[quote=TheKronos]@oldgunz Niestety nie mam się czym chwalić bo gram Barcą [/quote]
Nie nazwałbym tego wyczynem. Mnie udało się wygrać z Realem w 1/8 finału LM dwumecz 2:0 (1:0 w domu, 1:0 na wyjeździe), w którym oba gole padły po kontratakach. Grałem Bragą.
[quote=dande]Skoro już dyskutujemy, to mam kolejne pytanie. Jak zachować koncentrację zawodników?
Bardzo często mi się zdarza, że zaraz w pierwszych 5 minutach meczu tracę bramkę, lub zaraz po przerwie. I muszę gonić wynik.
[/quote]
Albo masz zbyt ofensywną strategię wyjściową albo źle motywujesz piłkarzy. Żądaj zwycięstwa i dobrej gry przed meczem, w przerwie każ podtrzymać koncentrację.
[quote=dande]Lub też gdy trafię bramkę, przeciwnik wznawia od środka i gol... Lub 3 min później. Jak temu zaradzić?[/quote]
Po strzeleniu gola spróbuj uspokoić grę, przechodząc choćby na strategię 'Kontratak'.
Jednakże przyczyna problemu może jeszcze leżeć w samych zawodnikach. Jeśli nakupowałeś młodych talentów i średnia wieku w Twoim zespole waha się w granicach 20 - 23 lata, to nie dziwne, że piłkarze słabo skoncentrowani, mimo tego, że atrybuty techniczne i fizyczne na wysokim poziomie.
Generalnie przed przeprowadzeniem transferów, polecam zapoznać się z tym:
http://www.fm-ba(...)ned.html
Bardzo przydatny poradnik, który pozwoli uniknąć sytuacji, w której teoretycznie zespół powinien gnoić wszystkich, a zbiera baty.
Najnowsze posty