Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomek_001 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cześć. W przedmeczowej opinii mojego asystenta mogę przeczytać, że niektórzy piłkarze mają poważne problemy z dopasowaniem się do stylu gry zespołu, dwóch także ma problemy z porozumiewaniem się z kolegami w skutek nieznajomości języka. Czy znacząco wpływa to na jakość gry tych zawodników na boisku? Co zrobić, żeby pozbyć się tych problemów?

Zymon Partyzant

02.08.2011 16:26    #9342     Sufler - Porady do gry - Polska liga
może coś wiecęj nam powiesz? kim grasz ,jaka cena...a tak po za tym to zapraszam tu http://www.cmrev(...)kam.html
był - będzie - jest zawsze IKS!

gulchynsky Partyzant

02.08.2011 02:22    #9343     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zatrudnić piłkarza
Witam,
Mam pewien problem, za nic w świecie nie mogę zatrudnić piłkarza z wolnego transferu. Gram Wartą Poznań w I lidze i chciałbym ściągnąć Żurawskiego, który aktualnie jest bez klubu. Ten jednak nie chce w ogóle nawet negocjować kontraktu. Próbowałem różnych sztuczek w FMRTE typu: zmiana reputacji klubu, poziom treningu i szkółki, finanse, poziom reputacji ligi, ustawiłem zawodnikowi siebie jako trenera i klub na ulubione dla zawodnika, zmniejszyłem maksymalnie jego reputację na bardzo słabego zawodnika, ale nic nie pomaga. Jest możliwość ściągnięcia go jakoś do klubu, czy muszę czekać aż zmieni zdanie?

RicardoSouza Partyzant

01.08.2011 22:58    #9344     Sufler - Porady do gry - Liga Europejska-bug.
witam mam problem a mianowicie. gralem stoke i bylem rozstawiony w trzeciej rundzie. dwumecz wygralem sprawdzilem kiedy jest czwarta runda ale gdy doszedlem do tej daty zadne mecze nie sa rozgrywane nawet 2 miesiace pozniej . jakby rozgrywki nie istnialy. zmienilem klub i to samo . pomocy.

kresiaki Partyzant

01.08.2011 22:01    #9345     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Też mam taki problem, tylko teraz usunął mi się adres URL we właściwościach...
Może ktoś z Was podać mi jaki adres URL mam wpisać?

Będę wdzięczny, dzięki.

majcherczyk Partyzant

01.08.2011 21:24    #9346     Sufler - Porady do gry - Steam, netbook, FM2011
FM jest teraz przypisany do konta Steam Twojego kolegi. Mozesz po prostu wziąć login/hasło do jego steama i pownineneś bez problemu móc zainstalować grę.

PDrasta Młody aktywista

01.08.2011 21:04    #9347     Sufler - Porady do gry - Odejście Gwiazdy
Niestety mam ten sam problem, tyle że w większej skali. Prowadząc Ekranas ściągam newgenów, po 2-3 latach są u mnie w pierwszym składzie, a pytają o nich kluby z czołówki. Teraz w 2016 roku mam problem, co roku odchodzi ode mnie 6-7 graczy z podstawowej jedenastki, często są tymi gwiazdami. Mają kontrakt jeszcze rok jednak wolę ich sprzedać i mieć pieniądze niż rok gry a pote za darmo odejście bo po prostu o nowym kontrakcie nie chcą słyszeć. Jedyna rada jest taka: Sprzedawaj go gdy ma jeszcze rok ważny kontrakt bo wartość spada a kontraktu i tak nie zechce podpisać :) Ja w 2 sezony zarobiłem ~70mln euro, lecz niesmak pozostał, bo zawodnicy miodzio a za marne 6-10mln euro jeden :/
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2011 20:26    #9348     Sufler - Porady do gry - Ile lig?
Tu jest specjalny temat -----> http://www.cmrev(...)l?page=7

P.S. Myślę że z 15 lig i duża baza-Pozdrawiam

SYSTEM83 Partyzant

01.08.2011 20:18    #9349     Sufler - Porady do gry - Odejście Gwiazdy
Witam

Mam taką sytuacje gdy zawodnik nie chce podpisać kontraktu i deklaruje chęć odejścia do większego Klubu sprzedaje go gdy pozostaje mu 1 rok obowiązującego kontraktu. Ponieważ chcę odzyskać za niego jeszcze jakieś pieniądze. Problem w tym że gdy to robię. Pół składu i kibice stroją Fochy i Pretensje do mnie że Gwiazdeczka odchodzi ponieważ to ja go sprzedaje.

Czy da się coś zrobić aby sprzedać zawodnika i nie robić złej atmosfery?
Bądź namówić go do pozostania w Klubie?
Bądź zwalić winę na zawodnika?

maciekwmg Partyzant

01.08.2011 19:57    #9350     Sufler - Porady do gry - Steam, netbook, FM2011
Witam mam taki mały problem, chodzi o to, że planuję zakup netbooka i jak powszechnie wiadomo taki komptuerek nie posiada napędu optycznego, więc jedyną drogą zainstalowania FMa jest Steam i tu pojawia się kolejny problem, gdyż grając na starym komputerze używałem płyty, a kod aktywacyjny Steam podałem koledze, który ściągnąl sobie FM11. W momencie gdy ja teraz chcę zainstalowac grę przez Steama po wpisaniu klucza z oryginalnego pudełka, wyskakuje mi informacja, że klucz został juz aktywowany i instalacja FM retail jest niemozliwa. Jak jest z tymi kluczami? Bodajże we wcześniejszych wersjach grę mozna było zarejestrować na 5 komputerach i klucze były odnawialne po odinstalowaniu gry(dodam, że kolega grę odinstalował). Proszę o pomoc

PS. Z góry przepraszam jeśli podobny temat już powstał, na szybko przeczesałem wyszukiwarkę i nie znalazłem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution