Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Brunhoso3115 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2011 13:10    #9291     Sufler - Porady do gry - Newgeni w utworzonej drużynie
Utworzyłem swoją drużynę w edytorze i dodałem ją do 4 ligi polskiej. Problem w tym, że jak odpalam grę w drużynie poza moimi zawodnikami mam newgenów, których nie chcę. Co trzeba zrobić, żeby ich nie było?

Żurek98 Partyzant

11.08.2011 11:40    #9292     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2011
Mam problem z grą FM 2011. Gdy chcę załadować rozgrywkę w pewnym momencie zatrzymuje się mi pasek ładowania gry.Proszę o pomoc.

kotlet1986 Partyzant

11.08.2011 01:32    #9293     Sufler - Porady do gry - Praca w kadrze, szukanie pracy
Witam

Mam taki o to problem.Gram z kolegą ligę hiszpańską(pierwszy sezon) przez hamachi.Ja mam Atletico Madryt a on Seville.Po rozegraniu 25 kolejek zarząd sevilli zwolnił mojego kolege i przez reszte sezonu szukał on nowego klubu w primera division lecz bez powodzenia(były oferty z sekunda division).Sezon się skończył, ja zajołem 2 miejsce a mojego kolege już te granie zaczyna irytować bo nadal niema oferty przed drugim sezonem(tylko primera division wchodzi w grę)

Czy jest jakiś sposób żeby dało się znaleść albo "wymusić" znalezienie klubu z primera division?W biurze pracy niema żadnych ofert

Jose Mourinho Partyzant

11.08.2011 00:06    #9294     Sufler - Porady do gry - Defensywny pomocnik
To zależy od tego jakich masz piłkarzy jeśli masz dobrym defensywnych pomocników wykorzystaj to i nie wciskaj na siłę ofensywnych. Zależy też jakim klubem grasz i jakie wymagania postawił ci zarząd. Oczywiście jak grasz jakimś bogatym klubem to nie ma problemu ściągasz ludzi i masz, ale zastanów się na czym lepiej wyjdziesz? Ustawiając taktykę do piłkarzy czy piłkarzy do taktyki.

hurricane85 Partyzant

Mam ogromną prosbę do kogoś ogarniętego bo problem jest wielki i przyznam szczerze ze pierwszy raz sie z czyms takim spotkałem od 10 lat. A mianowicie podczas ekranu meczowego wszyscy zawodnicy biegający po boisku maja koszulki Barcelony zamiast swoich. Lacznie z bramkarzami arbitrami bocznymi i sedzia głownym Przykladowo mecz Lazio - Roma zamiast strojow błekitnych Lazio ma koszulki Barcy, Roma to samo uwierzcie ze szlag moze człowieka trafic :/ Pomozecie ?

L.Blue Partyzant

10.08.2011 22:47    #9296     Sufler - Porady do gry - Ustawienia Reprezentacji
Witam. Mam pytanie odnośnie ustawienia reprezentacji kilku krajów. Gram dość długo już w FM (wpierw wersje 09, 10). Mam dość poważny problem z ustawieniem kadry Polski, bo jak grałem czy to kadrą Brazylii, czy Grecji, ustawiane ich było łatwe i przejrzyste. Natomiast z nasza kadrą to jest szkopuł, którą taktykę wybrać. I która będzie najlepsza dla zawodników powoływanych do kadry. Bym był wdzięczny za jakąkolwiek poradę ;) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz ;)

cosnek Młody aktywista

10.08.2011 22:26    #9297     Sufler - Porady do gry - Niska kondycja przed sezonem
Najlepiej jest w ogóle nie wysyłać piłkarzy na dodatkowe urlopy, zawsze na początku rozegrać 2 czy 3 sparingi co tydzień i piłkarze będą mieli już dobrą kondycję potem jakieś tygodniowe tournee w którego czasie rozegrało by się 3 -4 sparingi i wszystko będzie dobrze. Tak jest mój sposób, sam kiedyś miałem problemy z kondycją piłkarzy, ale po prostu trzeba grać sparingi.

carlosss89 Partyzant

10.08.2011 21:01    #9298     Sufler - Porady do gry - Po.je.ane transfery
Status w zespole jest mniej wazny od reputacji :(. Jesli masz straty w miesiacy i konto na minusi (czerwone) prezes wkroczy. Ja grajac Fiorentina straciłem srodkowego pomocnika ze statusem wykorzystywany przy rotacji i odszedl do Manchestetu United za 12 mil oczywiscie byla to 3 krotnosc jego wartosci jednak mialem wtedy problem ze srodkiem pola bo 2 zaw. mialo kontuzje i musialem chlopaka z rezerw wziasc. Koniec koncow pod koniec roku z chlopaka z rezerw wyrósl porzadny zawodnik bo czesto grał. Co ciekawe grajac w Heerenven przez 2 sezony mimo odrzucania mega ofert ani razy prezes nie wkroczyl. Z tą roznica ze tam mialem czesto zysk co miesiac.

baszczu17 Partyzant

10.08.2011 19:07    #9299     Sufler - Porady do gry - 28.06.2014
Dnia 29.06.2014 nagle zawiesza mi się gra. Nie mogę nic zrobić. Wiecie jak rozwiązać ten problem? Macie jakieś porady?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2011 16:20    #9300     Sufler - Porady do gry - Błąd
wałkowane milion razy,przyczynę ciężko wskazać...
http://www.cmrev(...)?page=13

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution