Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Alasinho94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dinamem bardzo przyjemnie się gra, ale uciążliwy troszkę jest wymóg 5 Chorwatów w 11, ale Dinamo akurat z tym problemu nie ma. Wystarczy dać nowe kontraktu Sammirowi, Badeljemu i Vrsaljko(wraz oczywiście z kosmiczną kwotą odstępnego), dokupić paru grajków(a pieniążki są i to niezłe), nie sprzedać filarów drużyny i można spokojnie wejść do grupy LM a nawet dojść z 3 msc do fazy pucharowej LE.

wolnylp Partyzant

24.08.2011 22:39    #9202     Sufler - Porady do gry - Wskaźnik atrybutów
Witam, mam pewien problem z grą związany ze wskaźnikiem atrybutów nie mam cyferek przy umiejętnościach tylko paski, da rade to jakoś zmienić?

Krauza666 Partyzant

24.08.2011 22:23    #9203     Sufler - Porady do gry - 0x000D Error
Cześć. Mam problem z uruchomieniem na netbooku gry Championship Manager 03/04. Cały czas wyskakuje mi błąd 0x000D: Unabled to open fullscreen mode. Dodałem już do elementu docelowego -windowed oraz -small_screen i dalej nic. Po podłączeniu monitora ze stacjonarki, gra się odpala. Pomocy :

KubaLechita Partyzant

24.08.2011 21:28    #9204     Sufler - Porady do gry - Mniejszości narodowe w Polsce
Witam wszystkich. Mam zamiar poprzez oficjalny edytor do fma 2011 uczynic rozgrywkę w naszej rodzimej lidze ciekawszą. Jak na razie nic nie stawało mi na drodze do zrealizowania tego pomysłu ale pomyślałem że ciekawie będzie ustawić w Polsce mniejszości narodowe takie jak ukraińska, wietnamska czy chińska. I w tym cały moj problem - jak w edytorze ustawić, żeby do polskich klubów częściej przychodziły newgeny o podwojnych narodowosciach? Z góry dzięki za odpowiedż i pozdro

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
24.08.2011 21:08    #9205     Sufler - Porady do gry - liga cypryjska w FM11
A gdzieś powiedziałem, że to Twój opis? :) Równie dobrze mogłem sobie to wymyślić ;) To jest tylko obrazowe przedstawienie tego, co sam napisałeś. Dobra, koniec offtopu w tym temacie.

Główny problem widzę rozwiązany, więc zamykam.
lucasinho.blox.pl

karolpol Partyzant

24.08.2011 20:15    #9206     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja ,a klub ?
Oni nie mają ,ale może przejmując reprezentacje ,nie mogę prowadzić jednocześnie klubu .

Ale problem rozwiązany ,mogę prowadzić klub i reprezentacje w tym samym czasie :)
Dzięki

Ksar Partyzant

Witam(na wstępie mówię, że dopiero zaczynam zabawę z grą). Otóż mam pewien problem. Wziąłem w prowadzenie zespół Blaugrana i ustawiłem jakąś tam taktykę. Zapisuję. Za jakiś czas wczytuję, bo robiłem w czymś innym i niektórzy zawodnicy zamieniają mi się pozycjami. Dla przykładu, Pique zamienia się z Abidalem i znajduje się na lewym boku obrony, Xavi wchodzi za Masche na pozycję defensywnego pomocnika, A Busi, który siedzi na ławce zamienia się z Pedrito.
Czy da się zrobić coś, by moi podopieczni pozostawali na takich pozycjach, na których ich ustawiłem?

loswariatos Młody aktywista

24.08.2011 18:05    #9208     Sufler - Porady do gry - liga cypryjska w FM11
http://www.files(...)prus.xml

O jakości się nie wypowiem bo nie grałem na Cyprze, ale pamiętam, że bez problemu mi się wszystko załadowało z tym plikiem ;)
meglio fascista che frocio

Macias Partyzant

Jednak nie, bo problem występuje nadal... Pół dnia było fajnie...

bartekbc1 Partyzant

23.08.2011 16:59    #9210     Sufler - Porady do gry - Zamiana klubów w edytorze fm2011
Witam,
Mam problem z zamianą klubów w edytorze. Chciałbym aby klub z 2 ligi polskiej znalazł się w 1 lidze (stara 2 liga). Gdy w edytorze wybieram opcje zamień i wybieram na jaki klub chciałbym zamienić wszystko jest ok. Kiedy włączam grę, wybieram baze danych i mój plik, wybieram Polskie 2 ligi, a następnie gdy wybieram klub który przeniosłem ligę wyżej to gra wywala do windowsa.

Jeżeli ktoś próbował zamiany klubów pomiędzy ligami to proszę o pomoc.
Dzięki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution