Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

el Maestro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Też mi się ostatnio coś takiego przytrafia. Zrobiłem 3 zapisy tej samej gry i wszystkie szlak trafił. Nigdy nie miałem takiego problemu, z żadnym FMem, nawet z 2011, do czasu zainstalowania łatki 11.3. 3 razy zaczynałem karierę St. Pauli i 3 razy po jakimś czasie nie mogłem wczytać zapisanej gry (już po miesiącu- dwóch w grze, nie po kilku sezonach). Przeinstalowałem FMa, zapisane gry dalej nie działają, ale łudzę się, że może gdy zacznę nową karierę, to problem już nie wystąpi. To jest wysoce frustrujące zaczynać grę tym samym zespołem od nowa i od nowa, tylko po to, by przekonać się następnego dnia, że kilka godzin grania poszło na marne.

farr Partyzant

01.08.2011 19:31    #9352     Sufler - Porady do gry - Problem z posiadaniem piłki.
Mam problem odnośnie posiadania piłki (przynajmniej według mojego asystenta). Gram Chelmsford City i obecnie rozgrywam 3 sezon w npower league 2 i bardzo często asystent informuje mnie o słabym posiadaniu piłki. Jestem w stanie zrozumieć to w meczach np z West Ham, Bristol City, Birmingham itd w Pucharze Ligi, bo rywale są dużo lepsi od moich zawodników. Zastanawia mnie natomiast, dlaczego mam te informacje również w lidze ! Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to że... mimo tych problemów w posiadaniu piłki moi gracze potrafią wyprowadzić 5-6 groźnych akcji i strzelić kilka goli (w zależności od skuteczności), a rywale mając 60% posiadania piłki mają problem w strzeleniu chociaż jednego gola. Dziwi mnie również fakt z problemem w posiadaniu piłki przez mój zespół, bo towarzyszył mi on również w Blue Square Bet Premier, a wygrałem tam ligę w cuglach... Trening techniczny mam na bodajże 4 gwiazdki i naprawdę brakuje mi pomysłu, co może wpływać na ten "problem", bo moim zdaniem jeżeli zespół wygrywa, to jest to problemem tylko na papierze. Co o tym myślicie ?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
31.07.2011 19:47    #9353     Sufler - Porady do gry - nie ma ofert za zawodnika
Dobra temat zamykam bo już poradziłeś sobie z problemem.

PS. Trochę spokojniej bo jak kolega wyżej napisał to jest tylko gra i tu nie ma się czym denerwować (nie chcę potem w wiadomościach usłyszeć o tym, że ktoś wywalił kompa przez okno xD)

dino99 Partyzant

31.07.2011 18:47    #9354     Sufler - Porady do gry - nie ma ofert za zawodnika
Ja często miałem podobny problem np z Smithem z Newcastle, zaczynałem od ceny 3 mln, ofert nie było żadnych ale kluby przejawiały zainteresowanie. Gdy cena spadła do 1-1,5 mln ofert już były.

kaiser_chief Partyzant

31.07.2011 18:35    #9355     Sufler - Porady do gry - nie ma ofert za zawodnika
dzieki za odp. wiec wlasnie proponuje klubom i nawet jak w zakladce transfer jest kilka zainteresowanych klubow, to w wdiaomosciach nie ma ani slowa o tym ze nikt nie zainteresowany nic. ktos mial podobny problem czy to moze bug? bo ani ich sprzedac a nie potrzebuje ich juz, a pensje musze placic psom. kto tak mial niech napsize pls

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2011 14:43    #9356     Sufler - Porady do gry - Piłkarze z rodzimej ligi
@kondi192
Ale to chyba odnosiłoby się do tego, że te kluby nie chiałyby mi ich sprzedać, z piłkarzami nigdy takich problemów nie miałem. Udawało mi się kupować zawodników Barcy i Athletico do Realu, graczy Man Utd i Arsenalu do Chelsea i Tottenhamu i jedyne kłopoty były z wygórowaną ceną.
Darkness... for me is where I shine

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2011 13:52    #9357     Sufler - Porady do gry - Piłkarze z rodzimej ligi
Witam,
gram 2. sezon Fiorentiną. W pierwszym sezonie niewielu piłkarzy ze światowej czołówki było chętnych na przyjście do mnie. Ale wygrałem ligę i Puchar Włoch, więc sytuacja znacznie się poprawiła- np. Papadopoulos i Sahin, którzy nie byli w najmniejszym stopniu zainteresowani przejściem do Violi teraz są niezwykle zainteresowani. Wyjątkiem są piłkarze z mojej ligi.

Mogę kupić podstawowych zawodników z dużo mocniejszych zespołów zagranicznych, a nie chcą do mnie przyjść zawodnicy nie mieszczący się nawet na ławce w swoich klubach w Serie A (Bonucci w Juventusie) czy będący 3. w kolejce na swoją pozycję (Abel Hernandez w Palermo był kontuzjowany, w pierwszym składzie gra Miccoli, a zastępuje go Pinilla). A to tylko 2 przykłady z wielu. O co tu chodzi? Problem nie leży w reputacji, bo już wspominałem, że zawodnicy z dużo mocniejszych lig i klubów przychodzą do mnie chętnie.
Darkness... for me is where I shine

szturgul Partyzant

31.07.2011 13:01    #9358     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Dzięki Jacko gram w '10 grubo ponad rok a ten problem dopeiro się u mnie pojawił. [quote=Jacko]To próbowałeś?
1. Wchodzisz w właściwości w skrócie do Football Manager
2. Masz tam taka linijkę Football Manager 20XXfm.exe"
3. Robisz tak Football Manager 20XXfm.exe" --reset_preferences
4. Dajesz zastosuj ,wchodzisz w grę bez żadnych już kłopotów
5. Jak będziesz wchodził drugi raz na fm to odznacz tę linijkę do
Football Manager 20XXfm.exe"
[/quote]
pomogło :D

Jarna Partyzant

31.07.2011 10:31    #9359     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie i reputacja
No właśnie problem w tym, że ja wybieram te dalsze ligi grywalne i na samym początku mam 2 kluby do wyboru, bowiem nie mają one żadnego managera. Jeden występuje w 3 lidze angielskiej, a drugi w 2 lidze hiszpańskiej i obie godzą się by mnie przyjąć, ale obojętnie którą wybiorę reputację mam na kontynentalną, a wolałbym być jako amator ;)

Sammson Partyzant

Początek 3 sezonu, gram sandecją więc mam duży problem z renomą klubu. Potrzebuję środkowych obrońców którzy poradzą sobie w lidze europy, 4 mln. zł budżetu.

fm 11.3

[quote=kopacz]Zawodnicy do Warty, 1 sezon, szukamy piłkarzy na każdą pozycję za darmo albo do 50tysięcy euro[wszyscy] którzy dadzą mi bezproblemowy awans i możliwość powalczenia w pucharze polski :D

fm 11.3[/quote]

fidel martinez, Omorou Nassirou

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.