Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bakaland Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2011 14:30    #9261     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3.
No wkleilem screena z tym problemem:
http://image(...)2zj.jpg/

Pisze że brak jakiś zespołów gdy przytrzymuje na tym trójckącie.Ale jak to możliwe jest jest wgrany nowy patch?

Bakaland Partyzant

15.08.2011 12:54    #9262     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3.
Posiadam tylko update 11.2 i teraz wgralem 11.3,ale tak jak opisalem są problemy z tym.Może z folderu Updates usunąć 11.2?

Mar1992 Przodownik pracy

Szukałem w necie i raczej nikt nie odpowiadał na pytania, dotyczące takiego problemu. Już nie wiem co robić. Może masz rację z tym dyskiem, ale aby się dowiedzieć musisz to sprawdzić. Ja na razie się poddaje i życzę powodzenia. :)

DaniCaliforniaPL Partyzant

Odświeżyłem styl parę razy ale bez rezultatów (buforowanie skórki mam ciągle odznaczone).

Dopiero teraz zorientowałem się, co może być przyczyną problemu. FM mam zainstalowany na jednym dysku, a na drugim znajduje się folder "Sports Interactive" w "Moje dokumenty". Z racji braku odpowiedniego miejsca (dysk jeszcze przed potowy z "zawrotną" przestrzenią 80 GB i na nim wgrany Windows) przeniosłem folder "graphics" z "moje dokumenty" do folderu "data" tam gdzie zainstalowana jest ściśle gra (robiłem tak też przy starszych wersjach gry i wszystko było okej więc myślałem że tutaj też się powiedzie) Może to powoduje problem?

Bakaland Partyzant

15.08.2011 11:30    #9265     Sufler - Porady do gry - Patch 11.3.
Pobrałem tego samego patcha,z innej strony i jest ten sam błąd.Zamieszczam tutaj 2 screeny z tym problemem:
http://image(...)gwc.jpg/
http://image(...)2zj.jpg/

Proszę o pomoc.

Batys188 Partyzant

15.08.2011 10:18    #9266     Sufler - Porady do gry - Limit obcokrajowców
Witam.Niewiem czy to odpowiedni temat , ale mam mały problem. Otóz pobrałem plik niwelujący pozwolenie o pracę i limit obcokrajowców, chcę grać Szachtarem , oczywiście na początku zaznaczam ten plik w zmianie bazy danych, ale to nie działa bo dalej jest limit 7 obcokrajowców , w Polsce tez nie działa, ale w Hiszpanii np. tak. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Kliller_Bee Partyzant

15.08.2011 09:35    #9267     Sufler - Porady do gry - Błąd przy uruchamianiu
Witam. Nie wiem, czy to odpowiedni tema, ale mam problem. Przy uruchamianiu fm11 wyskakuje mi taki błąd http://image(...)3c.png/. Nie wiem co zrobić. Potem jak znów klikam na fm2011.exe to mam kursor z klepsydrą nagle znika i nic się nie dzieje. Pomoże ktoś??
Z góry dzięki.

ejss Partyzant

15.08.2011 01:37    #9268     Sufler - Porady do gry - Brak chęci do gry.
Witam.
Gram Arsenalem. Kiedyś spotykał mnie problem taki, że moi piłkarze grali na pół gwizdka z zespołami typu Bolton i czasem nawet przegrywałem. Teraz znów spotyka mnie ten problem. Upomniałem kilku graczy, ale nadal grają słabo. Co robić?

Mar1992 Przodownik pracy

Zeus_Messi Partyzant

Podczas kolejnej kariery(po Fenerbahce zacząłem grać Schalke, jak widzicie na zdjęciu) napotykam się na ten sam błąd, który wyskakuje ,,świeżo" po kliknięciu Graj!.
Poradźcie coś, bo naprawdę chciałbym kontynuować karierę ekipą z Gelsenkirchen, ale przez ten error, po prostu nie mogę!
Błagam pomóżcie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution