Mam dokładnie to samo od dłuższego czasu i do tej pory nie znalazłem rozwiązania. Raz jest normalnie, po chwili się psuję i nagle ni z gruchy ni z pietruchy znowu samo się naprawia
Najprawdopodobniej problemem u mnie jest myszka bezprzewodowa Labtec. Wcześniej nie przypominam sobie żebym miał taki problem.
Jest to upierdliwe ale da radę z tym grać. Zmiany możesz robić. Klikasz na nr zawodnika LPM, przytrzymujesz go i robisz dwuklik PPM. Cały czas trzymając LPM przeciągasz już zawodnika na tego, którego chcesz zmienić. Podobnie jest z ustalaniem sparingu. Trzeba przytrzymać przycisk myszy, wyskoczy to okienko 'czy napewno chcesz zorganizować ten sparing' najechać na na OK i dopiero można puścić.
Najprawdopodobniej problemem u mnie jest myszka bezprzewodowa Labtec. Wcześniej nie przypominam sobie żebym miał taki problem. Jest to upierdliwe ale da radę z tym grać. Zmiany możesz robić. Klikasz na nr zawodnika LPM, przytrzymujesz go i robisz dwuklik PPM. Cały czas trzymając LPM przeciągasz już zawodnika na tego, którego chcesz zmienić. Podobnie jest z ustalaniem sparingu. Trzeba przytrzymać przycisk myszy, wyskoczy to okienko 'czy napewno chcesz zorganizować ten sparing' najechać na na OK i dopiero można puścić.

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty