Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cezar95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2011 09:23    #9301     Sufler - Porady do gry - Dodawanie logo FM 2010 - problem
Próbuje dodać własne logo do FM 2010, gram na dodatku z 4 ligą polską.
Chciałem dodać unie skierniewice.
Logo zrobiłem zgodnie z instrukcjami , wyłączyłem buforowanie, przeładowałem skórkę i nic. Podobnie z koszulkami. zrobiłem i nie działa.
Mogę prosić o jakieś wskazówki.

Jose Mourinho Partyzant

09.08.2011 22:29    #9302     Sufler - Porady do gry - Fizjoterapeuci
Witam. Mam pytanie odnośnie fizjoterapeutów. Otóż zauważyłem, że ostatnimi czasy w moim klubie zaczęło pojawiać się sporo kontuzji a mam w klubie tylko jednego fizjoterapeutę. Mam pytanie czy jeśli zatrudnię więcej fizjoterapeutów to czy kontuzji będzie mniej? Wiem, że ma na to wpływ sporo czynników, ale te kontuzje pojawiają się zazwyczaj podczas meczu więc trening odpada zresztą długo nad nim siedziałem i to nie w tym jest problem. Gdy proszę zarząd o możliwość zatrudnienia większej ilości fizjoterapeutów to mówią, że się zgadzają bo większa ich ilość pozwoli lepiej zaopiekować się moimi grajkami. Gdybym prowadził bogaty klub to nie byłoby problemu, ale lubię mieć wszystko pod kontrolą i stąd moje pytanie. Oszczędzić pieniądzę na pensji fizjoterapeutów i jeden wystarczy, czy może większa ich ilość zapobiegnie kontuzjom? Im lepszy fizjoterapeuta tym lepiej określona jego data powrotu do zdrowia, ale co daje większa ilość fizjoterapeutów jak np. scoutów i trenerów to wiadomo.

Quaste Partyzant

09.08.2011 11:20    #9303     Sufler - Porady do gry - Panowanie piłki
Mam problem z panowaniem piłki na meczu z każdym zespołem, gram Lechem Poznań, taktyka 4-5-1 Newcastle i Kyler v.11 Marcina z naszego forum.

Jose Mourinho Partyzant

08.08.2011 23:28    #9304     Sufler - Porady do gry - rola jak prezes
Polska piłka jest na takim poziomie... amatorskim, że nawet nie porównuj do angielskich. A jest to problem mentalny i finansowy, nikt nie przeznaczy milionów w klub bo nie ma i nie zaryzykuje wydania takich pieniędzy. Dużo możnaby o tym gadać :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Z powodu problemów dostawcy serwera dla plików w FILEPLANET i GRAFICE na razie prosimy ściągać pliki z mirrorów. Dostawca obiecał rozwiązać problem jak najszybciej.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

ejss Partyzant

08.08.2011 12:17    #9306     Sufler - Porady do gry - Stadion- Arsenal
Witam.
Mam taki problem. Jest rok 2017, kolejny raz wygrywam LM, ligę i puchar. Na stadionie sezon w sezon jest minimum 97% kibiców, a kilkanaście razy komplet. Chcę mieć większy stadion, największy w lidze ma obecnie MU. Co jeszcze trzeba zrobić żeby wybudowac nowy stadion albo go rozbudować? Probowałem już chyba wszystkiego i nadal nie ma takiej opcji. Może musze odczekać jeszcze z 10 lat albo uzbierać jakąś ilość funduszy? Nie wiem.

Lodzio20 Partyzant

08.08.2011 10:51    #9307     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem lig
Elo.
Otóż połączyłem tak jak to zawsze robie swoją bazę danych z najnowszym updatem i teraz przy próbie tworzenia nowej gry przy sporej ilości państw jest wykrzyknik i nie da się danego kraju wybrać...
Sprawdzałem w edytorze czy zgadzają się ilości drużyn w ligach i wszystko jest na swoim miejscu...co jeszcze może powodować taką sytuację?

pawelg19890727 Partyzant

08.08.2011 10:44    #9308     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy

goss10 Partyzant

08.08.2011 10:29    #9309     Sufler - Porady do gry - Pomożecie ?
Otóż mam taki problem... Grałem sobie karierę miałem już rok 2023 aż tu nagle błąd. Niestety nie mam kopii zapisu ;/. Grałem na patchu 10.3. Dodaje załącznik.

Alasinho94 Partyzant

07.08.2011 20:48    #9310     Sufler - Porady do gry - FM 11 nie chce się uruchomić
Pierwszy raz coś takiego widzę, ale może to ci pomoże:

http://forum(...)-pomocy/

http://poszu(...)s-7.html

http://windo(...)098.html

http://www.forum(...)ic=99677

Google nie gryzą, nie ma co się bać :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution