.06.2011 23:38    #9725     Sufler - Porady do gry - problem z babacarem
Kupiles go po 3 latce?? Jak tak to pech bo ma teraz zmienne PA. Wiec powiedzmy mial juz te 178 CA a tu pyk teraz ma miedzy 160-180. Mam ten sam problem ale u mnie sie rozwija jak swiniak na dobrej paszy, tylko gorzej gra po latce.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

11.06.2011 23:36    #9726     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji dla regena
Możliwe. Miałem podobną sytuację, tylko, że z normalnym graczem. Zaczynałem w Southampton i miałem tam takiego piłkarza - Guly do Prado. Atrybuty świetna na pozycję środkowego pomocnika z rolą wysuniętego rozgrywającego. Problem był jednak w tym, że on potrafił grać tylko jako ofensywny pomocnik lub napastnik. Przy środku pomocy miał czerwoną kropkę. Cały sezon jednak tylko tam go wystawiałem, aż na koniec sezonu w zakładce "Ustawienie" było napisane - "Środkowy pomocnik - Naturalny".

Podobnie zrobiłem z Florentinem Matei. Potrafił grać tylko po lewej stronie boiska lub w środku. Ja go jednak uczyłem grać na prawej. Efekt? Na koniec sezonu - "Prawy pomocnik - Uzdolniony".

Spróbować zatem z pewnością nie zaszkodzi. W dwa sezonu powinno Ci się udać.

Akontipus Partyzant

11.06.2011 23:31    #9727     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji dla regena
Witam. Mam pytanie. Otóż mam rok 2016 i pojawiło się masę kompletnych regenow,za wyjątkiem pozycji dmc która jest kluczowa w mojej taktyce.
Mam mlodego regena (19 lat) z Argentyny, gra na pozycji DC ale biorąc pod uwagę jego wszechstronne skille (mógłby nawet być napastnikiem) bylby z niego idealny def pomocnik. Problem w tym, że nie ma w ogóle wytrenowanej pozycji DMC. Czy jest możliwość wytrenowania jej do, powiedzmy, "zielonej kropki" w 2 sezony?? Pozdro

kaczor1921 Partyzant

11.06.2011 23:30    #9728     Sufler - Porady do gry - problem z babacarem
Kupiłem go 2.5 sezonu temu a on się prawie wogóle nie rozwija gra około 20-25 meczy w sezonie a trenerów mam 4 gwiazdkowych,Ktoś wie co się dzieje

buczek93 Młody aktywista

Witam. Tak jak w temacie, od pewnego czasu borykam się z problemem nie funkcjonującego mi prawidlowo pliku fake.lnc. Plik dzialal jak należy przez jakieś 4 lata w grze, Niemcy normalnie jeździli na zgrupowania ale przed ME 2016 gra nagle uparla sie, że będzie stawiać tylko na szaraków. Problem dotyczy o dziwo, tylko reprezentacji Niemiec i Japonii - Wietnam, Chiny, Korea Poludniowa i w-wy św. Tomasza i Książęca mają normalnych reprezentantów. Szaraki wynikają z decyzji "trenerów" in game czy z bledów w pliku ? Dodam, że plik leży w c:/users/xxx/documents/sports interactive/football manager 2011/data/updates/update-1130/db/all. Gram na wersji 11.3.

buczek93 Młody aktywista

11.06.2011 13:59    #9730     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
Po prostu musisz się pogodzić z tym, że pewnych meczy gra ci NIE DA wygrać. Prosty przykład - eliminacje do MŚ 2018, strefa APD, Brazylijczycy grają na wyjeździe z Argentyną. Albicente grają poniżej oczekiwań, 4 miejsce w tabeli, Brazylia kosi każdego jak chce, problemy robi tylko Urugwaj (a właściwie Muslera, który się chyba przed meczem klonuje, bo wyciąga wszystko). I co ? Argentyna nawet grając ze słabo dysponowanym Higuainem (zmieniane w edytorze!!) ogrywa mnie co najmniej 3 golami różnicy, pomimo faktu, że Brazylia wychodzi w najlepszym ustawieniu, wszyscy gracze mają przygotowanie meczowe 10000, wypalenie 0 i morale 100. Więc dupa zbita, durny zerojedynkowy programik się uprze i nie ma bata. Trzeba to przeboleć i uznać, że to marny żart w stylu sucharów Strasburgera albo marna próba dogonienia twojego zespołu i "zrównania" szans.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.