Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2011 20:39    #9451     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zainstalować FM :(
Witam!
Mam taki problem kupiłem FM 11 i chcę go zainstalować ale jest tylko taka ikonka i jak w nią kliknę to pojawia się czarne okno i po chwili znika ...
Dodaje sceena http://i.imgur.com/ujxnr.png
W FM 10 było takie jakby pudełko i wszystko było ok a tu jest takie dziwne...
Z racji tego że jestem tu nowy proszę starych wyjadaczy tej gry o pomoc
Z góry dziękuje ...

Finrod Partyzant

18.07.2011 18:22    #9452     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z PRZEDLUZENIEM KONTRAKTU
Pewnie, że można. Prowadzenie tylko reprezentacji może być nudnawe. Oczywiście nie wiadomo też, czy klub zgodzi się na prowadzenie równolegle reprezentacji, ale zazwyczaj nie robi problemów.

Finrod Partyzant

18.07.2011 17:52    #9453     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z PRZEDLUZENIEM KONTRAKTU
Co do pierwszego problemu, to może masz za małą reputację. Wygrywanie tylko w lidze może być za małym postępem. Spróbuj wygrać coś w Europie. Ja wygrałem 2 razy Ligę Europy, a i tak niektórzy zawodnicy nie chcą podpisać kontraktu i uciekają na przykład do Karpat Lwów... Jedynym lekiem na to jest ich sprzedaż, jeśli nie chcesz tracić pieniędzy i szukanie nowych.

Co do drugiej sprawy: można. Po prostu musisz znaleźć takiego zawodnika i go kupić. Ograniczenie transferów od 18 lat jest w Brazylii na pewno. Tam jest taki przepis, że tylko po skończeniu 18 lat mogą wyjechać za granicę. Więc jak kupujesz kogoś z Brazylii, to tak będzie. W innych krajach już chyba nie. Ja na przykład kupiłem 16-letniego obrońcę z Francji, więc jest to możliwe.

Donci Partyzant

18.07.2011 17:42    #9454     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z PRZEDLUZENIEM KONTRAKTU
Czesc mam problem gram Zniczem Pruszków mam rok 2025 od 7/8 lat zdobywam wszystko co mozna w polskiej lidze jestem na 25 miejscu rankingu klubow europejskich moi zawodnicy sa szczesliwi ze graja w moim klubie ale malo z nich chce przedluzyc kontrakt , niekiedy przechodza do klubu gorszego od mojego i slabszej ligo obeznie polska liga jest na 14 miejscu i Mistrz kraju gra od razu w fazie grupowej ligi mistzrów :) co zrobic zeby te ubeki podpisywali kontrakt w wiekszosci z nich jestem w uwielbionych >??

A i czy mozna pozyskac 16 latka zeby przeszedl do mnie w wieku 16 lat a nie 18 i jak to sie robie jesli mozna ?

Donci Partyzant

18.07.2011 17:15    #9455     Sufler - Porady do gry - Poziom akademii piłkarskiej
Czesc mam problem gram Zniczem Pruszków mam rok 2025 od 7/8 lat zdobywam wszystko co mozna w polskiej lidze jestem na 25 miejscu rankingu klubow europejskich moi zawodnicy sa szczesliwi ze graja w moim klubie ale malo z nich chce przedluzyc kontrakt , niekiedy przechodza do klubu gorszego od mojego i slabszej ligo obeznie polska liga jest na 14 miejscu i Mistrz kraju gra od razu w fazie grupowej ligi mistzrów :) co zrobic zeby te ubeki podpisywali kontrakt w wiekszosci z nich jestem w uwielbionych >??

A i czy mozna pozyskac 16 latka zeby przeszedl do mnie w wieku 16 lat a nie 18 i jak to sie robie jesli mozna ?

Donci Partyzant

PDrasta Młody aktywista

Witam. Mam taki problem: W sezonie 2010/2011 grałem Ekranasem Poniewież, doszedłem do fazy grupowej LM litwinami, tam miałem 1-0-5 bilans, dojście jest, więc sukces duży. Następna edycja LM, mysle, że pkt powiększą mi się sporo po tym[przynajmniej do 5-6] a tu co widzę? lekko więcej niż w tamtym sezonie[w 2010 roku również miałem 3 z kawałkiem] a co jest najlepsze? zespół z Irlandii, BOŚNI I HERCEGOWINY, Białorusi[nie BATE], ŁOTWY[!!!], Czech[nie Sparta P/S, Plzno] ma więcej pkt ode mnie, chociaż ledwo przeszły 2 fazę w tamtym roku, odpadli z LM w 3 rundzie i potem odpali w 4. rundzie LE...

Rozumiem, że jeden rok nie zmieni moich pkt, no ale awans do LM i pokonanie takich drużyn jak Kopenhaga[~44pkt[po pokonaniu mialem chwilowo 36?pkt] oraz Genk powinienem być rozstawiony spokojnie, nie załapując się minimalnie na rozstawienie do rundy 3, tymczasem jestem jako ostatnia rozstawiona drużyna w 2 rundzie[w tamtym roku były 3-4 gorsze punktowo]
Dla mnie to jest nie do pojęcia, bo jak mam awansowac do LM skoro po awansie w tamtym roku jestem ledwo rozstawiony w 2 rundzie? Co roku szczęścia nie będzie..

http://zapod(...)png.html

Co o tym myślicie?
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

dande Partyzant

Czytałem wiele podobnych tematów, ale nie znalazłem problemu podobnego do mojego.
Gram w Anglii. I zastanawia mnie jakim cudem Manchester United, Chelsea, Arsenal i inne wielkie kluby (czasem nawet typu Aston Villa) ściągają zawodników po 17-19 lat z Brazylii, Ukrainy, Argentyny, Turcji itp itd, czyli z państw spoza UE i zawodnicy ci otrzymują pozwolenie na pracę. Najczęściej grali tylko w kadrze młodzieżowej, nawet bez meczu w seniorskiej reprezentacji. Ja do mojego Crawley Town, nikogo nie mogę ściągnąć, nawet Rudenoka, bo nie dostaje pozwolenia na pracę, a w kadrze BL gra i strzela non stop (ja prowadzę Białoruś...). Dlaczego tak jest? Wielkie kluby są faworyzowane?

I nie jest tak, że wypożyczą kogoś i wypożyczają by dostał obywatelstwo. Po prostu jest ten ktoś młody w kadrze.

jaruone Młody aktywista

17.07.2011 19:54    #9459     Sufler - Porady do gry - Fake.lnc w FM2011
A mi co poradzicie - wrzuciłem pliki Vetra do folderu "all" w odpowiednim updacie (11.3) i działa jeśli zacznę nową grę. Na starym savie - lipa - puściłem nawet symulację (bo mam sava z 12.2011 i do Mistrzostw Europy same towarzyskie) tak żeby "przewinąć" czas i nastąpiło powołanie na mecze o punkty - też lipa. Na każdym z posiadanych savów z rozpoczęta rozgrywką tak się dzieje. Zaczynając grę od nowa - wszystko gra. Jak to obejść ??

BTW- zauważyłem że na win 7 ścieżka jest nieco inna niż w instrukcji do fejka

Pomyślałem może byłby ktoś tak uprzejmy i wrzucił mi spakowany folder/foldery z odpowiednimi folderami z update 11.3, które pomogą na ten problem ??

Macu Partyzant

17.07.2011 19:36    #9460     Sufler - Porady do gry - RB Lipsk
Witam, mam pytanie, mam zamiar grać w FM 11 RB Leipzig który występuję obecnie w IV lidze niemieckiej. Problem w tym że zaczynając grę mogę wybrać tylko 3 ligi niemieckiej. Da radę jakoś aktywować IV ligę abym mógł grać RB Lipsk?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution