Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2011 20:02    #9331     Sufler - Porady do gry - Problem
Problem rozwiązany, temat zamykam :)

Sztaficer Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
03.08.2011 15:12    #9332     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote2=kondi192][quote=stumilowy1]mam problem.podczas gry próbując wejść na profil zawodnika gra się zawiesza i wyłącza.sytuacja powtarza się na innych sejwach i na nowych grach.co mam zrobić?
Gra jest orginalna[/quote]

A który patch masz zainstalowany ?
[/quote2]

WOW! Nie zacząłeś od "Oryginał czy pirat?" Szacun! :P

Jest sens instalacji, jeśli zależy Ci na "ezgotycznych" ligach.

stumilowy1 Partyzant

03.08.2011 14:04    #9333     Sufler - Porady do gry - problem z łatką
nie potrafie ściągnąć żadnej łatki.wyskakuje mi takie coś:

Firefox nie może odnaleźć serwera fm.cmrev.cmteam.biz.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

co mam zrobić żeby móc ściągać?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
03.08.2011 12:51    #9334     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=stumilowy1]mam problem.podczas gry próbując wejść na profil zawodnika gra się zawiesza i wyłącza.sytuacja powtarza się na innych sejwach i na nowych grach.co mam zrobić?
Gra jest orginalna[/quote]

A który patch masz zainstalowany ?

stumilowy1 Partyzant

03.08.2011 12:47    #9335     Sufler - Porady do gry - Problem
mam problem.podczas gry próbując wejść na profil zawodnika gra się zawiesza i wyłącza.sytuacja powtarza się na innych sejwach i na nowych grach.co mam zrobić?
Gra jest orginalna

tkooo Partyzant

Witam. Jak na załączonym obrazku. Co zrobić, aby ten błąd wyeliminować? Wyskakuje mi co jakiś czas. Gdy wyskoczy ten błąd mogę dalej coś przeglądać w grze. Jednak gdy chcę kontynuować to gra się już dalej nie ładuje. Proszę o pomoc. :)

Czarodziejski Partyzant

03.08.2011 11:16    #9337     Sufler - Porady do gry - Podatki
Może gra przewiduje przyszłośc, że podatki wzrosną do 50 procent?
Natomiast możesz zyskac w łatwy sposób pieniądze, które czasowo rozwiązują problem. Turniej towarzyski! Organizuje go, jak mam problem w kasie lub wiem, że będę przeprowadzał szalone transfery.
Przerwa zazwyczaj trwa cały lipiec (mecze codziennie) potem tydzień odpoczynku. 7 takich można zorganizowac. Mi na stadionie 10 000 dało to dochód ... 10 mln funtów. Fakt, gracze padnięci, lecz po 2-3 kolejkach dochodzą do siebie.
PS.Pamiętaj, by były to mocne ekipy.

Motor1624 Partyzant

03.08.2011 09:14    #9338     Sufler - Porady do gry - Błąd przy włączaniu
Witam. Mam pewien problem mianowicie bo dłuższej przerwie wgrałem sobie FM 11 wszystko zrobiłem jak miało być uaktualnienia te co kiedyś lecz przy włączaniu wszystko idzie ok do momentu w którym powinno być ładowania w różnych językach..zamiast tego jest czarny ekran z napisem ,,Pleas Wait'' czekałem od minuty nawet do 30 i nic a gdy chce to wyłączyć pisze że program przestał działać.. co to może być ?..

MateuszS Partyzant

02.08.2011 20:54    #9339     Sufler - Porady do gry - Nowe herby, stroje
Witam, pobrałem z tej strony herby i stroje do FM 2011 polskich zespołów, wrzuciłem je do folderu w Moich Dokumentach Sport Interactive/Football Manager 2011/graphics/kits/3D... itd to są stroje i analogicznie do graphics wrzuciłem logos czyli herby. W grze mam zaznaczone tylko buforowanie skórki. Niestety jak się łatwo domyśleć to nie działa... widzi ktoś problem? Może ktoś ma sprawdzone stroje/herby którymi chciałby się podzielić? Pozdrawiam

Suzi Partyzant

02.08.2011 20:28    #9340     Sufler - Porady do gry - Crash gry 19.06.2015
Witam, otóż mam taki problem z moim FMem 2011. Otóż mam 5 sezon, obecnie jestem zatrudniony w Manchesterze United i niestety zawsze 19.06.2015 dostaje crash, czyli "Aplikacja napotkała poważny błąd i zostanie zamknięta bla bla". Jak sobie z tym poradzić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution