Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lestad88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.08.2011 01:44    #9171     Sufler - Porady do gry - FM 2011 v11.3.0.178533
Witam mam problem gram sobie sezon i wszystko jest git :) ale kiedy podczas meczu wchodzę na zmiany gra się wyłącza i pisze FM 2011 v11.3.0.178533 ??? Wiecie o co chodzi byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam

Mar1992 Przodownik pracy

29.08.2011 23:25    #9172     Sufler - Porady do gry - Resource Archiver - problem
Służy do robienia jednego pliku (.fmf) z wielu. Np.: zamiast mieć 80 tysięcy zdjęć, "pakujesz" je tym programem i masz jeden plik, który zawiera te wszystkie zdjęcia. Jest to pomocne przy przenoszeniu. I najważniejsze: FM szybciej się włącza i ogólnie szybciej chodzi.

[quote=Amikowiec]yyyyy...do czego w ogóle on służy, bo wiem tyle że istnieje :)[/quote]
Szybka, rzeczowa odpowiedź, tylko muszę się zastanowić, czy nie ma w niej ukrytych informacji, które pomogą mi w rozwiązaniu problemu. :)

Drinkwater Partyzant

29.08.2011 23:12    #9173     Sufler - Porady do gry - Rozwój bazy treningowej
Sztaficer: Problemu "moralnego" nie pomogę Ci rozwiązać, aczkolwiek sam mam zamiar przygotować sobie własną "bazę" w której polskie kluby (od Ekstraklasy do drugiej ligi) dostaną lepsze obiekty itp o odpowiednie wartości. Wpierw jednak muszę wykoncypować jakie to wartości winny być.
The only person standing in your way is you.

Mar1992 Przodownik pracy

29.08.2011 23:11    #9174     Sufler - Porady do gry - Resource Archiver - problem
Dość często (porównując z przeciętnym użytkownikiem) używam Resource Archiver'a. Niestety dzisiaj się popsuł. Tworzy plik .fmf, ale nic w nim nie ma. Utworzony plik waży tyle ile pliki pakowane, ale jest "pusty". Przykład, ściągnąłem sobie nowego facepack'a (Panini), chciałem stworzyć plik .fmf z obecnie posiadanych zdjęć (bo jeden plik przenosi się szybciej niż 80 tysięcy), w trakcie pakowania program się zawiesił (brak odpowiedzi), ale dałem mu szansę, po kilku minutach program skończył pakować (odwiesił się), stworzył się plik .fmf we wskazanym miejscu, ale gdy włączyłem FM, to się okazało, że gra nie widzi tych zdjęć. Jakieś pomysły?

loswariatos Młody aktywista

29.08.2011 21:15    #9175     Sufler - Porady do gry - Style a czcionka
Ogólny rozmiar czcionki zmieniasz edytując plik "_______ settings.xml" w folderze settings danej skórki, gdzie _____ = nazwa skórki. Rozmiar czcionki na nagłówku zmieniasz edytując plik "titlebar.xml" w folderze panels. Rozmiar i typ czcionki nazw drużyn i wyniku na pasku podczas meczu zmienisz edytując plik "match mini scoreboard.xml".
Jeśli jakiegoś pliku nie ma w folderze skina to musisz go wyciągnąć z pliku panels.fmf przez Resource Archiver'a.
Testowałem sporo czcionek i większość bez problemu działa w FM. W większości skinów czcionka "tekstowa" to vera.ttf a font "nagłówkowy" to verabd.ttf. Wystarczy skopiować plik czcionki jaki chce się mieć do folderu fonts i zmienić jej nazwę. Oczywiście jak już się trochę pogrzebie w plikach to w jednej skórce można użyć kilka fontów naraz.
meglio fascista che frocio

robinho_gi Partyzant

29.08.2011 18:32    #9176     Sufler - Porady do gry - Słabi bramkarze
To jest tak, że jego forma od meczu zależy w jednym gra super a w drugim piłka przelatuje obok niego on się nawet nie rusza;/

Nie chce zakładać nowego tematu więc dodatkowe pytanie:
Co zrobić jeżeli asystent podpowiada że drużyna gra na pół gwizdka ze słabszymi drużynami, a że moja drużyna jest zaliczana też do słabszych to w tym momencie mam problem:D Czy to zależy od taktyki??

hera Młody aktywista

29.08.2011 07:45    #9177     Sufler - Porady do gry - Kiedy Ajax zmienił filozofię?
Po prostu jedna ze standardowych odpowiedzi zarządu, gra raczej nie patrzy czy jest to Ajax czy Barcelona, czy ktokolwiek inny. Ale spokojnie w Ajaxie da się rozbudowywać infrastrukturę klubową. Najlepiej pytać ich wtedy kiedy pojawi się informacja, że jakiś klub zbudował nowe obiekty młodzieżowe (u mnie przeważnie robi to Barca) w związku z czym nasze nie są już ta zaawansowane. Wtedy bez problemu się zgadzają.

morpex Partyzant

28.08.2011 23:27    #9178     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam,mam problem gram Milanem taktyką 4-2-3-1 od Wilsona i moja druzyna nie strzela goli remisuje 0-0 z druzyną Basel w Lm chociaz caly czas kontrolowalem spotkanie moji zawodnicy strzelaja na oslep obok bramki na szpicy ustawiam Ibrahimovica probowalem tez z mlodymi zawodnikami ale to nic nie dalo

JacquesPL Partyzant

28.08.2011 22:08    #9179     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja mam problem z Realem o SuperPuchar Hiszpani..usatwilem w edytorze finanse na 7 miliardów..kupilem rossiego,Pato,Neymara..gram gram z Milanem 2-0 (fartem) gram ustawieniem 4-4-1-1.Nadchodzi mecz z Realem..i dostaje w dwumeczu 7-0 w dupe! ...Jestem amatorem..Co mam zrobic zeby wreście pokonać real..?? gram już 6 raz od nowa i znów przegrana..Poprostu chyba do dupy ze mnie menadżer ;/

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
28.08.2011 21:27    #9180     Sufler - Porady do gry - Zasady w PL
[quote=Zymon]ManU,Arsenal,Man City i Liverpool grają w LM ,Tottenham,Chelsea i Sunderland + Newcastle w LE .Jak się nie mylę to zabrakło miejsca dla twojej drużyny...[/quote]

3 kluby są w LE, nie 4 - słusznie nie ma Newcastle i Rotherham w pucharach, nie rozumiem w ogóle jaki tu zaszedł problem.
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution