Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2011 18:43    #9401     Sufler - Porady do gry - Jaki laptop pod FM ??
Witam!
Planuję zakup laptopa i oczywiście chcę grać na nim w FM, moje pytanie brzmi jaką firmę polecacie,ile GB, ramu i jaka będzie najlepsza karta graficzna ??
Chcę kupić laptopa na którym bez problemów będzie chodzi FM15-16;) Cena tylko 1300 zł ale liczę na waszą pomoc ;) Pozdrawiam ;]

BLyy Partyzant

25.07.2011 17:28    #9402     Sufler - Porady do gry - Piłkarze chcą odejść
Witam. Mam problem. Gram Ruchem Chorzów. Kilku moich piłkarzy chce odejść nawet wtedy jak miesiąc temu podpisali ze mną nowe kontrakty.

Stosowałem sztuczkę, że jak jeden chciał odejść, to dawałem status, że nie jest potrzebny klubowi, przesuwałem do rezerw, wystawiłem na listę transferową oraz dałem, że żadana przeze mnie kwota na max; co zniechęcała kupców. Po jakimś czasie proszą mnie bym usunał go z listy transferowej i jest napisane, że jest szczęśliwy w klubie i że nie chce odejść z klubu. Czemu nie mogę wtedy z nim podpisać nowego kontraktu? Znacie jakieś triki?
Z jednym próbuje przedłużać od dłuższego czasu, ale jego agent w relacjach ze mną ma wpisaną nienawiść; bo z jakimś podrzędnym piłkarzem którego też jest agentem a grał u mnie; nie chciałem podpisać kontraktu. Z gwiazdą klubu też nie mogę.

Z innymi piłkarzami również mam problem podpisać nowy kontrakt.

kostas7 Partyzant

25.07.2011 15:47    #9403     Sufler - Porady do gry - Megapack 3
Dziś wałkowałem ten problem i jeśli to się komuś przyda to zrobiłem tak.
Scaliłem te siedem partów programem dzielacz a następnie wypakowałem programem 7Zip. Dział! Pozdrawiam.

rfl79 Partyzant

Mam problem, gdyż przejąłem w listopadzie (po dość długiej karierze Arsenalem) Juventus i teraz mam 2 lutego i okazało się, że w składzie Juve nie ma 4 , a tylko 3 graczy, którzy przez 3 lata byli szkoleni w Juve. Przejrzałem każdego zawodnika z drugiej drużyny i z juniorów i nie ma tego czwartego który nadawałby się do zgłoszenia. Przez to nie mogę z moją karierą ruszyć dalej i tu moje pytanie czy jest jakiś sposób, żebym mógł kontynuować moją karierę , czy będę musiał się zwolnić i znowu szukać nowego klubu :/ ?

Nemi94 Partyzant

25.07.2011 15:09    #9405     Sufler - Porady do gry - Problem z LE
Witam.
Mam pewien problem z Ligą Europy. Otóż kończy mi się ona na na trzeciej rundzie kwalifikacyjnej.;< Niby losowanie jest do czwartej fazy ale nie ma możliwości tego sprawdzenia. Potem nie odbywa się już wszystko łącznie z finałem.:< gram na patchu 11.2.1 z uaktualnieniem cm revolution v 0.3

EDIT
lm normalnie mi działa.

Piort90 Partyzant

25.07.2011 14:24    #9406     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Czesc. Mam dziwny problem, złożyłem oferty do 5 reprezentacji. Po paru dniach mam informacje ze dana reprezentacja mnie "wzywa". Jak dobrze pamietam w poprzednich wersjach oznaczało to ze zostałem wybrany. Problem w tym ze kiedy przychodzi do mnie informacja to odrazu jest ona odrzucona przeze mnie (!?). Prosze o pomoc.

Amikowiec Młody aktywista

25.07.2011 13:14    #9407     Sufler - Porady do gry - Więcej kibiców na stadionach
kurde też mam mały problem z frekwencją, niby mam sukcesy w Santanderze (6x majster Hiszpanii, 5x LM, 6x Puchar Króla, nie licząc sukcesów w Superpucharach i KMŚ), kapucha też jest (wykupił mnie francuski inwestor), stadion na 127 tys. poj. (wszystko krzesełka), a karnetów na sezon sprzedaje tyle samo, może z 1 tys. albo 2 więcej, jak grałem na El Sardinero, które ma 22 tys. poj. Na mecz przychodzi zazwyczaj coś koło 120 tys. ludzi. Ale co mam poradzić na karnety?

Gasparus Partyzant

Witam. Dawno nie grałem i mam problem z wyborem drużyny.
Chciałbym pograć kimś z naszej polskiej Ekstraklasy.
Zastanawiam się nad Śląskiem / Wisłą / Lechem. Co ciekawsze w perspektywie dłuższej gry? Chyba, że są może jakieś inne propozycje?

Guezmir Młody aktywista

25.07.2011 11:11    #9409     Sufler - Porady do gry - Obrona
Ja stosuję metody opisaną na stronie FM Britain:

http://www.fm-br(...)ck-four/

Jestem zadowolony. Tracę mało bramek, większy problem mam z zestawieniem ofensywy. Statystykami mojej obrony pochwalę się wieczorkiem.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

jojko Partyzant

24.07.2011 22:17    #9410     Sufler - Porady do gry - Obrona
Mam problem z własna obrona i chcailbym zeby tutaj kazdy dawal screeny i wpisy z tego jak on sobie radzi z ustawieniem wlasnej obrony

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution