Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

josedratewka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2011 18:37    #9701     Sufler - Porady do gry - Problemy finansowe w klubie
W esktraklasie Polskiej takiego problemu nie ma, wystarczy kilka spotkań towarzyskich. Najlepiej grać co dwa dni. Jeden mecz pierwszy zespół, drugi rezerwy a trzeci juniorzy itd. Choć gra przez to już nie sprawia tyle radości... Absurdem jest, ze klub warty 6 tysięcy oferuje mi za sparing 170 tysięcy. Mówię o euro.-.-

PDrasta Młody aktywista

14.06.2011 17:35    #9702     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja mam problem taki. Gram taktyką 4-2-2-2(ze skrzydłowymi) Role mam takie: Skrzydłowi atak, Środkowy pomocnik obrona/wsparcie i nieszczęśni napastnicy - Środkowy + Lis[tutaj staram się kombinować] Jako lis gra Nworuh(niezbyt techniczny, ale piekielnie szybki) a jako środkowy gra Titi(przeciętniak we wszystkim, można by powiedzieć) Problemem jest to, że Nworuh ma koło 3-5 sytuacji co mecz sam na sam bo wyprzedza obrońców, ale nic nie strzela - wydaje mi się, że źle ustawiam Titiego, może Lis nie powinien grać ze Środkowym? nie mam pojęcia, w statystykach ma 7 meczy 5 bramek(liga 2/3) więc statystyki super, ale te bramki są z dobitek itp. Jak mam poprawić skuteczność napastników?[W poprzednim sezonie po połowie krolem strzelcow byl obronca, ale kupując napastnika jeszcze dał radę się wspiąć na górę i jednak on został królem strzelców ligi - Titi..]
Cel jest taki - osiągnąć skuteczność napastników, bo aż oczy bolą jak pudłują[80% strzałów Nworuha w środek bramkarza].
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Salim Partyzant

[quote=Salim]Szukam klubu ze słabej ligii - ale nie polskiej ;)
Klub nie powinien miec problemow finansowych i taki w miare (podkreslam W MIARE ;) ) przyzwoity skład.
Moze to byc jakas egzotyczna liga, ale chcialbym zeby ta liga byla domyslnie w FM 11. [/quote]
Ponawiam :)

exeter_city Partyzant

14.06.2011 15:33    #9704     Sufler - Porady do gry - Problemy finansowe w klubie
Mam problem z prowadzonym przeze mnie klubem , Blackburn Rovers, w którym przy 7 kolejce odnosząc straty finansowe opróżniam konto klubowe. Wersja 11.0
PRosze o porady co mam takiego zrobić , i czy to normalne że klub przynosi takie straty (dodam że nie prosiłem zarząd o podwyższenie płac czy kasy na transfery tylko sobie modyfikowałem do 600 tys. na płace )

Snowy Partyzant

DirectX zaktualizowany miałem, zapomniałem o Frameworku więc zainstalowałem wersje 4.0 niestety to w niczym nie pomogło. W tym laptopie są zamontowane dwie karty graficzne i może to w tym problem? Niby przestawiłem na wydajniejszą, ale w opcjach nVidii było zamiast FM11 to FM05-09?

EDIT: Chyba się udało rozwiązać problem, zamiast na lepszej karcie graficznej włączyłem na zintegrowanej i o dziwo ! działa. Zobaczymy na ile starczy.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

14.06.2011 06:15    #9706     Sufler - Porady do gry - Przegrzanie karty?
Witam.
Otóż mam ostatnio problem. Kiedy rozgrywam mecz na ekranie pojawiają się niesamowite kwiatki. Obraz cały czas miga, a murawa rozstępuje się jak Morze Czerwone dzięki Mojżeszowi.
Wydaje mi się, że jest to spowodowane przegrzewaniem się karty graficznej, ale nie jestem w sprawach sprzętu specjalistą dlatego pytam. Może ktoś z was wie lepiej co się dzieje? Reinstalka FMa nic nie dała.

Załączam screena z gry

Salim Partyzant

Szukam klubu ze słabej ligii - ale nie polskiej ;)
Klub nie powinien miec problemow finansowych i taki w miare (podkreslam W MIARE ;) ) przyzwoity skład.
Moze to byc jakas egzotyczna liga, ale chcialbym zeby ta liga byla domyslnie w FM 11.

Snowy Partyzant

Witam, ostatnio sprawiłem sobie nowy sprzęt do gry w FM, a mianowicie laptopa ASUS K53SV. Liczyłem na sprawną rozgrywkę w ukochanego managera, natomiast jest pewien problem, gdy dochodzę do meczu tzn. po rozmowie motywacyjnej gra się zacina, robi się czarny ekran i wyskakuje okienko, że program Football Manager przestał działać. W laptopie jest zainstalowany Windows 7 Home Premium 64-bit, FM oczywiście zaktualizowany do wersji 11.3.
Może ktoś wie jak to naprawić? Czekam na pomoc i pozdrawiam.

forzaKuba Partyzant

13.06.2011 17:00    #9709     Sufler - Porady do gry - Błędy w grze - proszę o pomoc
1. problem zostal wyjasniony na forum, poszukaj
2. taki blad tej gry, nic nie poradzisz

BennyLBK Partyzant

13.06.2011 15:58    #9710     Sufler - Porady do gry - Błędy w grze - proszę o pomoc
Witam! Jestem początkującym w te klocki i proszę o wyrozumiałość, ale napotkały mnie dwa irytujące błędy, które psują mi radość z gry. Bardzo proszę o pomoc w ich rozwiązaniu. Otóż:
1. Powołania do reprezentacji. Prowadząc swój klub, pewnego razu postanowiłem wycofać część zawodników z repry. O tamtej pory notorycznie nie otrzymują powołań, mimo że w swoich drużynach narodowych są gwiazdami.
2. Problemy z fejsami. Po wgraniu 'full facepack'a nie wszystkie twarze zawodników się ładują, np. fejs Luis'a Suarez'a, oraz twarze reprezentantów Francji i Holandii (o dziwo w normalnych klubach ów piłkarzy nie ma tych problemów).

Bardzo was proszę o w miarę szczegółową pomoc, z góry dziękuję i liczę na wyrozumiałość.

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution