Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2011 13:18    #9711     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami.
Po wgraniu wszystkich kitsów do wielu lig mam problem z ligami francuskimi, hiszpańskimi i angielskimi (od Championship w dół). Są tylko takie domyślne. Czy u was też tak jest? Ściągnąłem chyba z 3 różnych źródeł i cały czas to samo.

Proszę o pomoc.

nigoL Partyzant

Szukam bramkarza, napastnika, pomocników na wszystkie pozycje oraz środkowego i prawego obrońce do Jagiellonii. Patch 11.3. Tylko prosiłbym o zawodników U-29 - nie chciałbym mieć starej drużyny.

Mam na oku Yurchenke, Pavlyuchka (czy jak się tam zwie), Mam też na oku Robinho (wolny strzelec z Brazylii). Problem jest z obsadą bramki i pomocy.

Fajny jest Elton (Kiedyś grał w Legii a w patchu 11.1 gra w Ole Brasil. Jakby ktoś miał 11.1 i chciał wydać 60 tyś trzeba dać "Wszyscy piłkarze - Brazylia". CA koło 150 - 160 więc trzeba go brać.)
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

zollw Partyzant

13.06.2011 06:50    #9713     Sufler - Porady do gry - Warta Poznań
Dobra to dzisiaj startuje wartą ;> bo moja obecna gra zrobiła się monotonna -,- 20-30 wygranych z rzędu , problem w pierwszym pół finale LM i mega łatwe zwycięstwo w finale i tak na okrągło ;/
Żałuję że zmieniłem Newcastle na Chealsea ;/

jacekzielinski Partyzant

13.06.2011 01:37    #9714     Sufler - Porady do gry - Gdzie trening??!!
Dla wszystkich mających podobny problem potwierdzam - łatka 11.2 naprawiła ten błąd.

Dzięki za pomoc.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
12.06.2011 23:45    #9715     Sufler - Porady do gry - Warta Poznań
[quote=zollw]Witam , nurtuje mnie pytanie czy opłaca się grać Zielonymi ;>
Chciałbym nimi awansować do pierwszej ligi w pierwszym sezonie ale nie wiem czy opłaca mi się tracić czas na grę tym zespołem ;>
Chciał bym dostać od Was jakieś rady dotyczące tego zespołu ;>
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ^^[/quote]

Na pewno się opłaca, sam wielokrotnie awansowałem nimi do Ekstraklasy a zauważyłem, że gdy ja rozpoczynałem karierę Lechem Poznań to Boguś Baniak też nie miał z tym problemu, w końcu są tam Zakrzewski, Gajtkowski, Reiss czy chociażby Bledzewski w bramce.

PS. W FM-ie 12 powinno być jeszcze łatwiej bo z wielu źródeł dochodzą głosy, że Warte mają wzmocnić znani piłkarze (m.in. Goliński, Żurawski) których zadaniem będzie właśnie wywalczenie awansu.

drzewik Partyzant

12.06.2011 23:30    #9716     Sufler - Porady do gry - Gdzie trening??!!
Ściągnij sobie łatkę 11.2 hot fixa i powinno być ok, wgrasz nowe reżimy i będziesz śmigał dalej. Bynajmniej mi to pomogło jak miałem ten problem.

Zymon Partyzant

[quote=Grzechoo]Jedynak ze Śląska, oprócz trenowania bramkarzy chyba też może być asystentem. [/quote]

ok spradze go.Kurde tylko mam problem.Mam w skladzie w ataku:Boguskiego,Piotrka Brożka,Lazervica i Małeckiego i problem polega na tym ze mnie rozczarowuja..oprocz Małeckiego a Lazervic dobiero przyszedł...możesz(możecie) poradzic co mam zrobic z Boguskim i P.Brożkem?zaczynam 3 sezon w Wisle i nie chce zeby bylo jak w tatym sezonie ze Brozek strzelil 6 goli a Boguski 10(we wszystkich rozgrywakach).Mam w rezerwie Omara Andrede(Tego Peruwianczyka podobny wielki talent w fm2007) ale ma on dopiero 18 lat i nie wiem czy go zostawic czy wypozyczy?Myslalem zeby sprzedac Brozka i Boguskiego i dac szanse Andrede ale czy sie sprawdzi?
był - będzie - jest zawsze IKS!

jojko Partyzant

12.06.2011 21:28    #9718     Sufler - Porady do gry - Real Life taktyki
Akontipus jezeli masz taka mozliwosc uploadnij swoja takse z checia sprawdze jak starasz sie grac. Ja sam szukam czegos miedy Conte a Enrique. Uwielbiam grac flat442 w tej chwili mysle nad 442 ale z ofensywnymi skrzydlami i silnym srodkiem boiska. Najwiekszy problem sprawia mi obrona naprawde ciezko jest ustawic to tak zeby nie tracic duzo. Tak jak to powiedzial jeden z przedmuwcow osobne ustawienia dla obrony i ataku mogly by byc ciekawym rozwiazaniem moze juz w fm12

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
12.06.2011 15:38    #9719     Sufler - Porady do gry - Dylemat
http://www.cmrev(...)page=221

Po to właśnie istnieje ten temat.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.06.2011 15:14    #9720     Sufler - Porady do gry - Budżet Transferowy = 0 mln E
Też. Niekiedy zerowy budżet nie stwarza problemu, bo mozna przesunąć z płacowego. Ale co do Strasbourga, to mały budżet w 1 sezonie przełożył się na wysoki w drugim. 13 milionów euro dla beniaminka drugiej ligi to dużo. Za utrzymanie dawali 8.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution