Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DeadMan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.08.2011 17:52    #9181     Sufler - Porady do gry - Kiedy Ajax zmienił filozofię?
I to jest poważny problem FM-a. Może kiedyś zwrócą na to uwagę...

Szotgun Partyzant

28.08.2011 17:19    #9182     Sufler - Porady do gry - Poważny Problem
Miałem podobny problem. Po długim nie odpalaniu gry zwaliło się coś i tak zostało. Nie przeszkadza mi to bo po przypisaniu piłkarzy koszulki się pojawiają. Zaczekajmy to może ktoś z bardziej doświadczonych graczy coś więcej powie.
..::Hala Real Madrid::..

Hasiuk16 Partyzant

28.08.2011 13:32    #9183     Sufler - Porady do gry - Poważny Problem
http://img33(...)ukqh.png

Na powyższym obrazku jest taktyka i właśnie mam problem gdyż nie mam koszulek. Doradźcie co zrobić... Nie piszcie żebym go przeinstalował bo dopiero to zrobiłem ;P

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Mamy problemy z serwerem, dopóki nie zostanie on naprawiony to nie da się pobrać plików. Prawie 2 tygodnie temu był w tej sprawie komunikat tutaj http://www.cmrev(...)185.html

majkelos2341 Partyzant

Witam

Mam taki problem - próbując pobrać jakikolwiek dodatek do FM 2010 poprzez cmrev.com pojawia mi się za każdym razem taki komunikat:

"This domain has expired. If you owned this domain, contact your domain registration service provider for further assistance. If you need help identifying your provider, visit http://tucowsdomains.com. "

Próbowałem pobrać m.in. Winter Revolution Update, taktyki, plik Fake itp. Czy cmrev.com zamierza coś z tym zrobić?

Pozdr
Michał

jordaneq Młody aktywista

27.08.2011 15:17    #9186     Sufler - Porady do gry - Dodatki a Windows 7
Witam
Do wczoraj grałem w FMa na PC gdzie mam Windows XP. Wszystko chodziło elegancko. Wczoraj zainstalowałem gre na laptopie gdzie jest Windows 7. W Moich Dokumentach nie było "editor data" więc utworzyłem, tak jak admini pisali pod postem o uaktualnieniu. Jednak problem w tym że gra nie łapie tego bo nie mam do wyboru ani owego uaktualnienia ani żadnych innych plików. Próbowałem nawet skopiować wszystko ze Moje dokumentySports Interactive i wkleić na lapka ale to i tak nic nie dało. Mam zainstalowaną łatke 11.3. Bardzo proszę o pomoc.

PDrasta Młody aktywista

[quote=Alasinho94]Witam.

Poszukuję klubu:
-z Europy
-silnego ze słabej ligi lub słabego z silnej ligi
-bez długów lub z małymi długami
-z w miarę młodym składem

Docelowym celem rozgrywki jest długoletnia kariera ku szczytowi Europy.

PS. Co myślicie o grze w takich krajach jak: San Marino, Andora, Malta, Luksemburg, Islandia...?
[/quote]

Na Islandii grałem 2 lata, w lidze da się łatwo wygrać no ale w LM bardzo ciężko, nawet mając lepszych zawodników[często skrzydłowi mają atrybuty nawet dośrodkowania 16,17, technika 14-16 - zaproponowani przez agentów] i tak przegrasz ze słabszymi od siebie drużynami :) Choć niespodzianka również może być.
Również polecam Litwę, spędziłem na niej 7 lat grając Ekranasem[2x grupa LE, 5x grupa LM, raz półfinał LE(6 sezon) tylko jest jeden wielki problem - newgeni których sobie ściągniesz[prawie wszyscy przechodzą] potem nie chcą podpisać kontraktu. Sprzedalem coś koło 10-13 newgenów za 70mln euro do takich klubów jak Zenit, Twente, Ajax, Inter chodź gdyby ściągnął ich taki Ajax za nich dostałby 150mln, nie 70. Po prostu trzeba ściągać ciągle newgenów, żeby się rozwijali bo i tak nie przedłużą kontraktu[na początku trzeba brać 5lt klauzula o przedłużenie na rok po 5 meczach- ja niestety nie dawałem takich klauzul i poszli rok wcześniej]

Andora, San Marino - próbowałem grać, strasznie ciężko, zawodnicy katastrofalni, nikt nie chce przychodzić i płacach nie wspomnę.

Malta - raz patrzyłem drużyny stamtąd, nie są złe, mają na prawde ciekawych zawodnikow
Tak więc polecam Ekranas, ale trzeba mieć wytrwałość.

W takim razie powodzenia:) Ja chyba wybiorę się na wycieczke do Albanii pograć jakimś klubem z Tirany:) Jak masz ochotę popisać to wal śmiało -4591603 na niewidoku ciągle siedze;p
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Wichura Partyzant

27.08.2011 10:19    #9188     Sufler - Porady do gry - Pytania
Witam mam problem potrzebuje pieniedzy na budżet płacowy ale gdy ide do zarzadu to nie wyswietlaja mi sie opcje Budżet płacowy trasnferowy itd.a z suwaka mam za mało pieniedzy na pensje pomożcie co zrobić by w opcjach z zarzadem podswietlily sie opcje

robinho_gi Partyzant

27.08.2011 00:59    #9189     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką??
Mam dość nowy komputer i 5 lig wybranych;/ problem z kibicami się sam rozwiązał:) zostaje tylko to pozne reagowanie:(

robinho_gi Partyzant

26.08.2011 23:16    #9190     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką??
Ostatnio zainstalowałem sobie fm 2010 i mam mały problem bo np przyciskając klawisz "kontynuuj" gra reaguje po chwili dopiero a nieraz od razu reaguje. To samo przy ustawianiu taktyki jak przeciągam to mocno przycina;/

Dodatkowo nie pokazuje mi teraz publiczności bo sprawdzałem czy to czasami nie pomoże jak wyłączę i na nowo włączę ale po zaznaczeniu pokaż publiczność tej publiczności nie ma;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.