Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

loswariatos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam dokładnie to samo od dłuższego czasu i do tej pory nie znalazłem rozwiązania. Raz jest normalnie, po chwili się psuję i nagle ni z gruchy ni z pietruchy znowu samo się naprawia :] Najprawdopodobniej problemem u mnie jest myszka bezprzewodowa Labtec. Wcześniej nie przypominam sobie żebym miał taki problem.
Jest to upierdliwe ale da radę z tym grać. Zmiany możesz robić. Klikasz na nr zawodnika LPM, przytrzymujesz go i robisz dwuklik PPM. Cały czas trzymając LPM przeciągasz już zawodnika na tego, którego chcesz zmienić. Podobnie jest z ustalaniem sparingu. Trzeba przytrzymać przycisk myszy, wyskoczy to okienko 'czy napewno chcesz zorganizować ten sparing' najechać na na OK i dopiero można puścić.
meglio fascista che frocio

Pershing1992 Partyzant

Witam.
Mam problem z FM 2011. Często mi się coś psuje i nie wystarczy kliknąć raz w np. "kontynuuj" lub "nowa gra" tylko trzeba jeszcze drugi raz. Wkurza mnie to tak bo nie mogę przez to robić zmian zawodników ;/ taki sam problem ma mój kolega do tego miałem tak też w fm 2009. CZy ktoś z was spotkał się z czymś takim? Wiecie jak to naprawić?

Pozdrawiam.

kazbi93 Partyzant

01.09.2011 17:22    #9153     Sufler - Porady do gry - Proeblem z save.
Witam. Mam problem a polega on na tym że podczas włączenia gry wyskakuje mi : ( http://image(...)d1k.png/ ). O tym błędzie czytałem ale ludzie wypowiadali się że to problem z wczytaniem gry. A ja po prostu wszedłem do głównego menu i to wyskoczyło. Gdy naciskam "ok" to normalnie pokazuje się menu gry ale ... widać wyraźnie że rozdzielczość się zmieniła i nic nie mogę nacisnąć. Niestety nie mogę zrobić screena ponieważ opcja PrintScreen tego nie łapię i w np paincie jak wklejam to wygląda to tak jakbym zrobił screena pulpitu. Chociaż miałem otwartą grę. Proszę o pomoc.
Jak coś pisać na moje GG: 35027605

matitr Partyzant

01.09.2011 16:53    #9154     Sufler - Porady do gry - jeden save dwa sysytemy
witam :)
mam na kopie winde XP a na drugiej partycji winde 7 (64bity). na obu załozyłem sobie fm11 i chciałbym móc wgrywać jeden save raz w tym systemie raz w drugim. niestety w windows 7 podczas wczytywania save staje zaraz na początku i nie chce ruszyć dalej... ktoś wie w czym problem i jak to "przeskoczyć"?

luks96 Partyzant

01.09.2011 16:03    #9155     Sufler - Porady do gry - Problem! Pomocy!!
Gdy wczytuje grę lub tworzę nowa gre pojawia się "not well-former (invalid tokken) at line 1 of Profile1.xml" próbowałem różnych sposobów. Reinstalowałem, gdy wpisywałem w elemencie dolecowym "--reset_preferences" wyskakuje "Określona w polu Obiekt docelowy nazwa "Dffm.exe--reset_preferences" jest nieprawidłowa. Upewnij się, czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne.", potem szukałem innego sposobu i trzeba usunąć folder settings z "Users
azwa uzytkownikaAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2011 ale u mnie w folderze Roaming nie ma folderu Sports Interactive!! Nie wiem co robić ;(

Magicc Ekspert

01.09.2011 15:10    #9156     Sufler - Porady do gry - Zniknęły statystyki z kariery
[quote=Rekros]Pozostaje Ci jedynie rozpocząć grę od nowa.[/quote]

Gucio prawda, brak statystyk piłkarzy niczego nie uniemożliwia, gra toczy się normalnie. Poza wkurzaniem niczego to nie zmienia.

Mi też zniknęły staty, ale dopiero po tym jak posypał się jeden save. Po tym zapisuję grę do kilku plików - poza statystykami jest jeszcze problem z niektórymi newgenami, którym dość długo wczytują się niektóre atrybuty (wzrost, waga, preferowana noga, data urodzenia itp). Jakoś pomimo tego gram sobie w najlepsze już dwa sezony od tego zdarzenia.

Wiluuu Partyzant

01.09.2011 10:18    #9157     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytywaniem lig
Witam bardzo serdecznie. Ściągnąłem te najnowsze ligi cypryjskie ze strony cmrev jednak nie wczytują mi się, wyskakuje błąd. Taki sam błąd mam również przy instalowaniu ligi wysp owczych ze strony http://www.footballmanager.fo/ . Bardzo prosiłbym o pomoc w tej sprwawie. A oto komunikat błędu:

http://image(...)jjj.png/

m.gogi Partyzant

witam mam problem gram Realem Madryt a mój kolega Getafe chce mu wypożyczyć Pedro Leona a on nie chce co mam zrobić proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Kuba wiem w czym leży problem. Ty bierzesz, zamiast nowych przepisów krajowych, opcję dodania niższych lig do istniejącej struktury. Spójrz na obrazek.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Ketil Partyzant

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution